O pisliğin yaptıklarını sus ve kimseye söylemee!!!! ( dediler)

Yahu neredeyse tüm sülalene söylemişsin kızım git sosyal hizmetlere anneni de al yanına şikayet et, insan içine çıkamasın
Sadece kuzenime anlattım o da gitmiş annesine söylemiş hepsi bu. Kendim halledicem olmadı yazarım herşeyi.

teyzende ne bicim insan ...bu olaylari kapata kapata adam yüz bulup baskalarina da yapiyor ...ablani kizini bir odaya kapatmaya kalk o teyzen amcani parcalar ...baskasinin cocugu olunca ortalik karismasin diye susturuyor

Szie ne gibi zararı dokundu taciz mi etti ?
Tabiki sessiz kalmayın
Diğer minik yavrularada yapabilir.
Yazamamışım kusura bakmayın, Her fırsatta cinsel organını gösteriyordu pislik on beş yaşıma kadar hemde artık böyle bir şey yapmıyorsa da ben köşe bucak kaçtığım için, bakışları yada sesi bile hayattan soğutmaya yetiyor zaten.

Yazamamışım kusura bakmayın, Her fırsatta cinsel organını gösteriyordu pislik on beş yaşıma kadar hemde artık böyle bir şey yapmıyorsa da ben köşe bucak kaçtığım için, bakışları yada sesi bile hayattan soğutmaya yetiyor zaten.

Yazmıştınız estağfurullah.
Kim olsa etkilenir ve tövbe de etse aynı ortamda bulunmak istemez.

• Beğen
Reactions: Wcy
Bunlar yuzunden batacak dunya kiyamet cok yakin. Nasil bi psikolojin olmasi lazimki oz yegenine bunu yapabilmem icin..

• Beğen
Reactions: Wcy
Ama onların bilmesi gerekiyoo, bir türlü söyleyemedim :kızgın:

Söyle zaten de, ailede güvendiğin sevdiğin bir erkek varsa (kuzenin, dayın, enişten veya bir başkası...)
Öncelikle ona söyle sonra beraber babana söyleyin ki, baban kötü bir şey yapmasın sinirle.
Ama önce annene de söyle mutlaka. Kadın babanın yanında ayılıp bayılırsa baban daha da öfkelenir sonra
Erkek olursa en azından o daha kolay yatıştırır babanı o an için.
Sonra da oturup ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz.

Teyzen yakinda birine soyler o da doner annene kadar gider zaten.
Bak canim belli ki kucuksun hala, su hayatta her zaman kendi isini kendin yapacaksin, hele akrabaya asla guvenmeyeceksin.
Simdi git annene tek solukta soyle, korkunun ecele faydasi yok.
Biliyordum yani bu kadarına da pes, gerçekten daha da pekiştirdim insana kendisinden başka kimsenin hayrı dokunmazmış. Abim var evde bende öyle yapmayı düşünüyorum olmadı yazıp vericem.

Söyle zaten de, ailede güvendiğin sevdiğin bir erkek varsa (kuzenin, dayın, enişten veya bir başkası...)
Öncelikle ona söyle sonra beraber babana söyleyin ki, baban kötü bir şey yapmasın sinirle.
Erkek olursa en azından o daha kolay yatıştırır babanı o an için.
Sonra da oturup ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz.
Yok kimsem yok öyle, olsada bu saatten sonra teyzemin bile bu tavrından sonra söylemem.

Annene soylesen belki annen de sus diyecek ne biliyoruz? Onlarin bakis açisi, gerikafaliliklari belli bence, rezil oluruz adin cikar vs... Bir sekilde kendin sikayet etmen lazim

Susma sakın
Susmak senin senelerce içinde kapanmayan ve her an kanayan yaraya neden olacaktır
Mutlaka söyle gerekirse devlete Sığın ama söyle
Lütfen kendini üzme
Sen susacak suçlu değilsin
O amccan olacak s.refsiz utansin
Hatta cezasini da bulsun lütfen söyle ve şikayet et

Annene soylesen belki annen de sus diyecek ne biliyoruz? Onlarin bakis açisi, gerikafaliliklari belli bence, rezil oluruz adin cikar vs... Bir sekilde kendin sikayet etmen lazim
Büyük ihtimalle, evet öyle olacak ve ben herkesten iğrenicem.. Zaten anneme söylediğim anda bır bır bır konuşacak sıkıştıracak beni rahat bırakmicak kızacak bir sürü biliyorum ama söyleyip kurtulmak diğer çocukları da kurtarmak ve üzerimden bu yükü atmak istiyorum.

Susma sakın
Susmak senin senelerce içinde kapanmayan ve her an kanayan yaraya neden olacaktır
Mutlaka söyle gerekirse devlete Sığın ama söyle
Lütfen kendini üzme
Sen susacak suçlu değilsin
O amccan olacak s.refsiz utansin
Hatta cezasini da bulsun lütfen söyle ve şikayet et
Evet öyle kanayan bir yara, artık tahammül edemediğim bir yara. Biliyorum benim hiçbir suçum yok. Söylicem onu rahat bırakmicam..

Back
X