çok tırstım bende şimdi,gece kesin gelcek aklıma
bende bazı zamanlar tam uykuya dalarken silkelenip uyanıyodum anlatamıyorum çok kötü bu duygu neyseki uzun zamandır olmuyo
bi gece rüyamda kendimi görmüştüm bi odaya giriyorum karşımda kendimi görüyorum o kadar korkmuştum ki kan ter içinde uyanmıştım gün aydınlanana kadar uyumamıştım
buna benzer birşeyi ben de yaşamıştım 2003 yılında. uyuyordum gecenin kaçı olduğunu bilmiyorum ama tahminen 3 ya da 4 olması lazım saatin. sırtımı birinin dürttüğünü hissettim uykuyla uyanıklık arasında ama uyku ağır basıyor açamıyorum kendimi bir türlü. bir ses '' deprem olacak '' dedi :S ama sesi hatırlamıyorum kadın sesi mi erkek sesi mi boğuk mu değil mi hiç aklımda kalmamıştı bunu duyunca tabii yerimden doğrulmak istedim sonra aynı ses '' sabah ezanından sonra sabah olduktan sonra '' dedi ve sustu. kalktım dua falan ettim ama müthiş titriyorum neyse dualar falan filan derken yeniden daldım uykuya rahat uyudum sabah sarsıntıyla uyandım :S 2003 bingöl depremi biz o sırada bingöl' e çok yakın olduğumuzdan bizim şehir de etkilenmişti :S yıllarca aklımdan çıkmadı neydi o yaşadığım hala anlam veremiyorum pek inancım da yoktur böyle şeylere
Ayy tüylerim diken diken oldu.
Ne kadar doğru bilmyorum ama genelde eğer bir ev bi mezarın veya ölünün yattığı yere yapılırsa onların ruhu evde dolaşabiliyor, sahibe görünebiliyormuş. Bir akrabam anlatmıştı annesinin evinde her sabah testi-ibrik sesi geliyormuş. Kalktığında bahçede (müstakil ev) yaşlı bir dede abdest alıyormşuş ve her sabah ezanından sonra tekrarlanıyormuş.:18:.
çok normal..
bir yerden düşer gibi silkelenirsin de mi? enerji değişimi..
herkeste olur ama herkes farkında olmaz..benim elim kolum titrer mesela o an, kendi kendimi uyandırırım .bunu bildiğim için yani tekrar uyanmayım diye elimi yastığın altına sokarım mesela..elim kolum tam dalacakken kıpırdamasın da uyanmayım diye..
bunlar bilimsel şeyler..ama biz farkında değiliz..
canım o şehir efsanesine dönüştü bu anlattığını bizim yaşlılardan da çok duymuştum sanırım o dönemler yaygınlaşan bir şehir efsanesi gibi bişey
evt aynen öyle
çok kötü bi sarsınttı ama
bide şey oluyodu bana yine tam uykuya dalacakken yada yeni dalmışken işte o arada sanki sanki yukarıya doğru kalkıyomuşum gibi oluyodu havalanıyomuşum gibi çok tuhaf bi duyguydu vede kötüçok şükür olmuyo uzun zamandır
çok ayrıntı vermek istemiyorum konumun kapanmaması için ,oldu bişeyler diyelim ama adımın söylenmesi tuhaf ve ürkünç geldi o yüzden paylaşmak istedim
arkadaşımın eve ısınmama sebebi,oturduğu ev aniden satıldı ve 1 hafta içinde taşınmak zorunda kaldı ,apar topar burayı buldu çok beğenmemesine rağmen,
girişte çok aksilikler yaşamış ,evin eksiği filan çokmuş ,temizlik yaparken duvarlarda bir takım kabarmalar olduğunu ve arapça yazılara benzediğini söylemişti bende saçmalama
dedim duvar nemden filan kabarmıştır .neyseki boyacı halletti dedi ,
taşındıktan 1 hafta kadar sonra balkonun pimapen camı patlamış ,
2 gün sonra kapıda kalmış annahtar içerde kalmış ,
1 haftaya kalmadan evde böcekler çıkmaya başlamış ,ilaçlatmış kurtulmuş ,
üst komşu ölmüş yaşlıymış zaten ,cenaze çıktı kızım apartmandan dedi ,uğursuz mu nedir burası dedi..
tuhaf şeyler var kızım nazara mı geldim nedir dedi ,bende şanssızlık diyelim dedim geçiştirdik çok üstünde durmadık yani ..etkilenecek boyutta şeyler değildi yani..
