- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.641
Kolay gelsin canım ellerine sağlıkSelamunaleykum hanımlar.
Misafir gelebilir diye bir taraftan evi temizliyorum bir taraftan da bir şeyler hazırlamaya çalışıyorum.
Tuzlu kurabiye ve kek attım fırına. Bir de sütlü irmik tatlısı yapacağım.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Ispanaklı böreği el açması mı.oh afiyet olsun hazır makarnaSelam kızlar benim menümde
Kemik sulu mercimek çorbası
Ispanaklı börek
Salata
Şalgam
Var
Cadı kızım yine hazır makarna almışşşş
Ayyyy yok yaaaa el açması canım istedi ama beceremiyorum açmayı yamuk yumuk oluyor,,, hazır yufkadan yapmıştım geçenlerde rulo şeklinde. Difrizde hazırdı hemen onu yaptım,,,,Ispanaklı böreği el açması mı.oh afiyet olsun hazır makarna
Doğru diyor cadı. Kız aćmasında ne var.bende bi 10 sene önce anneme yamuk yumuk oluyor demiştim.annem bi gösterdi ogündür bugün dür yuvarlak aćar im. Neyse adanaya gelirsem sana gösterimAyyyy yok yaaaa el açması canım istedi ama beceremiyorum açmayı yamuk yumuk oluyor,,, hazır yufkadan yapmıştım geçenlerde rulo şeklinde. Difrizde hazırdı hemen onu yaptım,,,,
Ooooooo çoktan yendi bile makarnaaaa aklımda kalacağına midemde kalsın diyor cadı
Hedefe gitmeniz çok güzel.ben veremiyorum ya.dün mesela kuş kadar yedim akşam brokoli haşladım yoğurtlu yedim.ertesi güne 100grm fazla çıktım. Napacam ben.sen spor yapıyormusunFeslegencim kolay gelsin tatlım
Güzel bir şekilde agirlamişsindir şimdiye. Hatta kahveler de icilmistir . Kiymayla karnabahar pişirdim ben de. Kendimin de sebze çorbası var akşama. Kabak, kapya biber, brokoli, dereotu, maydanoz karışımı.
Bu hafta çok şükür 59.5 u gördüm. Dikkat ediyorum hâlâ. Hedefim 56 . Selam ve sevgilerimle mutfağınız sofranız bereketli, içiniz huzurlu olsun. Sağlıkla kalın arkadaşlar.
Canım bir günle olmuyor. Beslenme düzeni oturmuş olmalı. Bir plan dahilinde. Sabah öğle akşam gününü nasıl geçireceğine karar vermelisin. Gerçekten istekliysen yalnız başına yapamiyorsan diyet takimlarina başvur derim... Devamlı değil ama fırsat bulduğunda tempolu yürüyüş yapıyorum.Hedefe gitmeniz çok güzel.ben veremiyorum ya.dün mesela kuş kadar yedim akşam brokoli haşladım yoğurtlu yedim.ertesi güne 100grm fazla çıktım. Napacam ben.sen spor yapıyormusun
Çok istiyorum Zayıflamak 62kusürüm 59 olsam psikolojik rahatlicam. Ama yok olmuyor.veremeyincede daha çok yiyorum☺Canım bir günle olmuyor. Beslenme düzeni oturmuş olmalı. Bir plan dahilinde. Sabah öğle akşam gününü nasıl geçireceğine karar vermelisin. Gerçekten istekliysen yalnız başına yapamiyorsan diyet takimlarina başvur derim... Devamlı değil ama fırsat bulduğunda tempolu yürüyüş yapıyorum.
