Ben de yoğurtlu baharatlı kanat hiç duymadım

Canım zeytinyağlı oluyor tencereye elma dilimi kereviz 2 patates 1 havuç doğruyorum çok az tuz ve şeker 1 portakal suyu koyup pişiriyorum kerevizin yapraklarını da üzerine koyuyorum soğuk yeniyor

Kapaklı borcam kullanırsan fırına sıçramaz ben tüm tavuğu öyle pişiriyorum

Canım zeytinyağlı oluyor tencereye elma dilimi kereviz 2 patates 1 havuç doğruyorum çok az tuz ve şeker 1 portakal suyu koyup pişiriyorum kerevizin yapraklarını da üzerine koyuyorum soğuk yeniyor
Çok kolaymış
Bir gün ben de deneyeyim

Ben bulgur pilavı yaptım burda menülerden sonra tavuk yapmaya karar verdim ben de tavukları baharat biraz yoğurt zeytinyağında dinlendirip tavada kisik ateste pisiriyorum

Aynen bi gun niyetlendmm pisiremedim persemve yaptim kendim yedim esim tok geldi kismetsiz dayak bile yenmezmis

Hergün hergün dışarıdan yemeye utanırım kız araya Bi boşluk girsin son karar kremalı mantarlı sphagetti

Hala yemek yapmadım temizlikten fırsat kalmadı

Kızlar bugün peynir cipsi yaptım. Parmesan ya da eski kaşarı rendeleyip birer kaşık aralıklı olarak fırın tepsisine yağlı kağıda koyuyoruz fırın 200 derecede ısıtılmışken koyuyoruz kızarınca alıyoruz üzerine rendelenmiş maydonoz da ekleyebilirsiniz ben ve büyük oğlum çok beğendik
Yarın yine yapıcam tarifin orjinalini tarif küpünde bulabilirsiniz

Afiyet olsun canm
Bizde bu gün dışardan yedik canım lahmacun istiyordu kocacım sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…