O Ses Show Tv

bu ünlelerin başka kıyafeti yok mu
yada tüm gün çekip

üçemi böldüler

ama iğrendim aynı kıyafetle görmekten artık

evet aynen..
2 buçuk bölüm (aynı gün) aynı kıyafetlerle çekilmiş..
allahtan bugünkü programın yarısında değişti kılıklar..
ama saçma olmuş..özensiz buldum..

vefekat ben bayılıyorum bu yarışmayaaaa

süper bir yarışma ne güzel sesler çıkıyo öyle..

16 yaşındaki kız çok duygulu söyledi.
Hülya'yı cebinden çıkarır ama dönmedi saftirik.!

çok severek hatta bayılarak izlemekteyim..
o kadar ki,umutsuz ev kadınlarını pas geçiyorum..

harika bir program asla kaçırmıyorum pazar günlerini hadisenin tavırları konuşması renk katıyo bide murat bozun esprileri harika seslerde muhteşem hülya avşar olmasada olurdu o kadını ekrandan görmekten bıktım yaaaaaaaaa

aynen ya allahtan dans yarışmasına katılmamış bari. bir de orda çıksa tam olurdu yani.. daha enteresan biri olabilirdi hülya yerine..

süperdi gene..

sesler çok iyi..
jüri çekişmesi de çok eğlenceli..

başlarda önyargılıydım bu programa sevmem diye...
ama acun yapmış yapacağını şimdi izliyorum ne güzel sesler varmış yahu
jüri hülya hariç iyi bir de bülbül sesi varmış gibi kimseyi beğenmemesi yok mu hülyanın
müzik terimlerinden felan bahsetmesi
acun kompleksiz olduğu için hülyayı seçiyorum hep demişti bi programda iyi de
nereye kadar

Ben Cansu Ceren Gönen i cok beğendim, kız bir kere cok güzel sesi de öyle.. Maşallahı vardı, çook hoştu..
Mustafayı seçmesi de iyi oldu.

Hadiseyi cok sevimli buluyorum nedense, kıyafetleri saçı bası on numara. Hülya ne kadar dekolteli kıyafetler giyiyorsa Hadise de tam tersi ve her giydiği de yakışıyor.
Mustafa ve Hadise favorim

Ben Hadise'yi pek sevmiyorum kızlar yani bazı söylediği sözler çok gereksiz,espirilerinde bir komiklik payı arıyorum ama yok,Murat Boz'la çekişirken bile kurduğu bazı cümleler saçma geliyor bana ama Murat Boz çok sempatik gayet güzel idare ediyor herşeyi neyse bende bu yarışmayı çok beğenerek izliyorum gerçekten güzel sesler geliyor jüri karşısına..

izliyorum..
gene süper eğlenceli

Artık başlasada keyifle müzik ziyafeti izlesek, seçilenler baya güzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…