o uzaklarda diyenler için...

evet doğru benım o nasıl buldun benı kısss :))
canım valla yedım yedıkce eklıma sen geldın :)

bende canım benım ya valla netten arkadaşlarım oluo ama fasa fiso hepsı siz cooookk iisinz ya canlarım benım :)

evet doğru benım o nasıl buldun benı kısss :))
canım valla yedım yedıkce eklıma sen geldın :)
bundan sonra her yediğinde gelirim artık aklına cnm=)
bulurum ben o değil de senin gibi iyi insanlar tanıdıkça öyle mutlu oluyorum ki :)

bende canım benım ya valla netten arkadaşlarım oluo ama fasa fiso hepsı siz cooookk iisinz ya canlarım benım :)
beni hiç aklına getiren yok zaten hıh:umursamaz::mymeka:laelaelaelaelae

Hep boyle uzak kalmayacaksınız ya üzülmeyin bence fazla yerimseniben
ah be canım sen yaşamadın galiba bu duyguyu.insan bazen delirecek gibi oluyor evet bir gün kavuşacağız ama o gün ne zaman gelecekboshayallersmile

eee neler yaptınız bugün anlatın bakalım kızlar
benim yine sınavım vardı çok sıkıcı bigündü:sinifsinif:
ya biz burasını sohpet topic ine çevireceğiz galiba ohaoldumsmile

sen hep aklımızdasın cnm bnm ikinizde seviyorum kiii bugün nasıl geçsin ya ders çalıştım fln onun dışında sevdiğimle konuşarak geçti zaten konuşmadan ileri gitmiyo ( :gitme::sinifsinif:

kuzum sanatcım senı unutmadık merak etme burdanda sennle konucaz hep :)
aynen ole oldu sohbet edıorum ama fenamı oldu kızlar :)
benımde sınavım vardı ama cok zordu da kalmama gbı bı ihtımalım olamaz gectım tabıkııı :)
uzak kalmak çok zor canım sende kaldınmı bilmiyorum ama gercekten çok zor çooooooooookkk
hazal canım niye öle dedın konusmada ilerı gtmıyo ?
yanlız bütün sayfadakı konusmalara tek cevap metnıne sığdrdım bravo bana :))

1-sınavdaki başarın için tbrler cnm :)
2-ee tatlım uzak buluşup görüşemiyoruz ki sadece tlfnda konusmak msjlasmak vs vs anladınız siz beni
ve evet bravo sana lülülülülülülülülülülülü

uzakta hatta yakınıma gelse de uzak kalmak zorunda..
biraz da sebebi benim sanki sevgilim degil sevdigim olarak kalmasını istiyorum.
çünkü senelerin büyüsünün bozulmasını istemiyorum:asigim:

sen hep aklımızdasın cnm bnm ikinizde seviyorum kiii bugün nasıl geçsin ya ders çalıştım fln onun dışında sevdiğimle konuşarak geçti zaten konuşmadan ileri gitmiyo ( :gitme::sinifsinif:
ay canım benimopuyorumnanaktan ama ben hala adınızı bilmiyorum burdan söylemek istemezseniz özel mesajla yazın kızlarbilmiyorumkismile
offf biz de öyle konuşmaktan ilerisine gitmiyor=( hele bazen işleri olunca konuşamıyoruz o zaman çok sinir oluyorum.tek yapabildiğimiz mesajlaşmak konuşmak bazen ona da engeller çıkıyorklava:

sohbet ediyoruz iyi oldu tabizemuszemus
ama hiç aynı anda topicte olmuyoruz:sinifsinif:

tesekkr ederım canım benım
tabı mesafe iş falan olunca konuşmak zorlaşıyo
buda can sıkıo anlıyorum canım sıkma canını

ya bişey sorucam kzılar.biri sevgilimin adına facebook hesabı açmış işte aşkımı iyi tanıyan biri herhalde onun bütün arkadaşlarını falan eklemiş yapabileceğim bişey yok mu ki çok sinir oldum klava:

uzakta hatta yakınıma gelse de uzak kalmak zorunda..
biraz da sebebi benim sanki sevgilim degil sevdigim olarak kalmasını istiyorum.
çünkü senelerin büyüsünün bozulmasını istemiyorum:asigim:

hımmm enteresan bi yaklasım neden kı?

canım aynen benım sevgılımn de öle bi hesabı var bırı acmış yanı kım bılmıyorum ama
sevgılımn resmlerıını falan engelledım ben o kişiyi de engelledım acan kışıyı yapabılecegın pek bişi yok canım ama belkı hazal bılıodr

ayy canım denk geldık bak ne güzel bende burdayımmm zemuszemus

çok sinir bi durum ya sevgilimin adına kim bilir neler konuşuyorklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…