- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.621
Alican eline ıslak odun dinlene dinlene dövecen bunlarıSeninki yine iyiymiş. Ben kanamam var diye hastanedeyim, beyefendi eve gitti bana bir şeyler getirmek için. Bekle bekle gelmiyor. Aradım " uyuyakalmışım " diyor
Hiç sıkıya zora gelmiyorlar hemen kaytarma
Küçük kızıma hamileyken 34. Haftada kanamam oldu. Dogum baslamis megerse. Ilacla igneyle iki hafta daha durdurdular. Öyle işte.Alican eline ıslak odun dinlene dinlene dövecen bunları
Sen niye hastanedesin neden kanama varmış
AmannKüçük kızıma hamileyken 34. Haftada kanamam oldu. Dogum baslamis megerse. Ilacla igneyle iki hafta daha durdurdular. Öyle işte.
Sağol canım.Amanngeçmiş gitmiş çok şükür canım böyle önemli bir şeyde nasıl uyuyabilmiş acaba
Çok teşekkür ederim canimm ❤ fırınım iyi pişirmiyor yada bana öyle geliyor ama olmazsa fırında da bşeyler yapabilirim dediğin gibi tuzlu kurabiye tarzındaVayyy hamarat hatun
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun.
Şu liste işini bir ben beceremedim. Nasil daha ekonomik oluyor kiyemek için alış veriş yapmam pek, pazara eşim çıkar. Kar yağdığı için pazarda kurulmuyor artık.
Niye kız ne oldu
Neden fırın tarifi istemiyorsun? Tuzlu kurabiye çok güzel olurdu. Milföy
Tavuk salatası,mercimek köftesi, bisküvili pasta havuçlu da yapabilirsin. Kabak tatlısı çok mu abes olur
Bunlar geldi aklıma.
Tamam Çok teşekkür ederim canım ❤Rica ederim cnm.. bebekle çok bile:)) kolay gelsin şimdiden..
kavala kurabiyesi ile varsa taze ekler güzel oluyor
Bende pazara en son hamileyken çıkmıştım.. nasıl zor geldiyse artık bir daha önünden bile geçmedimMantıklı da ben alışverişe çıkmayalı aylar oldu. Herif ne alırsa o
Yaa benimki hep liste dışındaki şeyleri de alıyor. Kendi de yemez aldığı şeyleri.. en son alınacaklar ve kesinlikle alınmayacaklar listesi yaptım.Hehehhaz kaldi bu yaz cikarsin artık. Esim kendi ciksa da benim al dedigimden başka hic bisey almaz hatta eksik aldığı olur
Bende pazara en son hamileyken çıkmıştım.. nasıl zor geldiyse artık bir daha önünden bile geçmedimeşime devrettim o görevi:))
Yaa benimki hep liste dışındaki şeyleri de alıyor. Kendi de yemez aldığı şeyleri.. en son alınacaklar ve kesinlikle alınmayacaklar listesi yaptım.yine almış aklına eseni
Benim eşimde hep daha fazlasını ve gereksizleri doldurur getirirHehehhaz kaldi bu yaz cikarsin artık. Esim kendi ciksa da benim al dedigimden başka hic bisey almaz hatta eksik aldığı olur
Ben seviyorum pazar alışverişini. Doğum yapana kadar da kendim yaptım ama malûm bebekle cikmak cok zorBende pazara en son hamileyken çıkmıştım.. nasıl zor geldiyse artık bir daha önünden bile geçmedimeşime devrettim o görevi:))
Yaa benimki hep liste dışındaki şeyleri de alıyor. Kendi de yemez aldığı şeyleri.. en son alınacaklar ve kesinlikle alınmayacaklar listesi yaptım.yine almış aklına eseni
Bizim buzdolabı çok küçük, o yüzden gereksiz veya fazla alıp getiremiyorBenim eşimde hep daha fazlasını ve gereksizleri doldurur getirir
Zaten benim eşim sebze filan almaz aldığı sucuk sosşs salam kaşar jambon et zaten bunlarda yer kaplamıyorrrrBen seviyorum pazar alışverişini. Doğum yapana kadar da kendim yaptım ama malûm bebekle cikmak cok zor
Bizim buzdolabı çok küçük, o yüzden gereksiz veya fazla alıp getiremiyor
Birer kilo, o kadar.
Oyy maşallah,Zaten benim eşim sebze filan almaz aldığı sucuk sosşs salam kaşar jambon et zaten bunlarda yer kaplamıyorrrr
Misafir gelme ihtimali var. Kosusturuyorum işte. Etiket yapamadım daha.Günaydınlar.niye kimsecikler yok
Yoğunsun canım .Allah kolaylık versin.etli nohutla pirinç pilavı yaptım.birazda kek yapacam kızım istiyorSelamunaleykum hanımlar.
Misafir gelebilir diye bir taraftan evi temizliyorum bir taraftan da bir şeyler hazırlamaya çalışıyorum.
Tuzlu kurabiye ve kek attım fırına. Bir de sütlü irmik tatlısı yapacağım.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Teşekkür ederim canımYoğunsun canım .Allah kolaylık versin.etli nohutla pirinç pilavı yaptım.birazda kek yapacam kızım istiyor
Afiyet olsunnnnnnn yerim kızınııııııYoğunsun canım .Allah kolaylık versin.etli nohutla pirinç pilavı yaptım.birazda kek yapacam kızım istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?