O yalancı mı kafam çok karışık

yanlis anlasilmayacaksam bilmedigim icin bir sey sormak istiyorum bu tarz bir saglik sorunu varken bahsettigi meslegi yapabilir mi ?
yani sanki buda yalan gibi geldi bana oyuzden merak ettim
Aynen ben de sizin gibi dusunuyorum. Okulu bile dogru olmayabilir. Soran hanimefendi kafaniz karismasin, suratle kacin bu adamdan, vakit kaybetmeyin.

Hala yalancı mı diye soruyor musunuz cidden?

Hanımlar az önce itiraf ettirdim. Kafamdaki her şeyi söyledim engeli ile alakalı olmadığını da açıkladım. O durum da bile okuduğum okulun meslek yüksek okulu olduğunu söyledim diye yalan söyledi ama itiraf ettirdim. Yol verdim yani

Acik olun karsimda yalan konusan ve bu daha yeni tanifigim biriyse direk soguyorum diyin.Kafamda hep yalan soyluycekmissin gibi kurmak beni yorar diyin.Biraz takipte kalin yalan yakalarsaniz bitirin gitsin.

İsmi doğru mu acaba ?
Ben ona bile inanamadım.

Çok iyi yapmışsın..
Bir daha sana ulaşmasına vicdanına oynamasına asla izin verme...
Adamın doğru sözü yok bu ne ya sinirim bozuldu

Sosyal medyada hadi diyelim başta attı tuttu vakit geçirmek amaçlı ama sonra işler ciddiye binince artık doğruyu söylemesi gerekirdi. Söylemiyorsa da hala vakit geçirmek peşinde demektir boşa vakit kaybı

Herşeyi yalan çıkmış daha ne olsun başta güvensizlik yalan dolan olursa hiççç hayırlı olmaz

Hala yalan söyleme derdinde
Kendisi de inanmış demekki yalanlarına :)
En iyisini yapmışsın

Kafan karışıksa o kişiyle açık açık konuş. Kolun değil ama diğer söylediğin şeyler hoşuma gitmedi de. O zaman gerçekten yalancı olup olmadığını anlarsın.

Bitirmekle doğru yapmışsınız. Bu yalanlar sizin tesbit ettikleriniz. Daha kimbilir neler çıkacaktı..

herşeyı yalan zaten.
dünyalı bile değildir belki

Mesleği, kaç yıllık okulda okuduğu, boyu ve yaşı yalan. Doğru herhangi bir şey söylemiş mi acaba? Kesinlikle devam etmeyin.

İyi yapmışsınız.

İsmi dogru mu bi kimligine falan baksaydiniz.

Sosyal medyadan tanıştığın birisinin senden bir şeyler gizlemesi garip geldi öyle mi?
Bence gizlememesi garip olurdu :) Yahu bırakın şu sosyal medya aşklarını ancak başınıza dert alıp dertleniyorsunuz. Daha önce de yazdım 40 yıllık yüz yüze tanıdığımıza güvenemiyoruz biz siz gidip daha yüzyüze görmediğiniz adamla ilişkiye başladığınızı sanıyorsunuz...
Emin olun o sakladığını öğrendiğiniz şeyler asıl sakladıklarının %10'u değildir. İleri de görürsünüz

Baslamadan bitirdim cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…