O Ses Show Tv

biz esimle beraber izliyoruz hep.cok egleniyoruz.yorumlarimizi yapiyoruz,dönsünlermi falan diye.
ama anlayamadigimiz her jüri kac tane yarismaci toplayacak.sonra ne olacak?bilen varsa aciklayabilirmi lütfen

ya şu murat boz takımındaki derya beni ağlattı o nasıl zarafet o nasıl tatlılık o nasıl ses yaaa:) kızın kafasına vur ekmeğini al tiplerinden seside harikaaaaaa

ya şu murat boz takımındaki derya beni ağlattı o nasıl zarafet o nasıl tatlılık o nasıl ses yaaa:) kızın kafasına vur ekmeğini al tiplerinden seside harikaaaaaa

Derya avcı galiba, o kızmı. Kıraç'ın şarkısını söylemişti.

of yaaa neden pazara aldılar
pazartside kalsaydı keşke
umutsuz ev kadınlarıyla çakışıyor ve bn tercihimi ondan yana kullanıyorum
ama bunu izleemiyorum omzn da
akşam reklam aralarında baktım çok güzeldi

Dün izledim..

Haksızlıklar yapıldığını düşünüyorum, özellikle Esra Yaman'a.

Hülya Avşarın takımından Esra ve bir tane cocuk cıktı.. oraya kadar hersey normal.. sonra Murat Boz haric diğer jüriler Esra cok temiz söyledi, içten söyledi, güzel sesi var ama ben ..... i seciyorum...
Sonra Hülya da Esra nın cok güzel bir sesi var ama ben ......... sesini merak ediyorum diğer şarkılarda o yüzden .... seciyorum dedi.. Bu nasıl bir saçmalıktır ya, bu yarısmanın formatı şarkıyı güzel söyleyenleri elemek mi?

Zaten Hülya, Ayda ya da yazık etti..

Birde Mustafa, Cansu'nun seside cok güzeldi ama sanırım derslerde cok heyecanlı ve kendine güvenmediğinden onu secmedi heralde..

Hee dün bir tane elenen yarışmacının arkadaşları arasında 'Fatmagüldeki Sami' de vardı
Bide Muratın takımında bi cocuğun yanında Osman Aganın karısı Safiye vardı

Son düzenleme:
ben de esraya ve aydaya yazık ettiler diyorum.. hele esranın sesi çok süperdi. nasıl eler yaa..
murat bozun takımındaki deryayla yarışan kız da mükemmel söyledi. bence ötekini elemelilerdi.

Derya müthiş bir ses ama düet yaptığı Gülnurun sesi de çok güzeldi nasıl rahat söyledi ,duru bir ses ..ben ikisine de bayıldım

Bu yarışmada kazananlar unutulup gidelecek kimse cd yapamayacak bir sürü boş vaatler,

Bence bu düello olayı başlı başına bir saçmalık oldu. Çok haksızlık oluyor...

Son düzenleme:
Bence bu düello olayı başlı başına bir saçmalık oldu. Çok haksızlık oluyor...

bence de..

mesela ayda-barış düetinde ayda nasıl elendi hiç anlamış değilim..

[video=youtube;xhn4cqQpMDU]http://www.youtube.com/watch?v=xhn4cqQpMDU[/video]

Son düzenleme:
Bence de bu düello işi çok saçma oldu,çok haksızlık yapıldı,bir örnekte ben vereyim;

[video=youtube;a57vvJLjoew]http://www.youtube.com/watch?v=a57vvJLjoew[/video]

Gülnur'un elenmesine hala şaşkınım,çok daha güzel söylediğine inanıyorum..

Son düzenleme:
bence ayda ingilizce super soyluyor sarkiyi..ama aksanli konusuyor turkceyi ve ayrica her turlu sarkiyi soyleyemez diye elemislerler..ben oyle dusundum

bence de..

mesela ayda-barış düetinde ayda nasıl elendi hiç anlamış değilim..

Bence de bu düello işi çok saçma oldu,çok haksızlık yapıldı,bir örnekte ben vereyim;

Gülnur'un elenmesine hala şaşkınım,çok daha güzel söylediğine inanıyorum..

kesinlikle katılıyorum size.. bu iki kızcağız yüzde yüz haketmişti kazanmayı.. hele o derya mıydı onu hangi akla hizmet seçtiler anlamış değilim :26:

gülnur gibi seslerden çok var iyi şarkı söyleyibilir ama derya tam bi yorumcu ve sesini çok daha iyi kullanabiliyo

kızlar şu bıkem var ya dokunsan aglıcak olan tıp o daha once baska bır yarışmada çıkmıştı sankı degılmı.gelın yarışması gıbı hatırladım ben ama

kesinlikle katılıyorum size.. bu iki kızcağız yüzde yüz haketmişti kazanmayı.. hele o derya mıydı onu hangi akla hizmet seçtiler anlamış değilim :26:

Hakikaten ya Derya'yı seçmelerini bende anlamadım.. Sesi itici ya. Hiç beğenmedim o Deryayı.. Gülnur süperdi..

Kızlar birşey sorcam hani Dülelloya 3 lü çıkıyorlar ya
ozmnda sadece bir kişi seçiliyor
eğer öyleyse haksızlık olmuyormu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…