- 27 Haziran 2015
- 6.299
- 19.485
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı benim durummuş o zaman. Yazık ediyorlar ah ahhCanım annem saklayabilen evi yere kdr saklayacak o kızın hala babası bilmiyor bütün aile öğrendi babası bilmiyor nedeni de kan çıkarmış kan çıkmada haklı halbuki
Sakın ha adamın ne mal olduğunu herkese söyle çocuklarını korusunlar bu pisliktenSöyledim anneme, o da susturma derdinde ama benim hiç öyle bir niyetim yok.
Evet neydi günahımız bizim ne suçumuz varki Rabbim bize yardım eder elbet. Ne kadar susmak istemesemde, çevremde o kadar sus diyoo.. İnanın canı gönülden istiyorum. Ne yapabilirim en fazla bi psikologa giderim oradan bir umut beklerim ailemle konuşmalarını isterim ne yapayım başka.Kadınların yılmışlıkları,bastırılmışlıkları,sessiz kalmaya zorlanışları...
Nolur susmayın nolur. O iğrenç mahluk çeksin cezasını. Belki şimdi bile diğer kuzenlerinizi taciz ediyordur. Buna birinin dur demesi gerekiyor.
Evet en kısa zamanda psikologa gitmeyi istiyorum bu süreci tedavi almadan atlatamam biliyorum. Söylersem çocuklarınızı ondan uzak tutun diye onlarda ne olduk diye sorarlar bu sefer annem başımın etini yer bana demediği laf bırakmaz ama çocuklara elimden geldiğince müdahale etmeye çalışıcam.Canım sen ne yap biliyormusun o pisliğin kucağında çocuk görürsen çek al çocuğu ve uzak durun bu adamdan diye tembih et , etrafa da çocuklarınızı uzak tutun diye söyle ki dikkat etsinler .
Sende psikolojik destek al bu süreci kendi başına atlatma .
Bilmiyorum ahh bilsem, ama gidip bir şey yapar diyolar namus diyolar. Offff inanın yoruldum hiçbir şey anlamıyorlar.baban ne yapacak sen ona anlatınca. o da sus otur mu diyecek ya da sülaleye haber mi salacak benim kardeşim sapık diye?
Çok haklısnız..Kümseyi araya sokmadan, ortalığı ayapa kaldıracaksın.
Kadınları susturma politikası güden bir aile daha.
Senin kızın olsaydı?
Kadının kızı olsaydı? Böyle olmazdı. Sen kendin için ve diğer çocuklar için, ailene de haksızlık yapmış olursun. Kat, yık, dök ki bu sessizlikten dolayı daha da yüz bulup yapmasınlar. Ses çıkarttıkça, ibret-i alem için rezil, rüsva ettikçe soyları azalacak inanıyorum.
Susarak soyları artıyor.
Göndermiyorlar... Tek başıma göndermiyorlar, biliyor musunuz ben nefes alamıyorum..Evden ilçeye arkadaşıma gidicem diye Çıkamaz misin? Ya da bir arkadaşınla ilçeye gidicez diye çıksanız o almaya gelse
Her fırsatta cinsel organını gösteriyordu hasta yaratık... Bakışları, lafları.....Amcan seni nasıl taciz ediyordu? Fiziksel bir şey yapmadı demişsin konunda. Ne gibi bir taciz vardı?
Yuh yok artık. Allah’ın cezası pislik ya. Valla annenize de şaşırdım. Ne desem bilemiyorum. İnsan neden evladına sus der ki? Bu pislikler daha da çoğalıyor böyle işte.Her fırsatta cinsel organını gösteriyordu hasta yaratık... Bakışları, lafları.....
Neden der ki? Unutmaya çalış düşünme boşver diyor, ders çalışsana neden çalışmıyorsun diyor. Normalleştiriyor gözünde.Yuh yok artık. Allah’ın cezası pislik ya. Valla annenize de şaşırdım. Ne desem bilemiyorum. İnsan neden evladına sus der ki? Bu pislikler daha da çoğalıyor böyle işte.
Sosyal medyadan Ayşe Arman'a ve Avukat Sibel Önder'e ulaşın onlara yazın. Bu konuda hassaslar size gerekli manevi desteği sağlarlar. Size fiziki bir şey yapmamış ama küçük kuzenlerinize yapmayacağının garantisi yok. Eminim sizden sonra ailenizden çıkacaktır bana da yaptı diye. Sosyal medyadan kadın derneklerinin numarasını bulup arayın. Susmayın. Kötüler kendilerine tahammül edildikçe azarlar.Göndermiyorlar... Tek başıma göndermiyorlar, biliyor musunuz ben nefes alamıyorum..
Yapacağınız şey çok basit sahte bir hesap açıp şu şu kişinin pedofili olma riski var çocuklarınızı uzak tutun yaz yolla mesajla cümle aleme detay verme sen olduğun anlaşılmasın ailene bile söyleme böylece o adamın çevresinideki küçük çocukların ailelerinde bir farkındalık oluşturmuş olursun
Ayy düşinsene mahallede bir pedofili ve beni uyaran bir msj yatar kalkar dua ederim o msjın sahibine![]()