gün içinde yaşadığım birçok şey bilinçaltıma yerleşip gece rüyama giriyor zaten ,bunları önemsemiyorum bile ,ama uyanıktım ,yeni geçmiştim odaya bir süre kar izledim ,sonra açtım yatağı girdim ,sonra birtakım şeyler oldu o ara işte anlatmadığım ,sonra zaten ismimi duydum ,ardındanda başka kelimeler ,sonra adım 3 kere arka arkaya söylenince kaçtım odadan..
dediğin doğru ben huzursuz oldum onlar olmasın ,haftanın 3 günü yalnızlar evde,
yine benim kocam var kızım var ,zaten söylemeyi düşünmüyorum ,
ben bişey görmedim allah için şimdi atraksiyon olsun diye gördüm diyemem ,öyle karaltılar cisimler filan ,ama sesler ürküttü beni ,
birşey daha var ,üst katından cenaze çıkmış demiştim ya ,üst kattan kuran okuma sesleri geliyodu ,sabah sordum belki ölen kişinin kızı filan vardır ölenin ruhuna okuyordur filan dedim ,kimsesi yoktu ki yazık ,tek başına öldü gitti dedi ,boş ev kiralık yazıyo camda dedi ,oda ürküttü tabi ..
Ben eski üniversitemde yurtta kalıyordum. Oda arkadaşım uyudu gece 1 gibi ben oturdum nette bakındım sonra ışığı kapatıp 4 gibi yatağa girdim. Biraz uyudum birden adım söylendi oda arkadaşımın sesi hııııı diyorum cevap vermiyo habire uğultu şeklinde konuşuyo başım yorganın içinde korkuyorum, diyorum uykusunda konuşuyo herhalde. Sonra kolumda bi'el hissettim o an refleksle bi'döndüm oda arkadaşım kolumu sıkıyo yatağımın dibinde ama o yüzü size anlatamam şuan bile gözlerim doluyo korkumdan. Sonra bi'sürü dua. Korkudan unutuyorum başa sarıyorum devamlı. En son Allah'ım karabasan gitsin, uykuya dalıyım nolur diye yalvarıyodum. Zira korkudan nefes almayı bırakın yutkunamıyordum dibimdeki duyacak diye. O an ışıklar saçtı sanki bi'şey bi'baktım dibimdeki oda arkadaşım yatağının orda tavana kadar yükselmiş. Sonra görüntü flulaştı bu arada yatağı boş tabii. Görüntü gidince yatağına baktım kız uyuyor. Ben de korkudan sızmışım. Ogünün sabahı anlattım seni gördüm diye oda tırstı. Çünkü bundan önce de o okuldan yurda gelmişti (o 1.ben 2.öğretimdim) Gayet uyanık yani duş almış odaya girmiş bi'bakmış ben yatağımda patlamış mısır yiyorum "kız sen nezaman geldin dersin vardı noldu" diyo ben sırıtıyomuşum iştahla onu yiyomuşum. Sonra yüksek sesle adımı seslenmiş ben yine gözlerimi dikip sırıtmışım. Korkmuş gitmiş odadan. Sonra günün akşamı ben geldim odaya konuşuyorum ay bugün şu bu oldu ehehehe diye konuşmuyo öyle korkmuş ki ayaklarıma bakıyo fark arıyo noldu be dedim heh tamam senmişsin dedi. Ben kimi bekliyodun diye sırıtırken "yaa X markete gidelim mi canım çok patlamış mısır istiyo şu markanın varya ondan alalım yeriz" dememle gözlerini bereltti
İşin özü şu ki oda arkadaşım yurt ortamı bilirsiniz, yatak örtüsü yoktu. Gece yorgan içinde kucağında pc oturuyo diyelim ay acıktım der ekmek yer olduğu yerde. İllaki kırıntı kalır yatakta düşer. Benim olayda ise yatağa baygın gibi girmiştim. Netten çok araştırdım. Beyin çok yorgun olduğunda uykudan geçiş yapamıyormuş gerçek dünyaya. Yani gözler açık rüyaya devam ediyormuşsun. Sonra odamızda bi'güzel okuduk dualarımızı, annem evden okudu.
Tabii ki dinle alakalı şeyler ama beyin çok mucizevi bi'şey tıbta da açıklamaları mevcut okumak gerek aslında:44: Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Bunu duymamıştım, o daha garip bir şeydir, astral seyahat gibi :S silkinme herkeste oluyor zaten.
çok normal..
bir yerden düşer gibi silkelenirsin de mi? enerji değişimi..
herkeste olur ama herkes farkında olmaz..benim elim kolum titrer mesela o an, kendi kendimi uyandırırım .bunu bildiğim için yani tekrar uyanmayım diye elimi yastığın altına sokarım mesela..elim kolum tam dalacakken kıpırdamasın da uyanmayım diye..
bunlar bilimsel şeyler..ama biz farkında değiliz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?