- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Evt eşim normal bi insan olsa kavga filan çıkmaz zatenÖrtü yüzünden kavga mı edersiniz eşinle gerçekten ilginç sevmedim yada istemiyoprum örtü deyin olsun bitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt eşim normal bi insan olsa kavga filan çıkmaz zatenÖrtü yüzünden kavga mı edersiniz eşinle gerçekten ilginç sevmedim yada istemiyoprum örtü deyin olsun bitsin
ahaha yani sadece eşin anormal öyle miEvt eşim normal bi insan olsa kavga filan çıkmaz zaten
Yeterli sorunumuz var bide bu yüzden tartışmayalım istedim eşimden korktuğum kanısına nasıl varabildin acabaeşinden kavgaya korktuğuna örtüleri kaldıramıyon ha. vay be. eşin seni iyi bastımış. o batum olayını nasıl sineye çektin de konu örtülere geldi
bu yüzden tartışırsan tartış. elif sen elindekileri koz olarak kullansana. sana diyelim anamın örtüleri muhabbeti yaptı ser her olanı önüneYeterli sorunumuz var bide bu yüzden tartışmayalım istedim eşimden korktuğum kanısına nasıl varabildin acaba
seni tanımam etmem. üstüme alınacak bir durum yok. kendi yazdıklarınla kendini ortaya çıkarıyorsun zaten. senin çok ciddi psikolojik yardıma ihtiyacın var ki bunu ilk ben söylemiyorum.Üzerine alınmışsın bakıyorumda
Ne karşıt görüşü ya resmen dalga geçilip derdimin küçüklüğü büyüklüğü tartışılıyor
çok doğru bir yorum olmuş... Elif hanım siz biraz bencilsiniz bence ortak evinizde eşinizin beğendiği bişey dursun onunda gönlü olsun nolacak... Biraz mutluluğunuz için taviz verin bişey kaybetmez aksine kazanırsınız....Her şeyi problem haline getiren insanları anlayamıyorum ben. Gerçekten anlayamıyorum. Ben de yaşadım aynı şeyleri. Hatta benim valide olayı abartip buzdolabının içine bile girer düzenlerdi. O gidince değiştirir, ona bir şey demezdim. Ne lüzum var kırmaya? Ne ara bu kadar korkmaz olduk kalp kirmaktan anlayamıyorum. Örtüleri tutkalla yapistirmadiysa, geri dönüşü olmayan bir mevzu değilse kadini arayıp olay çıkarmaya lüzum var mı? Kadın sizinle mi yaşıyor ? Her gün gelip örtüleri mi kontrol edecek?
Kayinvalidem bir yığın para verip dantel masa örtüsü almisti bana. Ki her daim dantel sevmediğimi belirttiğim halde :) geldi serdi masama. Tesekkur ettim ve o gittikten sonra kaldırdım. Bana çok gelmez. Lakin o evime her geldiğinde o ortuyu sererim. O da mutlu olur dantel sevmedigim halde hediyesine önem verdiğim için.
O bir anne. Sizin rakibiniz ya da yasitiniz değil. Alttan almak ve idare etmek çok zor da değil.
Seninde psikolojik sorunların var farkındamısın bilmiyorumseni tanımam etmem. üstüme alınacak bir durum yok. kendi yazdıklarınla kendini ortaya çıkarıyorsun zaten. senin çok ciddi psikolojik yardıma ihtiyacın var ki bunu ilk ben söylemiyorum.
kimse seninle dalga geçme amaçlı yazmıyor. sen öyle tepkiler veriyor öyle konular açıp yorumlar yapıyorsun ki bu duruma kendini getiriyorsun.
daha önce de birkaç konuna belki algın değişir düşüncesi ile yorum yapmıştım ama belli ki sen iflah olmaz durumdasın. ben bırakıyorum bir daha da sana ve konularına yorum yapmam. tahminim böyle giderse kimsenin sana yorum yapmaması da yakındır.
Gerçekten istemiyor annesinin dolduruşuna gelmiş örtü sevmeyen adam ne güzel diyo örtüyü görünceçok doğru bir yorum olmuş... Elif hanım siz biraz bencilsiniz bence ortak evinizde eşinizin beğendiği bişey dursun onunda gönlü olsun nolacak... Biraz mutluluğunuz için taviz verin bişey kaybetmez aksine kazanırsınız....
tamam canım öyle evet hıhı..Seninde psikolojik sorunların var farkındamısın bilmiyorum
Miilletin avukatlığını yapmadan önce bi oku önceki yazılanları dalga geçiyo bazıları hatta sırf eğlenmek için yazanlar var, bu ilk değil diğer konularımda da oldu ve banlanan bir sürü üye oldu
Yazmak istiyorum ki yazıyorum.Çok büyütmüşsünüz ya kadın almış sermiş ne var güzel görünsün diye kaldırırsın istemiyorsan arayıp da anne niye serdin sevmiyorum bilmiyor musun diye azarlamak da nedir yani. Gelin çiçeği de kalsın ne var eşinin gönlü olsun neden bu kadar anlayışsız ve tepkilisiniz ki yani. Bir de her derdinizde de gelip eften püften şeyleri de buraya laf olsun diye yazmayın yani.
Hadi güle güleeetamam canım öyle evet hıhı..
gün geçmiyor ki yeni bir konu açmayayım:)
Geçen gün bişey olduda birden ara ara aklıma gelip canımı sıkıyo.
Halıları kv ile beraber yılamaya vermiştik halılar geldiği saat biz işte olduğumuz için kv aldı bizim eve halıları neyse sarmış filan akşam eve bi geldim sehpa,kitaplık, masa, salonda ne kadar varsa hepsinin üzerine örtü örtülmüş!!
Ben tabi şok oldum hiç sevmem örtüyü o hışımla hepsini kaldırdım
Hemen kv yi aradım anne ben sevmem bilmiyomusum dedim oda tamam bana getir ben örteyim o kadar para verdim dedi. Sanki ben istedim..
Nryse götürdüm ama büyük sehpa ve masada ki örtüler kaldı neymiş eşim beğenmiş bilmiyorum benim inadıma mı yapıyo artık
Bir yandan diyorum ki onunda evi belki gerçekten hoşuna gitmiştir ama yok düşündüğüm şeye inanamıyorum.
Bu arada gelin çiçeğimde konsolun önünde duruyo kv koymuş isteöiyorum onu orada dedim eşimde nolur kalsın çok güzel oldu hiç hatrım yok mu dedi.
Ben şimdi ne söyliyimde onlarıda yok ediyim sizce zaten o kadar sorunumuz varken bircde bu yüzden tartışmak istemiyorum tartışmadan çözmek istiyorum.
Sessiz sedasız kaldırınca oğluna şikayet edipyomuş dil döküyomuş ona kaldırıyo bana inat diye
Atsan atılmaz. Satsan satılmaz. Gelin cicegi de problem...
Satılır satılır.. Hoop uygulama
çenede bi karış maşallahBir sürü konu var dalga geçilmediğini düşündüğün bi konuya yönelsen