Ayyyyy yedim kız yemez miyimmm

Aynen canım kıymalı Boşnak olsun ama.. bi de kendi tepsisinde pişiyor hayatta insnmazsın hazır olduğuna öyle lezzetli....senin çocuklar da küçük misafir filan gelirse alabilirsin

Heh yarin rahat olayim diyosun sonra gene duramiyosun birak bisey yapmana gerek yok meyve yada hazir tatli alir gidersiniz kc gndur yorulmussun zaten hastaymissinda ne gerek var
Doģru söylüyorsun canım ama ogelirken 2 çeşit yapmış getirmiş sanki ben önemsememiş gibi olmak istemiyorum.ya mutfak beni illaki çekiyor kendine.eşime diyorum mutfağa yatak koy ben orda yatarım nasıl olsa çıkmıyorum☺kendi Memleketim de otururken bizde sık sık anneme giderdik .görümcem gile giderdik.sağolsun bırakazlardı.yemeğe kalırdık.ama şimdi hergün hergün yemek.öğle Yemeğide eşim geliyo.hadi bu garip napsın. Yemek yapmak güzelde bulaşıklar a gıcığım

Sagol, bebegi anneme birakinca ben

mutfak isi cok kolaygeldi inanilmaz

Günaydın canlar.
Poğaça hamuru yoğurdum. Mayayı biraz fazla beklettim. Bakalım kabaracak mı.
Yemek için de tarhana çorbası, fırında kanat, pirinç pilavı yapmayı düşünüyorum.
Kanatları nasıl yapayım peki? Fırın torbası mı yoksa tepsi de mi daha güzel olur?

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s ekliyorum seni

Bugünkü menümüz hemen hemen aynı☺bende misafirlere gòtüreceğim için birazdan hamur mayalayacağım.ben bekletmem çorba gibi karıştırırım kabarırlar.dün akşam buzluktan tüm tavuk çıkardım.onu parćalayıp fırına verecem.ama ben fırın poşeti kullanmıyorum.eşim sevmiyor.güzelce kız artırım yeriz

Akşam esim yok bizde oglumla yeriz bisiler artik tarhana yaparim ona . Tavuk kanati da yumsak olmasini istersen firin posetinde citirli olsun dersen tepside yap canım

Ben tepside seviyorum ama fırın torbası da daha temiz oluyor fırın batmıyor :))

Ellerine sağlık şimdiden :))

Ya ben fırın torbasını niyeyse beceremedim önce sade sıvı yağla biraz kızaracak sonra domatesli salçalı sosunu salçalı kavurup üzerine domatesi rendeleyip suyunu ekleyip pişirip öyle koyucan İnan tadı daha güzel oluyor.....

Akşam esim yok bizde oglumla yeriz bisiler artik tarhana yaparim ona . Tavuk kanati da yumsak olmasini istersen firin posetinde citirli olsun dersen tepside yap canım
Tepside yaptım canım. Ama fırın battı
Ben tepside seviyorum ama fırın torbası da daha temiz oluyor fırın batmıyor :))

Ellerine sağlık şimdiden :))
Teşekkür ederim canım ama battı fırın
Temizlik için kolay gelsin de hayırdır ne temizliği?
Kapsamlı bir temizlik mi? Önce enerji al sonra temizlik yap

Dünden az bişey tavuk patates var birazda pilav az yani ne yapsam acaba bi fikrim yok:)
Çorba yapsan hepsi yeter canım.
Firinda besamelli karnibaharim var dun evde yoktuk malum yanina salcali spagetti dusunuyorum . Ondan dha once yoresel mancar kavurmasi yapicam patates kizartcam kahvaltilik hazirliycam esim 2 gbi geliyor bugun
Şu karnabaharı yemek bir nasip olmadı size
Kolay gelsin canım.
Ben de balığın yanında bir şey yemem.

Aynen o şekilde yaptım.
Alışverişe gidicez ama dolaptan kıyma cıkartırım gitmeden kıymalı yumurta cay yeter, yada kıymalı makarna
Alışverişe gitmişken yemeğinizi de yiyin
Teşekkür ederiz. Hoşgeldin
Size de iyi eğlenceler.
Öyle hiç denemedim
Yoğurtlu baharatlı fırında yapıyorum.
Selam kızlar benim menümde de

Tavuklu pirinç pilavı
Şehriye çorbası
Portakallı kereviz
Salata
Yoğurt
Afiyet olsun canım.
Portakallı kerevizi nasıl yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…