O örtüler kalkmalı

:) kv ler yuzunde evimizon duzenlerini bile kuramiyoruz. Neyseki benim.kv karismaz oyle duzenime vs. Fikir verir. Istersem yaparim istemezsem yapmam. Eşim annesini kırmaz ama benide kırmaz.
Bazen küçük gibi gorunsede aslinda insanin icinde buyuyor boyle seyler. Ya benim evimin halilarini neden seriyorsun sen. Serdin duzeni ne diye degistiryorsun. Tv dizilerde gorurdum oyle. Demekki gercegide varmis. Hayret birsey.

Hem sadece senin aklina gelmisim böyle hatirlanmak guzel sagol canim benim
Benimde aklımdasın samire:)
:) kv ler yuzunde evimizon duzenlerini bile kuramiyoruz. Neyseki benim.kv karismaz oyle duzenime vs. Fikir verir. Istersem yaparim istemezsem yapmam. Eşim annesini kırmaz ama benide kırmaz.
Bazen küçük gibi gorunsede aslinda insanin icinde buyuyor boyle seyler. Ya benim evimin halilarini neden seriyorsun sen. Serdin duzeni ne diye degistiryorsun. Tv dizilerde gorurdum oyle. Demekki gercegide varmis. Hayret birsey.
Doğru söze ne denir
Sorun ciksin diye ugrasiyorsun hadi kadin sermis örtüleri gitmis ,sen gelmissin kaldirmissin eee kv yi neden arayip kavga icin ortam yaratiyorsun
Bunu bin kere açıkladım heralde

Benimde aklımdasın samire:)

Doğru söze ne denir

Bunu bin kere açıkladım heralde
Ay bende okuyorum senin konuları genelde giris yapmadan bu aralar o kadar buyuk sorunun yok gibi biraz evlenince daha bi kıskançlığın azaldi gibi kv yide takma sizin eve giriyor genelde gecenlerde de buna benzer konun vardi neden sen yokken evde oluyor canim

Ay bende okuyorum senin konuları genelde giris yapmadan bu aralar o kadar buyuk sorunun yok gibi biraz evlenince daha bi kıskançlığın azaldi gibi kv yide takma sizin eve giriyor genelde gecenlerde de buna benzer konun vardi neden sen yokken evde oluyor canim
Bilmiyorum cnm yani bi sebep bi bahane oluyo ve sonrasında hep üzülüyorum

Bilmiyorum cnm yani bi sebep bi bahane oluyo ve sonrasında hep üzülüyorum
İste sen olmayinca girmesin kv ben olmazsam kv girerse benimde canim sıkılır ama şunu deyim sana erkekler genelde annelerinin yaninda olurlar onun icin eşine annesi hakkinda birsey deme ne olursa kv senin aranda hallet kv de anne biz kendi aramizda halledelim de sıkma canını kendine iyi bak iyi geceler

Back
X