Seninki yine iyiymiş. Ben kanamam var diye hastanedeyim, beyefendi eve gitti bana bir şeyler getirmek için. Bekle bekle gelmiyor. Aradım " uyuyakalmışım " diyor
Hiç sıkıya zora gelmiyorlar hemen kaytarma
Alican eline ıslak odun dinlene dinlene dövecen bunları
Sen niye hastanedesin neden kanama varmış

Alican eline ıslak odun dinlene dinlene dövecen bunları
Sen niye hastanedesin neden kanama varmış
Küçük kızıma hamileyken 34. Haftada kanamam oldu. Dogum baslamis megerse. Ilacla igneyle iki hafta daha durdurdular. Öyle işte.

Çok teşekkür ederim canimm ❤ fırınım iyi pişirmiyor yada bana öyle geliyor ama olmazsa fırında da bşeyler yapabilirim dediğin gibi tuzlu kurabiye tarzında

Mantıklı da ben alışverişe çıkmayalı aylar oldu. Herif ne alırsa o
Bende pazara en son hamileyken çıkmıştım.. nasıl zor geldiyse artık bir daha önünden bile geçmedim eşime devrettim o görevi:))
Hehehh az kaldi bu yaz cikarsin artık. Esim kendi ciksa da benim al dedigimden başka hic bisey almaz hatta eksik aldığı olur
Yaa benimki hep liste dışındaki şeyleri de alıyor. Kendi de yemez aldığı şeyleri.. en son alınacaklar ve kesinlikle alınmayacaklar listesi yaptım. yine almış aklına eseni

yaa en iyisini yapmissin ama baya yol aldık biz ilk basta bulaşık sabunu yerine parlatıcı aldigida olmuştu artik çözdük herseyi biliyo

Ben seviyorum pazar alışverişini. Doğum yapana kadar da kendim yaptım ama malûm bebekle cikmak cok zor
Benim eşimde hep daha fazlasını ve gereksizleri doldurur getirir
Bizim buzdolabı çok küçük, o yüzden gereksiz veya fazla alıp getiremiyor
Birer kilo, o kadar.

Ben seviyorum pazar alışverişini. Doğum yapana kadar da kendim yaptım ama malûm bebekle cikmak cok zor

Bizim buzdolabı çok küçük, o yüzden gereksiz veya fazla alıp getiremiyor
Birer kilo, o kadar.
Zaten benim eşim sebze filan almaz aldığı sucuk sosşs salam kaşar jambon et zaten bunlarda yer kaplamıyorrrr

Yoğunsun canım .Allah kolaylık versin.etli nohutla pirinç pilavı yaptım.birazda kek yapacam kızım istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…