- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.601
A evet canim sagolasinYemek listesi mi yaptın
Söyle güzel bir çikolatalı pudinge ne dersin
Normalde akşamdan islatirdim nohudu. Öğlen islattim akşam pişirdim güzel de oldu
Senin de ellerine sağlık canım
Evet Canım yemek listesi yapiyorum daha ekonomik oluyoYemek listesi mi yaptın
Söyle güzel bir çikolatalı pudinge ne dersin
Normalde akşamdan islatirdim nohudu. Öğlen islattim akşam pişirdim güzel de oldu
Senin de ellerine sağlık canım
Dünden makarna ve domates çorbası var bana yeter kocaya kızgınım o yemese de olurGünaydın kızlar. Cumanız mübarek olsun
Dün nohut ve pilav yapmıştım. Bugün de yeriz.
@adel8893 ciğim verdiğin fikir için teşekkür ederim. Hiç rahatsız etmedi.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Kaptım menünü cnm:)) kuru biber kavurması makarna ve yoğurt..Günaydınlar dün yazamamıştım taze fasulye yaptım yanına salata
Bugün kurutulmuş sebze kavurması makarna ve yoğurt var
Fincan kek ve kuskus yada makarna salatası geldi aklıma.. kadayıflı muhallebi de olabilir tatlı olarak börek istersende üçgen sarıp kızartabilirsin sigara böreğinden farklı görünür:))Hâla ne yapıcami düşünyorum valla makarna var aklmda bitek şuann temizlik yapıyorum bi yandann
Kızlar bana fırınsız yapılan pratik bi iki tarif verir msiiniz yarın 2 arkadaşım çaya gelcek
Şunlar hariç
Cikolata , havuc toplari,sigara böreği, kısır. Geçen geldiklerinde yapmıştım
Ellerine sağlık canımKaptım menünü cnm:)) kuru biber kavurması makarna ve yoğurt..
Hayırlı cumalar canımGünaydın kızlar. Cumanız mübarek olsun
Dün nohut ve pilav yapmıştım. Bugün de yeriz.
@adel8893 ciğim verdiğin fikir için teşekkür ederim. Hiç rahatsız etmedi.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Aa süper olur cnm teşekür ettim . Üçgen yapar kızartirm aynen, bide makarna salatasi yapiyim. 2-3 cesitte hazir kurabiye alsam bimden yeter sanirim. Bebek durmuyo zaten biliyolar.anca bukadar ne yapayimFincan kek ve kuskus yada makarna salatası geldi aklıma.. kadayıflı muhallebi de olabilir tatlı olarak börek istersende üçgen sarıp kızartabilirsin sigara böreğinden farklı görünür:))
Vayyy hamarat hatunDün gece yaptım yemeğimi :
Ezogelin çorbası
Biber dolması
Brokoli salatası :)
Şu liste işini bir ben beceremedim. Nasil daha ekonomik oluyor kiEvet Canım yemek listesi yapiyorum daha ekonomik oluyo
Niye kız ne olduDünden makarna ve domates çorbası var bana yeter kocaya kızgınım o yemese de olur
Neden fırın tarifi istemiyorsun? Tuzlu kurabiye çok güzel olurdu. MilföyHâla ne yapıcami düşünyorum valla makarna var aklmda bitek şuann temizlik yapıyorum bi yandann
Kızlar bana fırınsız yapılan pratik bi iki tarif verir msiiniz yarın 2 arkadaşım çaya gelcek
Şunlar hariç
Cikolata , havuc toplari,sigara böreği, kısır. Geçen geldiklerinde yapmıştım
Rica ederim cnm.. bebekle çok bile:)) kolay gelsin şimdiden..Aa süper olur cnm teşekür ettim . Üçgen yapar kızartirm aynen, bide makarna salatasi yapiyim. 2-3 cesitte hazir kurabiye alsam bimden yeter sanirim. Bebek durmuyo zaten biliyolar.anca bukadar ne yapayim
Evet yani, daha ne olsunTavuk haşlıyorum suyuna pilav ve salata olduda bitti maşallah
Liste yaptığım zaman gereksiz alışveriş yapmıyorum canım mesela ne lazimsa aliyorum. Mesela karnıbahar aliyorum o öyle çürüyüp gidiyo yada baska bisey çürüyüp cöpe giden malzeme olmuyo canımVayyy hamarat hatun
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun.
