O Ses Show Tv

bihter erkmen daha önceden yetenek sizsinizede katılmış
hatta yarı finalede çıkmıştı

[video=youtube;s8yzz1vxro8]http://www.youtube.com/watch?v=s8yzz1vxro8[/video]

bihter erkmen daha önceden yetenek sizsinizede katılmış
hatta yarı finalede çıkmıştı

yeteneksizsinizi izlememiştim bugün orada da izledim ve orada da çok iyiymiş...ve cidden "because of you" yu daha iyi söyleyen duymadım daha önce...

hülya avşar gidip evinde otursun artık lütfen...

Benim hoşuma gitti bu yarışma
ama Hülya Avşar olmamış oraya yani
müzikte bence pek yetenekli değil
farklı bir olsaymış onun yerine keşke

bu ünlelerin başka kıyafeti yok mu
yada tüm gün çekip

üçemi böldüler

ama iğrendim aynı kıyafetle görmekten artık

yaa acun hulyayi bosuna bu yarismaya juru yapmis kadin muzikten anlamiyor ki,bide mustafa sandalin kiza detone oldun dediginde kabul etmedi,mustafadan daha tecrubeli sanki,kesinlikle detone olmustu kiz

Hülya'nın Mustafa'ya sen müzikten anlıyor musun demesi enteresandı gerçekten..Mustafa Sandal ondan daha yetenekli ve tecrübeli olsa gerek.
Bu arada Hadise iyice tombullaşmış

ay bende istiyorum şekerim ama hangi renktir bilemedim..aslında hülya hatununun saçınında parlaklığı hoşuma gitti öylede yapabilirim nasıl yapılacaksa:26::26:

Kumral gibi karamel gibi bi şey o tam bilemedim ya hadisenin sac renginden ben avon katalogunda gördüm rengi cok benziyodu ama hangi renk hatırlamyorum bi de avonun sac boyası ne kadar iyi olur bilemem

Kumral gibi karamel gibi bi şey o tam bilemedim ya hadisenin sac renginden ben avon katalogunda gördüm rengi cok benziyodu ama hangi renk hatırlamyorum bi de avonun sac boyası ne kadar iyi olur bilemem

valla bende bilemedim bu rengi elde etmek 1 kerede olmaz ..

Mustafa sandal ın o heyecanlı hareketleride ne hoş anacım

evt bencede hoş ama oraya hülya avşardan başka gelecek başka insan bulamadılarmı acaba ??

Bence orda müzikte en iyi olan mustafa sandal.adam işini biliyo hem.ama murat da çok şeker hani

Hülya avşar ,bence, ağzına geleni söylüyor ya o yüzden orada ,sesten falan anladığı yok zaten sesi de yok

Son düzenleme:
Hülya avşar ,bence, ağzına geleni söylüyor ya o yüzden orada ,sesten falan anladığı yok zaten sesi de yok

valla bencede seside yok müzikle ilgiside yok ..yakışmıoda sahnelere ..okadar güzel sesleri beğenmediki oysaki kendisi sahneerde vokal desteğiyle bağırmaya çalışan bi zat kendisi..eledikleri ondan kat kat daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…