O perde kalkar mi?

Bence eşinizin bi silkelenmesi lazım. Kendi ailesine giderken sormayan bir de sizi peşine takan adam, sıra sizin aikeye geldi mi ağaç kavuğundan çıkmışsınız gibi davranıyor. Ayrıca işini bırakıp gitmesi de çok saçma. Sizi iyice gaza getirmek istemıyorum hamilehamile ama yavaş yavaş bu zihniyeti değiştirmeye çalışın.

Nasıl yapabilirim ? Kavga dövüş ise yaramıyor ilk 1 senem böyle geçti . Geriye kalan senelerde de hayatımı alt üst ettiler şuan mantıklı davranmaya ve artık kendine getirmeye çalışmak istiyorum en azından bi süre deneyeceğim kaybedecek biseyim yok şuan da çünkü. Doğumdan sonrasi allah kerim dediğim gibi .

Sen de gitmeye kalkınca onun cümlelerini kullan seni ne diye yollamıyorsa sen de onu bahane et gidemezsin de :)

Peki eşiniz ne diyor bu duruma illa geleceksin mı diyor. Sizin arkanızda durmuyor mu. Babasına birşey soylemeyip size gel mı diyor.

Ayyy hayat bunları dusunecek kadar uzun degil..
Anlamadığım çocuk yapan ciftlerin o ne alacak bu ne alacak şusunu sen al busunu bu alsin hevesi..Çocugu yapan kimse sorumlulugu ondadir kimse mecbur degil ..

Peki eşiniz ne diyor bu duruma illa geleceksin mı diyor. Sizin arkanızda durmuyor mu. Babasına birşey soylemeyip size gel mı diyor.
Gel demedi tabiki bu yıl sadece . Az önce diyor ki eşim annenlerle annemler alçaktır odayı. Kimse bişey demiyor. Ben de annem beşik alcak dedim sen bişey diyemiyorsun annenlere dedim. Söyle o zaman hasat parasını sana versinler dedim bu sene niye verceklermis diyor, ihtiyacın var evladısın kaç senedir tek kuruş para almıyorsun burdan işini gücünü bırakıp gidiyorsun günlük çalışana bile para veriyorlar dedim. Hiç cevap vermedi . enayilik ruhuna işlemiş bunun kafasına hiç bişey sokamam ben düşünmem hata .
Ayyy hayat bunları dusunecek kadar uzun degil..
Anlamadığım çocuk yapan ciftlerin o ne alacak bu ne alacak şusunu sen al busunu bu alsin hevesi..Çocugu yapan kimse sorumlulugu ondadir kimse mecbur degil ..
Tabi ki öyle kimseden beklentim yoktu kendisi söyledi bana zaten. Yapmasınlar biz sıkıntı çekerken yanımızda olmuyorlarsa iyi zamanımda tanımam kusura bakmasınlar.

O zaman sende gel derse diyeceksin ki sana beş kuruş para vermiyorlar beni neden sürüklüyorsun yanına hiç gelemem gitmek istemiyorsan da soyle eşin onların evladı o gitmek zorunda hissedebilir ama sen gitmek zorunda değilsin görev olarak görüyor ise birak kendi çapında görevini yapsın. Ama gidersen her zaman gitmek zorundasınız bahane üret gitme.

Bu yıl kesinlikle gitmiyorum ama önümüzdeki sene gerçek anlamda tartışma çıkaracağım .

Bence çok haklısın senin eş duzelmez yanlız Allah kolaylık versin 2 ayda yarım kilo etle idare etmek ne demek yaa Allah kolaylık versin surekli gecinemiyoruz diyin bari
Allaha şükür yine de şükretmesini de idare etmesini de bilen bi insanım. Ama ben bu kadar kisarken göz göre göre bizi yemelerini hazmedemiyorum gerçekten. Öyle yapacağım artık demek ki yetinmemek gerekiyor idare wtmemek gerekiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…