bundan sonra her yediğinde gelirim artık aklına cnm=)evet doğru benım o nasıl buldun benı kısss :))
canım valla yedım yedıkce eklıma sen geldın :)
bulurum beno değil de senin gibi iyi insanlar tanıdıkça öyle mutlu oluyorum ki :)
beni hiç aklına getiren yok zaten hıh:umursamaz::mymeka:laelaelaelaelaebende canım benım ya valla netten arkadaşlarım oluo ama fasa fiso hepsı siz cooookk iisinz ya canlarım benım :)
ah be canım sen yaşamadın galiba bu duyguyu.insan bazen delirecek gibi oluyor evet bir gün kavuşacağız ama o gün ne zaman gelecekboshayallersmileHep boyle uzak kalmayacaksınız ya üzülmeyin bence fazla yerimseniben
Hep boyle uzak kalmayacaksınız ya üzülmeyin bence fazla yerimseniben
kuzum sanatcım senı unutmadık merak etme burdanda sennle konucaz hep :)
aynen ole oldu sohbet edıorum ama fenamı oldu kızlar :)
benımde sınavım vardı ama cok zordu da kalmama gbı bı ihtımalım olamaz gectım tabıkııı :)
uzak kalmak çok zor canım sende kaldınmı bilmiyorum ama gercekten çok zor çooooooooookkk
hazal canım niye öle dedın konusmada ilerı gtmıyo ?
yanlız bütün sayfadakı konusmalara tek cevap metnıne sığdrdım bravo bana :))
ay canım benimopuyorumnanaktan ama ben hala adınızı bilmiyorum burdan söylemek istemezseniz özel mesajla yazın kızlarbilmiyorumkismilesen hep aklımızdasın cnm bnm ikinizde seviyorum kiiibugün nasıl geçsin ya ders çalıştım fln onun dışında sevdiğimle konuşarak geçti zaten konuşmadan ileri gitmiyo ( :gitme::sinifsinif:
kuzum sanatcım senı unutmadık merak etme burdanda sennle konucaz hep :)
aynen ole oldu sohbet edıorum ama fenamı oldu kızlar :)
benımde sınavım vardı ama cok zordu da kalmama gbı bı ihtımalım olamaz gectım tabıkııı :)
uzak kalmak çok zor canım sende kaldınmı bilmiyorum ama gercekten çok zor çooooooooookkk
hazal canım niye öle dedın konusmada ilerı gtmıyo ?
yanlız bütün sayfadakı konusmalara tek cevap metnıne sığdrdım bravo bana :))
1-sınavdaki başarın için tbrler cnm :)
2-ee tatlım uzak buluşup görüşemiyoruz ki sadece tlfnda konusmak msjlasmak vs vs anladınız siz beni
ve evet bravo sana lülülülülülülülülülülülü
uzakta hatta yakınıma gelse de uzak kalmak zorunda..
biraz da sebebi benim sanki sevgilim degil sevdigim olarak kalmasını istiyorum.
çünkü senelerin büyüsünün bozulmasını istemiyorum:asigim:
ya bişey sorucam kzılar.biri sevgilimin adına facebook hesabı açmış işte aşkımı iyi tanıyan biri herhalde onun bütün arkadaşlarını falan eklemiş yapabileceğim bişey yok mu ki çok sinir oldumklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?