- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.821
Kalbiydi salatası güzel oldu portakal istemedi eşim tarifte yazıyordu ama yine de güzel oldu:)Enginar kalbi ise portakallı güzel oluyor yapraklı aldıysanız dolması güzel oluyor bizim evde her türlü yeniyor
Salatasını yaptım canım enginar kalbiydi iyi oldu :)
Afiyet olsun canımBugün barbunya ve salata var dün yapmadım barbunya bugün artık :)
Ellerine sağlık canımGünaydınnn dün biber dolması yapmıştım biraz kaldı bugün de mercimek çorbası yaparım öyle geçer
Gerçekten migünaydınfırında kıymalı patates yapmayi düsnüyorum yoğurt corbasi pilav salata yeter
Ne yemek yapsam diye usananlar derneği kuralım.Dün yemek yapmadım yine bugün bende sendenim. Usandım yemek yapmaktan
Kız bizde kustuk iki gündür. Ne tesadüfYok ya ben küsüm sadece ona göre kusluk olmaz yıllardır aynıyız ☺ ben hala küstüm
aaaGerçekten mi
Ben de fırında köfte patates ve ayran çorbası mı yapsam diye düşünmüştüm. Ama onu da yapasım yok
Of ben bütün işlerden ve yemek yapmaktan nefret ediyorum keşke hayat su dizilerde ki gibi olsa. Hep yatsak elimizde telefonaaabenim de yapasim yok vallaa mutfak islerinden nefret ediyorum cocuk olunca simdi dalacam mutfaga is guvten once bi hisim yapmazsam daha yapmam
Dernek iyi fikir de çare olacak mı. Yani mesela hayrına yemek yapıp dağıtma falan olacak miNe yemek yapsam diye usananlar derneği kuralım.
he aynen elinde telefon bi elinde fincan kahve üstün basin şık falanOf ben bütün işlerden ve yemek yapmaktan nefret ediyorum keşke hayat su dizilerde ki gibi olsa. Hep yatsak elimizde telefon
Ama benim herif kus değilKız bizde kustuk iki gündür. Ne tesadüf
Biz toprak kokan sebzeleri çok seviyoruz o yüzden hoşumuza gidiyorKalbiydi salatası güzel oldu portakal istemedi eşim tarifte yazıyordu ama yine de güzel oldu:)
Bende bugün aynı şeyleri düşündüm biliyor musun canım. Giyinsem mi azıcık .amaan boşver kim uğraşacak dedim sonra. Giyinsem nolcak mama oluyor satihe aynen elinde telefon bi elinde fincan kahve üstün basin şık falanolmuyo iste napcan esohmanlarla ordan oraya kosturuyoz. bazen diyorum herkes mi benim gibi uzerimi duzgun giyince rahatsiz oluyorum artik
Benim herif küs ben değilimAma benim herif kus değil
Evde kadın erkek karıştı sanki şu an sen yazınca farkettimAma benim herif kus değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?