canlarım bu konuda yapabileceğiniz hiç bişey yok.çünkü hesap onun elinde ve istediği şekilde kullanabilir.bu durumu sadece sevdiklerinize söyleyerek onların yardımıyla kurtarabilirsiz.yani nasıl bi başkası sizin hesabınıza giremiyosa sizinde onun hesabınıa girmeniz zor ... :çok üzgünüm:
evet cnm ygs sonucum güzel şimdi önümdeki sınavlara bakıyorum :) umarım onlarda iyi geçerde giderim yakışıklımın yanına :asigim:
inşAllah onlar da iyi geçer canım dua edeceğim senin için
bu sene gez gezebildiğin kadar seneye çok kısıtlancak ona göre yani :))ay doğru sen sınava gireceksin ben de gezmek diyorumsempatiksalakcinni
seneye anlarım halinden canımkaydirigubbakcemile3
kız benim de pek gezdiğim yok zaten inşAllah üniversitede aşkımla gezerizboshayallersmilebu sene gez gezebildiğin kadar seneye çok kısıtlancak ona göre yani :))
adını bilmiyorum canım amaaaaCADIARZUcanım ya netım gtti bı kac gundur de gelmedı sınır oldummmmm
evet canım bak hazal doğru soluo yapabılecegın bişi yok sadece arkadaslarına sole kabul etmesınler onu
ben kendımı anlatayım kuzum ankaradayım evet 19 yasındaym suanda pc kursum vardı bıttı dersaneye gtmedım evde calısorum sınavlara SÖZLÜYÜM :)baskaaaaa........
benım içinde dua edın bende dua ederım valla çok önemsemıyorum ama sınavı yıne de olursa giderım canım bende ya sanat sende hazrlanıosun değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?