Kendini doldurup durma , bakkala gidiyorum diye çık ,şikayetini et yada yüzyüze konuşamam diyorsan babana mektup yaz ..Yaa inanın nasıl üzgünüm şuan bana yardım etmiyorlar, sus ortalığı karıştırma nedir yaa kafayı yicem.
Merhabalar daha önce konu açmıştım o amcam olacak pisliğin yaptıklarını anlatmıştım ve aileme söylemeye, şikayetçi olmaya karar vermiştim. Anneme söylemeye çalıştım çok ama çok uğraştım yapamadım bir türlü. 183 ü aradım konuştum ailem bilmediği için bana en yakın sosyal hizmetlere gitmemi söylediler oraya da gidemedim çünkü nereye gidecek olsam annem bende geleceğim diyodayanamadım en sonunda olanı biteni kuzenime anlattım. Ona anneme söylemesini istedim. Dün mesaj attı nasıl söyliyim hadi annene bir şey olursa beni zan altında bırakma falan dedi, görmezden gelerek onu motive etmeye çalıştım neyse bugün gelecekti anneme anlatmaya. Biraz önce aradı teyzeme yani annesine anlatmış. Teyzem önceden olan bir şey susmuş zaten bu zamana kadar şimdi de sussun demiş. Kimseye de söylemesin eğer annesine söylerse annesinin ağzı durmaz babasına anlatır, hadi o da gidip amcasına bir şey yaparsa namus sonuçta hadi öldürürse o zaman napacaklar demiş, yada abisi gidip bir şey yaparsa demiş ortalık karışır demiş. Bide genç kız oldu millet laf eder demiş yaa. Kuzenim diyoki sakinleş dur biraz diyo, o kadar moralim bozuldu ki. Abla yaa siz bilmezsiniz ben onun sesine bile dayanamıyorum dedim. Kendim bile yeni yeni farkına varıyorum şuan cesaret edebiliyorum dedim. Çocuklarla haşır neşir oluyor kuzenlerim onun kucağında neden çünkü anneleri bilmiyor ben sustuğum için artık herşeyin farkındayım nasıl susayım yaa dedim, eğer senin kızın olsa böyle der miydin dedim. Ne yani susayım da rahat rahat devam mı etsin kusara bakmayın benim hiçbir suçum yok kimseden de korkum yok söyledikleriniz hiçbir şeyi de kabul etmiyorum dedim. Sinirim bozuldu yaa. Napayım ben şimdi nasıl bir ailenin içindeyim ben, kocaman kadınlar bana sus en iyisi diyolar Katlanamıyorum hiçbir şeye.. Yardım edin lütfen
Szie ne gibi zararı dokundu taciz mi etti ?
Tabiki sessiz kalmayın
Diğer minik yavrularada yapabilir.[/QUO
On yaşımdan on beş yaşıma kadar her fırsatta cinsel organını gösteriyorum onun harici bakışları lafları... Kalmicam hırslandım iyice, benim akrabalarımdan da hayır yok..
Benim de hiç ama hiç, bana onlardan da fayda yoksa ne yapayım ben..Eski konunu şimdi okudum ve gözlerim doldu
Rahmetli amcamı düşündüm de, onlarda kalmak için can atardım.
Hatta yengemle aralarında yatmışlığım vardır babam gibi severdim kendisini. (Nur içinde yatsın)
Teyzen nasıl susmanı ister aklım almıyor.
Ben teyzenin yerinde olsam o amcan olacak adamın boğazına yapışrdım
öyle yapıcam zaten bana destek olacakları yerde sus diyolar yaa gerçekten umrumda değillerTeyzeni falan s...r et
Gerizekalılar
Sen anana babana anlatmadan neden teyzen öğreniyor
Kendi kızı başına gelse de göz yumacak herhalde
Anana babana anlat sus derlerse de kendin git şikayetçi ol
B
Benim de hiç ama hiç, bana onlardan da fayda yoksa ne yapayım ben..
Köyde oturuyorum öyle bakkala gidiyorum diye bir imkan yok olsa çoktan giderdim, ilçeye geçicem kırk dklık yol. Evet anneme yazmayı düşündüm ama vazgeçtim olmadı en kötü öyle yapıcam.Kendini doldurup durma , bakkala gidiyorum diye çık ,şikayetini et yada yüzyüze konuşamam diyorsan babana mektup yaz ..
Kendini doldurup durma , bakkala gidiyorum diye çık ,şikayetini et yada yuzYaa inanın nasıl üzgünüm şuan bana yardım etmiyorlar, sus ortalığı karıştırma nedir yaa kafayı yicem.
Babana yaz babana .. kardeşinin ne mal olduğunu görsün ..sağlık problemi varsa da önceden tedbiren sağlık görevlisi çağırırsın ..Köyde oturuyorum öyle bakkala gidiyorum diye bir imkan yok olsa çoktan giderdim, ilçeye geçicem kırk dklık yol. Evet anneme yazmayı düşündüm ama vazgeçtim olmadı en kötü öyle yapıcam.
Yahu neredeyse tüm sülalene söylemişsin kızım git sosyal hizmetlere anneni de al yanına şikayet et, insan içine çıkamasınMerhabalar daha önce konu açmıştım o amcam olacak pisliğin yaptıklarını anlatmıştım ve aileme söylemeye, şikayetçi olmaya karar vermiştim. Anneme söylemeye çalıştım çok ama çok uğraştım yapamadım bir türlü. 183 ü aradım konuştum ailem bilmediği için bana en yakın sosyal hizmetlere gitmemi söylediler oraya da gidemedim çünkü nereye gidecek olsam annem bende geleceğim diyodayanamadım en sonunda olanı biteni kuzenime anlattım. Ona anneme söylemesini istedim. Dün mesaj attı nasıl söyliyim hadi annene bir şey olursa beni zan altında bırakma falan dedi, görmezden gelerek onu motive etmeye çalıştım neyse bugün gelecekti anneme anlatmaya. Biraz önce aradı teyzeme yani annesine anlatmış. Teyzem önceden olan bir şey susmuş zaten bu zamana kadar şimdi de sussun demiş. Kimseye de söylemesin eğer annesine söylerse annesinin ağzı durmaz babasına anlatır, hadi o da gidip amcasına bir şey yaparsa namus sonuçta hadi öldürürse o zaman napacaklar demiş, yada abisi gidip bir şey yaparsa demiş ortalık karışır demiş. Bide genç kız oldu millet laf eder demiş yaa. Kuzenim diyoki sakinleş dur biraz diyo, o kadar moralim bozuldu ki. Abla yaa siz bilmezsiniz ben onun sesine bile dayanamıyorum dedim. Kendim bile yeni yeni farkına varıyorum şuan cesaret edebiliyorum dedim. Çocuklarla haşır neşir oluyor kuzenlerim onun kucağında neden çünkü anneleri bilmiyor ben sustuğum için artık herşeyin farkındayım nasıl susayım yaa dedim, eğer senin kızın olsa böyle der miydin dedim. Ne yani susayım da rahat rahat devam mı etsin kusara bakmayın benim hiçbir suçum yok kimseden de korkum yok söyledikleriniz hiçbir şeyi de kabul etmiyorum dedim. Sinirim bozuldu yaa. Napayım ben şimdi nasıl bir ailenin içindeyim ben, kocaman kadınlar bana sus en iyisi diyolar Katlanamıyorum hiçbir şeye.. Yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?