- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
ben olsam laf söylediğinde altta kalmaz, cevabını çok güzel bir uslupla iade ederdim. sizinle birşeyler düşünmesi illaki boşandınız kolay lokmadır bu dediğinden değildir, gelen yada gelecek tekliflere her zaman bu gözle bakıp kendinizi yıpratmayın. Belki gerçekten etkilenmiş ve adım atmıştır ama red cevabı aldığında böyle çirkinleşmesi karaktersiz olduğunu gösteriyor.
Mesleğiniz kolay iş bulabileceğiniz gibi mi?
Normalde aaaa siz niye işten çıkasınız falan derdim ama zaten boşanma sürecinde başınızda bin tane dertle uğraşırken uğraşmaya değmez..
Adamın terbiyesi belli, siz orada kalıp sessiz kalsanız dozu arttıracak, toplum içinde bozmaya kalksanız, o sizin üstünüze daha da gelecek.
Eğer aynı şartlarda başka iş bulabiliyorsam ben olsa işten ayrılırdım...
Yok şartlar değişir yada kötüleşir yadaiş yerinizi çok seviyorsanız toplum içinse laf sokmaktan fazlasını yapmalısınız.
Size laf soktuğunda öyle bir ağzının payını verin, öyle bir üste çıkın ki, hatta öyle bir bağırıp çağırın ki sesini çıkaramasın bir daha...
bence işten çıkmayın. maalesef diyorum üzülerek bunun gibiler her yerde var. o adamla elden geldikçe muhatap olmayın Allah' a havale edin. görür o kolay lokmayı!
Benim korkumda o bi başka yere girdiğimde yine aynı karaktersiz bi insana denk gelmekten korkuyorum.
ben bağdaştırmıyorum malesef ki toplumdaki erkekler o gözle bakıyor.Yani sadece eşinden ayrılan ben değilim çevremdeki arkadaşlarımdanda duyuyorum bi çok kişi ahlaksız teklifte bile bulunuyor.Boşanmış olmakla kolay lokma olmayı nasıl bağdaştırıyorsunuz kendi içinizde. Siz buna inanıyorsunuz zaten,başkalarına karşı nasıl böyle olmadığını göstereceksiniz ki ? Evlenmiş yani bakire değil o yüzden mi kolay lokma ? Sizce kaç kız evlenirken bakire ? Benim çevremde sıfır desem yalan olmaz heralde,belki bir kişi vardır..
dik durun,o hadisizede cevabını bikaç kere verin ki sussun.
Sen onu terslersen duracak mi saniyorsun. Bence durmaz. En iyisi o yokmus gibi davran. Hatta bir soz yuzugu al tak parmagina. Adam olsa yuz yuze konus diyecegim de onu da yanlis anlar . O potansiyel var onda.
Katılıyorum.Günümüzde evli bekar herkezin başına geliyorçok üzgünüm ama benim çalıştığım kurumda da var öyle densizler. birkaç tanesini duydum. selam bile vermiyorum. illa bana yapılmış olması gerekmez hiçbir insana bu denli ahlaksızlık yapılmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?