Hiç bir veli ile muhatap olmuyorum yeterince ağzım yandı. Veli grubuna bile girmedim girmem deOğlum bu sene birinci sınıfa başladı. İki yasinda ve hiperaktif bir bebeğim var. Bahçede oğlumu beklerken durması için ağaçların yanında bekliyoruz o toprakla vs oynuyor falan sonra oğlum geliyor gidiyoruz. Bu bazi velileri rahatsız etmiş. Çünkü orada gurup halinde konuşup, çocuğunu bekleyen velilerin benimki gibi durmayan kendini yerlere atan bebegi yok. Biliyorlar goruyorlar bebeği oradan alıp onların yanına gittiğimde olanlari. Hastayim bugün eşim gitmiş oglumu almaya, içlerinden biri oğlunuz oğlumun lazerini almış demiş. Sonra kadının oğlu hayır ben verdim ama o bugün getirdi demiş. Hemen şikayet. Oğlumun beş tane lazeri var, kimsenin oyuncağına tenezzül edecek biri değil. Çocuğun ışıklı kalemini kırınca kadının oğlu, çocuk kendi vermiş lazeri ve oğlum eve gitirir getirmez götür oğlum dedim.
İçlerinden biri de eşime arkadan zaten eşiniz bizle hiç muhatap olmuyor demis.
Açıkçası bu okulu da velileri de pek sevemedim ve yanıma gelip konuşan olmazsa, konuşmuyorum. Sizler nasılsınız kizlar? Hepiniz diger velilerle yakın misiniz? Uzaktan izlediğim kadarıyla aralarında guruplasmislar.
galiba aynıyız bende sizin gibi yanima eyer birisi gelip selam verlezse konusmam. Ama bir kere selam verip konusan kisiyede devaminda selamini veririm tabi oda bir kere veririm alirsa selamimi devam ederim, ha yok burun kiviriyosa ozaman dusmn gibi suratlarina bakan bir yanim varOğlum bu sene birinci sınıfa başladı. İki yasinda ve hiperaktif bir bebeğim var. Bahçede oğlumu beklerken durması için ağaçların yanında bekliyoruz o toprakla vs oynuyor falan sonra oğlum geliyor gidiyoruz. Bu bazi velileri rahatsız etmiş. Çünkü orada gurup halinde konuşup, çocuğunu bekleyen velilerin benimki gibi durmayan kendini yerlere atan bebegi yok. Biliyorlar goruyorlar bebeği oradan alıp onların yanına gittiğimde olanlari. Hastayim bugün eşim gitmiş oglumu almaya, içlerinden biri oğlunuz oğlumun lazerini almış demiş. Sonra kadının oğlu hayır ben verdim ama o bugün getirdi demiş. Hemen şikayet. Oğlumun beş tane lazeri var, kimsenin oyuncağına tenezzül edecek biri değil. Çocuğun ışıklı kalemini kırınca kadının oğlu, çocuk kendi vermiş lazeri ve oğlum eve gitirir getirmez götür oğlum dedim.
Açıkçası bu okulu da velileri de pek sevemedim ve yanıma gelip konuşan olmazsa, konuşmuyorum. Sizler nasılsınız kizlar? Hepiniz diger velilerle yakın misiniz? Uzaktan izlediğim kadarıyla aralarında guruplasmislar.
Oğlum bu sene birinci sınıfa başladı. İki yasinda ve hiperaktif bir bebeğim var. Bahçede oğlumu beklerken durması için ağaçların yanında bekliyoruz o toprakla vs oynuyor falan sonra oğlum geliyor gidiyoruz. Bu bazi velileri rahatsız etmiş. Çünkü orada gurup halinde konuşup, çocuğunu bekleyen velilerin benimki gibi durmayan kendini yerlere atan bebegi yok. Biliyorlar goruyorlar bebeği oradan alıp onların yanına gittiğimde olanlari. Hastayim bugün eşim gitmiş oglumu almaya, içlerinden biri oğlunuz oğlumun lazerini almış demiş. Sonra kadının oğlu hayır ben verdim ama o bugün getirdi demiş. Hemen şikayet. Oğlumun beş tane lazeri var, kimsenin oyuncağına tenezzül edecek biri değil. Çocuğun ışıklı kalemini kırınca kadının oğlu, çocuk kendi vermiş lazeri ve oğlum eve gitirir getirmez götür oğlum dedim.
