O neydi gız 😜😁

:KK48:

İnşallah çok teşekkür ederim güzel duanız için :KK48: Fakat şöyle düzeltebilir miyim duanızı lütfen 😁 İnşallah hayırlısıyla olur, beyefendinin kendisi o kadar karakterli ve efendidir ki kızımızı mest eder bir ömür elini sıcak sudan soğuk suya katmaz :dua:
tamamdır dediğin gibi ettim Rabbim gönlündekini sana hayırlı etsin

Akisina birak en fazla azicik canin yanar tecrube olur. 😍
Bundan kısa bir süre önce beni gerçekten üzen tecrübeler edindim aynı şeyleri yaşamak da tecrübe olmaz benim hatam olur sanırım 😊 Her ilişki güzel bir şekilde başlıyor ilgiler, sevgi sözcükleri ve duyarlılık hat safhada oluyor fakat zaman geçtikçe bunları azaltan erkek tipi var ya ( soylarıntükenesiceler :sinirli:) o beni korkutuyor

Bu soru Biraz kırıcı olmamış mı sizcede? 😊 Tıpkı sizin gibi herkes kendi fikrini belirtmiş çünkü. Bende kendi kendime gelin güvey mi oluyorum diye açmıştım konuyu sizlerden yorum almak için. Söylediğim gibi faklı şeyler seziyorum sanırım hanımlar da benim sezdiklerimi sezdiler aşka hasret kalmakla alakası bile olmadığını düşünüyorum 🙏 yorumunuz için teşekkür ederim

yok kırıcı olmamış bence. Bu kadar kadının bu kadarcık şeyden aşk hikayesi çıkarması şaşırtıcı olmuş başka bir açıklama bulamadım kendimce. Umarım hissettiğiniz gibidir ama ben pek ihtimal vermedim açıkçası.

Dikkatli adım at şekerim Adil Yıldırımı dinle taktiklerini uygula bence youtube dan alfa mı sırtlan mı anlarsın :)
ama kendini fazla kaptırıp çok üzülme anın tadını çıkarr
ayyy darısı bana anacımmm :)

Back
X