Sen genelde geziyosun.maşallah diyeyim

Günaydın herkese
Eşim 10 gibi gelecek sağlık ocağına götürecek kızımın boy ve kilo takibi yapılacakmış. Kimliklerimızı değiştirecez.o yüzden gözümü aćar açmaz yemeğimi ocağa koydum.kıymalî patatesli bezelye.şuan pişiyor. Yanına pilav yaparım.feslegenim sebzeli bulgur dediğin için soğan biber domates katılandanmı yoksa farklı şeylerde katıyormusun

Soğan, biber, domates olandan canım.
Bu arada ellerine sağlık

Soğan, biber, domates olandan canım.
Bu arada ellerine sağlık
Saģol canım seninde ellerine sağlık. Ayrıca poğaćalaın niye kabarmaz kız .bende aynı òlçüde yapıyorum.devasa boyuta ulaşıyorlar.dediğin tek kullanımlık kuru maya yla. Sütünü ılıtıyormusun

Taze fasulye (dondurucuya başladım artık)
Pilav
Cacık
Kolay gelsin canım. Ben dondurucudaki fasulyeleri coktan bitirdim
Halbuki haftada bir taze fasulye iyi oluyordu.

Ilitiyorum ama neden kabarmıyor bilmiyorum.

Eklentiler

• images (6).webp
    8 KB · Görüntüleme: 32
Sen genelde geziyosun.maşallah diyeyim
Yok dun planm degisti iste benim disimda gelisiyor bu hafta
Pazartesi de esim supriz yapti 4 mu neydi yemek yapma aksam yemege gotureyim diyerek .
Hep aldiklarim dolapta kaldi yemek yapamadim henuz su gun oldu smdi karnibaharlari haslamaya koyuyorm ama bugunki gezmem planli cnku haftaya kaynanam kaynbabm olacak gidemem biyere gecen hafta da kaynanam vardi evdeydim hep

Aylardır hasretim bulgur pilavina. Benim yerime de üç kaşık ye canım. Şöyle yanında tere bir de yufka varsa offff ağzımın suyu aktı...Bu nasıl bir işkence. Kendime roka salatası yapacağım peynirli veya ton balıklı...Yarın malum tartı günümüz.
Eşim de salçalı köfte ve tavuklu pilava devam. Adam Allah'tan sesini çıkarmıyor maksimum üç gün yiyor yaptığım yemeği Dua etsin yaptığıma...

Fast food yaa..
Sosisi salçalı suda hasliyorsun ya da istersen sıcak tava da muhurluyorsun.
Gerisi ekmek arası muhabbeti
Yanına ne istersen onu koy
Ayyyyy benim de canın istiyor valla yanına da Rus salatasıııııı ımmmmmmmmm

Ayyy deme öyle
Süt yapar diye yiyorum. Neden yiyemiyorsun ki?
Bu arada hurma diyeti nasıl gitti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…