Evet, beni de veli gurubuna eklemislerdi. Ben çıktım çünkü yazılan şeyler beni ilgilendiren şeyler değildi. Ne okuyacak ne de telefonumda yer kaplayacak kadar önemli bulmadım. Neden gözlerine bu kadar battım anlamış değilim. Oğlum ikinci sınıfı tasindigimiz yerde okuyacak zaten. Geçici olarak bu okuldayiz. Bunlar ise dört sene boyunca beraberiz diyorlar. Bız niye beraber oluyoruz ki. Yarın gitmek istemiyorum resmenHiç bir veli ile muhatap olmuyorum yeterince ağzım yandı. Veli grubuna bile girmedim girmem de
Adamcagizin etrafını sarmislar bir anda. Eşim kibarca cevabını vermis. Ama bir yandan şikayet bir yandan eşiniz soğuk vs. Yarın okula gitmek istemiyorum, bu nasıl ortam hiç anlamadım.Şu kısım çok komikmiş. Eşiniz cevap vermeden, bir bakış atıpyürüyüp gitse olurmuş.
İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Desinler diye kimseyle samimi olmanıza gerek yok.
Geçen sene bu tip muhabbetler oldu benim için de. Arkamdan konuştular mı haberim bile yok, merak da etmedim. Ama gruplara ve etkinliklere dahil olmadım. Bu sene de olmuyorum. Pek hoşlanmıyorum da zaten. Kimisi her şeye kavga etmek için hazırda bekliyor. Alt tarafı çocuk işte kadın çocuğundan daha da çocuk. Hiç samimiyet kurmadım. Selam verir, iyi günler diler giderim. Ayrıca bir insanı eşine şikayet etmek nedir muhatap olmuyor diye. Demek sen de gudubet gudubet durmasaydın. Hiç bulaşmayın böylelerine daha iyi zaten. Bu sene daha seviyeli, daha rahat benim açımdan. Anlayışlı kişiler var. Bir sorun olmadı. Öncekinde öğretmene alınacak hediye için bile kavga ediyorlardı. Hele bir tanesi vardı ki şey diyordu biraz moderen olun moderen. Yazmayı da bilmiyordu Hey Allah'ım.Oğlum bu sene birinci sınıfa başladı. İki yasinda ve hiperaktif bir bebeğim var. Bahçede oğlumu beklerken durması için ağaçların yanında bekliyoruz o toprakla vs oynuyor falan sonra oğlum geliyor gidiyoruz. Bu bazi velileri rahatsız etmiş. Çünkü orada gurup halinde konuşup, çocuğunu bekleyen velilerin benimki gibi durmayan kendini yerlere atan bebegi yok. Biliyorlar goruyorlar bebeği oradan alıp onların yanına gittiğimde olanlari. Hastayim bugün eşim gitmiş oglumu almaya, içlerinden biri oğlunuz oğlumun lazerini almış demiş. Sonra kadının oğlu hayır ben verdim ama o bugün getirdi demiş. Hemen şikayet. Oğlumun beş tane lazeri var, kimsenin oyuncağına tenezzül edecek biri değil. Çocuğun ışıklı kalemini kırınca kadının oğlu, çocuk kendi vermiş lazeri ve oğlum eve gitirir getirmez götür oğlum dedim.
Adamcagizin etrafını sarmislar bir anda. Eşim kibarca cevabını vermis. Ama bir yandan şikayet bir yandan eşiniz soğuk vs. Yarın okula gitmek istemiyorum, bu nasıl ortam hiç anlamadım.