Şu liste işini bir ben beceremedim. Nasil daha ekonomik oluyor kiyemek için alış veriş yapmam pek, pazara eşim çıkar. Kar yağdığı için pazarda kurulmuyor artık.
Niye kız ne oldu
Neden fırın tarifi istemiyorsun? Tuzlu kurabiye çok güzel olurdu. Milföy
Tavuk salatası,mercimek köftesi, bisküvili pasta havuçlu da yapabilirsin. Kabak tatlısı çok mu abes olur
Bunlar geldi aklıma.
Mantıklı da ben alışverişe çıkmayalı aylar oldu. Herif ne alırsa oListe yaptığım zaman gereksiz alışveriş yapmıyorum canım mesela ne lazimsa aliyorum. Mesela karnıbahar aliyorum o öyle çürüyüp gidiyo yada baska bisey çürüyüp cöpe giden malzeme olmuyo canım
HehehhMantıklı da ben alışverişe çıkmayalı aylar oldu. Herif ne alırsa o
Erkekler ne anlar mutfak alışverişinden zatenHehehhaz kaldi bu yaz cikarsin artık. Esim kendi ciksa da benim al dedigimden başka hic bisey almaz hatta eksik aldığı olur
Kız bu spinal zıkkımın dan sonra bende ara ara acayip bir baş ağrısı oluyor yorgunsam yada açsam özellikle vuruyor. Dünde öyleyim bir önceki geceden uykusuzum bizimki raporlu ise gitmiyor önceki gecede kendisi uyudu ki normalde günlerce uykusuz kalırdı önceleri neyse emzirdim altını temizledim yerine koydum sadece 5 dakika sallayacak kız hemen uyuyor lavaboya gittim geldim çocuk ağla ağla bir hal olmuş uyuyakalmis beyefendi sese de uyanmıyor ama sor bebek güzel bir şey ikinciyi de yapalım diyorVayyy hamarat hatun
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun.
Şu liste işini bir ben beceremedim. Nasil daha ekonomik oluyor kiyemek için alış veriş yapmam pek, pazara eşim çıkar. Kar yağdığı için pazarda kurulmuyor artık.
Niye kız ne oldu
Neden fırın tarifi istemiyorsun? Tuzlu kurabiye çok güzel olurdu. Milföy
Tavuk salatası,mercimek köftesi, bisküvili pasta havuçlu da yapabilirsin. Kabak tatlısı çok mu abes olur
Bunlar geldi aklıma.
Seninki yine iyiymiş. Ben kanamam var diye hastanedeyim, beyefendi eve gitti bana bir şeyler getirmek için. Bekle bekle gelmiyor. Aradım " uyuyakalmışım " diyorKız bu spinal zıkkımın dan sonra bende ara ara acayip bir baş ağrısı oluyor yorgunsam yada açsam özellikle vuruyor. Dünde öyleyim bir önceki geceden uykusuzum bizimki raporlu ise gitmiyor önceki gecede kendisi uyudu ki normalde günlerce uykusuz kalırdı önceleri neyse emzirdim altını temizledim yerine koydum sadece 5 dakika sallayacak kız hemen uyuyor lavaboya gittim geldim çocuk ağla ağla bir hal olmuş uyuyakalmis beyefendi sese de uyanmıyor ama sor bebek güzel bir şey ikinciyi de yapalım diyor
Sabahta yukarı kata çıktım dünden makineden çamaşırı çıkarmış sermemis bana diyor ki sen seslendin diye sermeden indim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?