Bebiş rahatsızdı değil mi? Olsun canım her zaman her zaman çeşit çeşit yemek yapmaya takati olmuyor insanınCanım ben iki gündür yemek yapamadım bugün. Barbunya pilav yapcam inşallah. İki gün makarnaya talim
Ellerine sağlık canım. Adananın şalgamı da harika olurSelam kızlar benim menümde
Kemik sulu mercimek çorbası
Ispanaklı börek
Salata
Şalgam
Var
Cadı kızım yine hazır makarna almışşşş
Bende zeytinyagli pirasa koydum ocaga pisiyor yanina da salcali makarna yaparim heralde karnim belim agriyor takatim yok aslnda bisey yapmaya ama evimi supurup toparlayabilirsem iyi olacak
Hasta mı olacaksın yoksa çok mu yoruldun?Karisik kizartma var bide dolapta
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canım ellerine sağlık
Kuru fasulye var daha bitmedi yanına pilav belki kıza spagetti falan yaparımbide sütlaç var
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar hepinizin eline sağlık Ben dün ki makarnanın yanına tavuk yapıcam
Kapalı bir mekan yok muyduBizim cumartesi menüsü klasikleşti artık:) kızımla bana mangalda balık yaptı yine eşim.. kendisine de tavuk.. ama bu sefer hava biraz soğuktu kızı üşütmeyelim diye aceleyle yedik geldik..inşallah hasta falan olmaz..
WowwwwFeslegencim kolay gelsin tatlım
Güzel bir şekilde agirlamişsindir şimdiye. Hatta kahveler de icilmistir . Kiymayla karnabahar pişirdim ben de. Kendimin de sebze çorbası var akşama. Kabak, kapya biber, brokoli, dereotu, maydanoz karışımı.
Bu hafta çok şükür 59.5 u gördüm. Dikkat ediyorum hâlâ. Hedefim 56 . Selam ve sevgilerimle mutfağınız sofranız bereketli, içiniz huzurlu olsun. Sağlıkla kalın arkadaşlar.
Ellerine sağlık canım. Ezogelini yazdım aklımaBugün ezogelin çorba
Eşime ıspanak kavurma
Kendime mantar yaptım
Salata bir de
Yoktu cnm..bebişi arabada tutmaya çalıştım ama babasını dışarda görünce camdan çıkmaya çalıştıBebiş rahatsızdı değil mi? Olsun canım her zaman her zaman çeşit çeşit yemek yapmaya takati olmuyor insanın
Ellerine sağlık canım. Adananın şalgamı da harika olur
Hasta mı olacaksın yoksa çok mu yoruldun?
Teşekkür ederim canım
Senin de ellerine sağlık.
Afiyet olsun canım
Kapalı bir mekan yok muyduinşallah olmaz.
Ama size de afiyet olsun. Ben eşimi hayatta ikna edip de mangal falan yaptırmazdım
Wowwww
Maşallah
Harika
Bravo
Huh huuuuu
Çok sevindim senin adına
Benim misafirlerim de yeni gitti. Yemek saati geldiler yemek yedik, cay ictik gittiler ama ben de bittim
Ellerine sağlık canım. Ezogelini yazdım aklıma
Ellerine sağlık canım o zaman.Regl oldm sabah kuzum oglene kdr asiri bel ve karin agrim vardi smdi hafifte olsa hala var dus braz rahatlatti evi supurdum yemek yaptim pirasa makarna ve salata sukur bugunu atlattik .
Yoktu cnm..bebişi arabada tutmaya çalıştım ama babasını dışarda görünce camdan çıkmaya çalıştıbenim eşim çok sever mangal olayını hatta en çok kar yağdığında sever.. geçenlerde yakın bir yere yağmıştı gezelim diye gittik.. karı görünce dayanamadı hemen aldı birşeyler yaktı mangalını:)) bagajımızda hazırdır malzemelerimiz bile
Nasılsın canım? Bebiş nasıl? Maşallah dokturmussunBalkabagi yemegi
İzgara but tavuk
Firinda baharatli elma dilim patates
Kasarli tulum peynirli firinda mantar
Tarcinli kek
Arada bir yapincaNasılsın canım? Bebiş nasıl? Maşallah dokturmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?