Kendi aralarında bir çoğu arkadaş zaten. O yüzden dışta kalan kişilerin dedikodusunu yapmaya bayılır bu grup.Evet, beni de veli gurubuna eklemislerdi. Ben çıktım çünkü yazılan şeyler beni ilgilendiren şeyler değildi. Ne okuyacak ne de telefonumda yer kaplayacak kadar önemli bulmadım. Neden gözlerine bu kadar battım anlamış değilim. Oğlum ikinci sınıfı tasindigimiz yerde okuyacak zaten. Geçici olarak bu okuldayiz. Bunlar ise dört sene boyunca beraberiz diyorlar. Bız niye beraber oluyoruz ki. Yarın gitmek istemiyorum resmen
Böyle kişiler gözünün üstünde kaş var deseniz kabul etmeyecek tiplerden. Nöbetçi öğretmenlerin bu konuda daha dikkatli olmaları gerekiyor. Benim de geçen birisi oğlumu sebepsiz yere ittirip kaçmış. Sınıfta da yumruklu boğaz sıkmalı kavga olmuş, başka arkadaşları kavga etmiş yani. Ailede ne görüyorsa çocuklar veya ekranlarda mı izliyorlar bilmiyorum. Bit kadar boylarıyla daha şimdiden böyle şeyler. Hele bazıları yanımdan geçerken duyuyorum da benim bilmediğim küfürler ve el hareketleri. Kendimi güzel düşünmeye zorluyorum yoksa insanın okula gönderesi gelmiyor. Bu kadar dedikodu edene kadar çocuklarına birkaç bir şey kazandırmaya uğraşsalar. Özür dilemek bu kadar zor olmamalı.Arkadaşlar bir de şu var. Aralarında guruplasan velilerden birinin oğlu tenefüste oğlumun dudağını patlatmış. Yetmemiş, diğer sınıftaki çocuklara siz de vurun demiş. Onlarda vurmuşlar. Kadınla mecbur muhatap olmak zorunda kaldım. Öğretmenin yanında, yok benim çocuğuma iftira arıyorsunuz, benim oğlum asla yapmaz. Kafam allak bullak oldu o gün. Deli gibi savunuyor oğlunu. Oğlu da kendini. Benim oğlum da izliyor. Bu kadın da eşimi gorunce hemen gitmiş yanina. Sizi müdüre sikayet edecektim vazgeçtim demis. Konuşmuş bayağı. Of yüzlerini görmemek için daha uzakta durmak istiyorum
Okula değil savaşmaya geliyor gibi bazı çocuklar. Dualarla.gonderiyorum okula. Bende sizin gibiyim.Böyle kişiler gözünün üstünde kaş var deseniz kabul etmeyecek tiplerden. Nöbetçi öğretmenlerin bu konuda daha dikkatli olmaları gerekiyor. Benim de geçen birisi oğlumu sebepsiz yere ittirip kaçmış. Sınıfta da yumruklu boğaz sıkmalı kavga olmuş, başka arkadaşları kavga etmiş yani. Ailede ne görüyorsa çocuklar veya ekranlarda mı izliyorlar bilmiyorum. Bit kadar boylarıyla daha şimdiden böyle şeyler. Hele bazıları yanımdan geçerken duyuyorum da benim bilmediğim küfürler ve el hareketleri. Kendimi güzel düşünmeye zorluyorum yoksa insanın okula gönderesi gelmiyor. Bu kadar dedikodu edene kadar çocuklarına birkaç bir şey kazandırmaya uğraşsalar. Özür dilemek bu kadar zor olmamalı.
Anlamamissiniz.Yanlış bilmiyorsam okul acilali 1 ayı geçti. İlk gunler olsa neyse de hala bahcede neyi bekliyorsunuz???? Allahim ne kafalar var
Yıllar geçtikçe çocuk profilleri de veli profilleri de değişmiş sanırım :))) veli olduğum dönemlerde böyle kaprisler yoktu, toplaşınca dedikodudan başka ne oluyor kiHiç bir veli ile muhatap olmuyorum yeterince ağzım yandı. Veli grubuna bile girmedim girmem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?