- 23 Şubat 2023
- 145
- 61
- 28
- 27
- Konu Sahibi Firework27
Çok uzatmadan örnek vererek açıklamak istiyorum durumu.
Benim 6 yıllık bir kız arkadaşım var ve çok samimiyiz her şeyimizi biliriz
Son 1 yıldır ikimiz de evliyiz, beni rahatsız eden bir çok konu oldu. Sanki beni taklit etmeye başladı.
Eve iki tane beyaz kehribar gözlü yavru kedi sahiplendim kendisi de iki tane beyaz kehribar kedi sahiplendi (hadi diyelim tesadüf)
Evime aldığım halıların aynısının başka rengini aldı
Koltuk örtümün aynısını aldı
Sürekli 100 gram altınları olduğundan bahsediyordu
Bu da yetmedi ben altın küpe alacağımı söyledim fikrini aldım ben almadan gidip kendisi almış (sözde altın hiç sevmeyen biriydi)
Ben altın bilezik aldım gitti kendisi de aldı (hadi buna da tesadüf diyelim)
Az önce yüzük konusu açıldı ben tek taş takmıyorum saçıma takılıyor dedi ve ben aldığım yüzüğü (tektaşı) gösterdim bende alıcam zümrüt olanından dedi
Yani diyeceksiniz ki niye her şeyini paylaşıyorsun Yakın arkadaşım çünkü insan mutluluğunu başka kimle paylaşır ama insan Bi tuhaf olmuyor değil ve ben çoğunu sonradan gördüm
Sizce nasıl bir tutum sergilemem lazım sinirime dokunmaya başladı bu durum
Benim 6 yıllık bir kız arkadaşım var ve çok samimiyiz her şeyimizi biliriz
Son 1 yıldır ikimiz de evliyiz, beni rahatsız eden bir çok konu oldu. Sanki beni taklit etmeye başladı.
Eve iki tane beyaz kehribar gözlü yavru kedi sahiplendim kendisi de iki tane beyaz kehribar kedi sahiplendi (hadi diyelim tesadüf)
Evime aldığım halıların aynısının başka rengini aldı
Koltuk örtümün aynısını aldı
Sürekli 100 gram altınları olduğundan bahsediyordu
Bu da yetmedi ben altın küpe alacağımı söyledim fikrini aldım ben almadan gidip kendisi almış (sözde altın hiç sevmeyen biriydi)
Ben altın bilezik aldım gitti kendisi de aldı (hadi buna da tesadüf diyelim)
Az önce yüzük konusu açıldı ben tek taş takmıyorum saçıma takılıyor dedi ve ben aldığım yüzüğü (tektaşı) gösterdim bende alıcam zümrüt olanından dedi
Yani diyeceksiniz ki niye her şeyini paylaşıyorsun Yakın arkadaşım çünkü insan mutluluğunu başka kimle paylaşır ama insan Bi tuhaf olmuyor değil ve ben çoğunu sonradan gördüm
Sizce nasıl bir tutum sergilemem lazım sinirime dokunmaya başladı bu durum