6 aylık bir ilişkiydi,başta iyiydi zamanla soğudu. Kapalı kutu gibiydi ne hissettiğini açıkça asla söylemezdi.
Biteli 4 ay oldu. Bugün yüzleşme gibi bir konuşma yaptık. Yine açık açık söylemedi ama halinden tavrından herşey açıktı. Sevgiliyken aramızda yakınlaşmalar olmuştu. Konu ona geldi. Bazı hatalar yaptık ama o yaşananlar sevgiden,aşktan değildi dedi. Halbuki o anlarda sanki dünyanın en mutlu çifti bizdik. Ayrılmaya yakın huzursuzluk seziyordum ama genel anlamda asla sevmiyor gibi davranmıyordu. Bende sen karaktersizmişsin dedim. Beynimden vuruldum sanki o an.
Dur sana karakterini söyleyeyim dedi. Bende anlat neymiş benim karakterim dedim. Bekliyorum büyük yanlışlar anlatmasını öyle beylik konuştu ki. Madde madde yazmış. Onun hayatını birleştireceği kız başkalarıyla Başbaşa yemek yiyemezmiş hangi işi için olursa olsun, burda benden yaşça çok büyük bir meslektaşla iş için başka şehirde yemek yemiştik onu kastediyor halbuki orda üçüncü bir kişide vardı. Ben anlatırken dikkat etmedim demek ki söylememiştim. Bunu aklına yazıp yüzüme dedi inanamıyorum hala.
Onun seveceği kız populerite düşkünü olmamalıymış. Bu kanıya da şöyle varmış. Ondan önceki ilişki yaşadığım kişi herkesin sevdiği biriydi işi gücü iyi vs. kendisini de demek ki popüler görüyorsa. Bana dedi ki dikkat et insanların ilişki yaşadıkları insanlar birbirine benzer ama seninkilerin hiçbir benzer yanı yok(benimkiler de bir kendisi bir önceki) tek benzer yanı popüler insanlar olmalarıymış bu da benim buna düşkünlüğümü gösterirmiş. Onun ilişki yaşayacağı kişi ilişkisini kimseden saklamamalıymış. Yaşadığımız şehirde hemen hemen her yere gittim onunla sadece bir kez aynı hikayeyi attık instagrama o ara ben bizde ortak arkadaş kim vardı anlar şimdi demiştim. Bunu da çekindiğimden vs demedim Allah biliyor. Yazmış bunu da.
Şok geçirdim. İstenmemek neyse de istenmeme sebeplerime hala inanamıyorum. O anlar sevgiden değildi demesi... hala bu ilişkiyi nasıl yaşadığıma inanamıyorum. Travmatik bir şey oldu bende...