Ben akşama hamur yoğurup güzel bi sıkma börek yapacağım.biraz fazla yapıcam yarın öğlen de yesinler.e o kadar yorulacam yani

Bizde dışardayıZ bugün orda yer geliriz yine .önce bi kahvaltı edebilsek kızımla babası marketten gelebilsede

tesekkur ederim canim sizede keyifli pazarlar olsun insaallah
Teşekkür ederim canım
Bugün kırmızı mercimek çorbası ve karnıbahar kızartması

Yarın kabak ve yoğurt var

Saliya pilav ve bezelye yemeği var
Ooo Maşallah. Üç gün ne pişirsem derdi yok.
Afiyet olsun
Ben akşama hamur yoğurup güzel bi sıkma börek yapacağım.biraz fazla yapıcam yarın öğlen de yesinler.e o kadar yorulacam yani
Sana daha çok kolay gelsin o zaman

Günaydınnn canım, bugun kayınvalidemler gelicek çiğköfte yapacagız :)
Afiyet olsun,
Ve de iyi eğlenceler
Bizde dışardayıZ bugün orda yer geliriz yine .önce bi kahvaltı edebilsek kızımla babası marketten gelebilsede
İyi eğlenceler size canım
Günaydınn herkesin ellerine sağlık ben önce bir kahvaltı hazırlayım sonra menüyü düşünürüm

Bu saat oldu bir planım yok hala
Düşündünüz mü kizlar ne yapacağınızı
Bir yakınımızın mevlüdü var paraya gidicez birazdan ordan kaynanama geçeriz biraz
Allah kabul etsin canım
Sarma ve mercimek çorbası yaparım bugün ben de
Sarma mi
Şimdiden kolay gelsin sana da canım

Bende temizlik yaptım. Belimde de kaç gündür bir ağrı var.. şuan koltuğa yapışıp kaldım ve yemek topunu eşime attım.. o yüzden bugün makarna yeme ihtimalimiz yüksek görünüyor
Geçmiş olsun canım. Ters bir hareket mi yaptın?

Geçmiş olsun canım. Ters bir hareket mi yaptın?
Sağol cnm. Yapmadım aslında.. doğumdan sonra da olup geçmişti. Şimdi tekrar başladı.. fırsat bulabilirsem gideceğim doktora bakalım.. boynumda çok sık tutulup ağrıyor .. bakım zamanım geldi sanırım:))

Hiç uğraşasım yok yemekle sarma pişirebilirim sanırım dondurucudan

Kuru barbunya

Birde bulgur pilavı yaptım .taze yoğurt ve turşu yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…