- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.181
Dunkin plan değişmişti abim gelince hot dog yaptık dün sebze bu güne kaldıGünaydın herkese kızlar. Sebzeli bulgur pilavı ve ayran çorbası yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@Lices_s
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksi06
ayseMsb
Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
Sen genelde geziyosun.maşallah diyeyimKizlar benim karnibahar yalan oldu gene plan degisikligi oldu . Misafirim gidince kuzenime gectim gecms olsuna orda yedik aksam yemegni yariba yaparim insallah Ogleden sonra da arkdasima gidecegim ama insallah gitmeden haslarim
Bu hafta planlarm bazen degsklige ugruyor
Günaydın herkeseGünaydın herkese kızlar. Sebzeli bulgur pilavı ve ayran çorbası yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@Lices_s
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksi06
ayseMsb
Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
Soğan, biber, domates olandan canım.Günaydın herkese
Eşim 10 gibi gelecek sağlık ocağına götürecek kızımın boy ve kilo takibi yapılacakmış. Kimliklerimızı değiştirecez.o yüzden gözümü aćar açmaz yemeğimi ocağa koydum.kıymalî patatesli bezelye.şuan pişiyor. Yanına pilav yaparım.feslegenim sebzeli bulgur dediğin için soğan biber domates katılandanmı yoksa farklı şeylerde katıyormusun
Hot dog nasıl bir yemek ?Dunkin plan değişmişti abim gelince hot dog yaptık dün sebze bu güne kaldı
Saģol canım seninde ellerine sağlık. Ayrıca poğaćalaın niye kabarmaz kız .bende aynı òlçüde yapıyorum.devasa boyuta ulaşıyorlar.dediğin tek kullanımlık kuru maya yla. Sütünü ılıtıyormusunSoğan, biber, domates olandan canım.
Bu arada ellerine sağlık
Valla bende dondurucu ya başladım.ne varsa kullanacam.çok iyi oluyor ya.keşke yerim olsada difriz alsam .pazara bile çîkmazdim. Meyvemide marketten alırdimTaze fasulye (dondurucuya başladım artık)
Pilav
Cacık
Kolay gelsin canım. Ben dondurucudaki fasulyeleri coktan bitirdimTaze fasulye (dondurucuya başladım artık)
Pilav
Cacık
Günaydınnn
Ilitiyorum ama neden kabarmıyor bilmiyorum.Saģol canım seninde ellerine sağlık. Ayrıca poğaćalaın niye kabarmaz kız .bende aynı òlçüde yapıyorum.devasa boyuta ulaşıyorlar.dediğin tek kullanımlık kuru maya yla. Sütünü ılıtıyormusun
aynen 3e kadar cikamadimO
Oyy maşallah. Gece mi yaptın?
Bende anlamadım.Kolay gelsin canım. Ben dondurucudaki fasulyeleri coktan bitirdim
Halbuki haftada bir taze fasulye iyi oluyordu.
Ilitiyorum ama neden kabarmıyor bilmiyorum.
Fast food yaa..Hot dog nasıl bir yemek ?
Afiyet olsunFast food yaa..
Sosisi salçalı suda hasliyorsun ya da istersen sıcak tava da muhurluyorsun.
Gerisi ekmek arası muhabbeti
Yanına ne istersen onu koy
Difrizde var yi oluyo tepsiyle falan börek atmayaValla bende dondurucu ya başladım.ne varsa kullanacam.çok iyi oluyor ya.keşke yerim olsada difriz alsam .pazara bile çîkmazdim. Meyvemide marketten alırdim
Yok dun planm degisti iste benim disimda gelisiyor bu haftaSen genelde geziyosun.maşallah diyeyim
Aylardır hasretim bulgur pilavina. Benim yerime de üç kaşık ye canım. Şöyle yanında tere bir de yufka varsa offff ağzımın suyu aktı...Bu nasıl bir işkence.Günaydın herkese kızlar. Sebzeli bulgur pilavı ve ayran çorbası yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@Lices_s
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksi06
ayseMsb
Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
Canım işte dediğim gibi yap kuru mayayı sütle açarsan aynı yaş maya gibi kabarıyorYaş maya ile iyi kabarıyor ama eşit yogrulmuyor. Kuru maya eşit dağılıyor, o da kabarmıyor.
Ayyyyy benim de canın istiyor valla yanına da Rus salatasıııııı ımmmmmmmmmFast food yaa..
Sosisi salçalı suda hasliyorsun ya da istersen sıcak tava da muhurluyorsun.
Gerisi ekmek arası muhabbeti
Yanına ne istersen onu koy
Ayyy deme öyleAylardır hasretim bulgur pilavina. Benim yerime de üç kaşık ye canım. Şöyle yanında tere bir de yufka varsa offff ağzımın suyu aktı...Bu nasıl bir işkence.Kendime roka salatası yapacağım peynirli veya ton balıklı...Yarın malum tartı günümüz.
Eşim de salçalı köfte ve tavuklu pilava devam. Adam Allah'tan sesini çıkarmıyor maksimum üç gün yiyor yaptığım yemeği Dua etsin yaptığıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?