- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.081
Ayyy cocik mi vaaarrr okeyCocuk olmasa hic sorun degl cnm cockla insan dusunuyor ciktik geldik aldm tursumu
Çook teşekür ederim canım çok sagolBende kaç gündür yazamadım.. yeşil mercimek yemeği yapacaktım ama soğan bitmişeşim işten sonra uğrayacak pazara bulabilirsem soğansız bir yemek yapmam gerek:) birde yarın öğlen için birşeyler hazırlayacağım kısacası işim çok fikrim yok
O1deren87 tayininiz hayırlı olsun cnm.. kızına da çok geçmiş olsun..
Aynen canım doktor ćok ağır grip geçiriyor dedi.sagolBen de senin gibiyim. Uykusuzluk beni de mahvetti.
Cidden çok değişik olmuş tatlın
Ellerine sağlık canım. Keşke foto atsaydım merak ettim şimdi
.
Protesto edelim kız
Yeni yıl duasi sen de cidden işe yaramış. Artık sabahtan karar veriyorsun
Kolay gelsin canım da akşamdan suda kalınca kötü olmuyor ıspanak değil mi?
Hadi yaaa
O derece hastaymış. Ama atesinin dusmesine sevimdim.
Ellerine sağlık canım
Hiç sasirmadim. Çünkü bana da gelmedi
Evet yaaa haberlerde gördüm. Sizin oralarda acayip yağmur yağıyor. Bence çıkma
Aaa ne güzel iş yerinde yemek yapmanız.
Anne yemeklerinin tadını çıkar canım.
Belki değil çorba yap tek pattis salatası olmazBen bugün pattis salatasi yapacağım yanina corba belkiiiiiiiiyorumları
Sağol teyzesiYesin kuzummmm❤❤❤
Ben yiyecek bulurum herif de ne yerse yesin. Cocuklar için yapıyorum yemeğiEtsek nolack kiz ac kalırız sonra
Geç kalmadım canım inşallahhhh sarımsak katmıyorum dicemmm hıhhhhh adanalı. DikiceksinYok cnm dha guzel yikaniyor sabah ilk is yikayip pisirdim kafam rahat ohhsmdide az bi et aldim dugun corbasi yapicam gecen gun konustukya canjm istemisti insallah guzel olur sarimsak koyuyormusunuz siz kizlar Kmsl Hnd
Daha ne olsunMercimek çorbası ve fırında ızgara yapacagım.birde salata yaparsam tamam :)
Kolay gelsin canım o zaman. Ben de uzun zamandır mantar yapmamıştım. Yazdım kenaraMerhaba kızlaarrrBen de bugün mantar sote yapıyorum. Yanına da bulgur Ya da pirinç pilavı yaparım tamamdır
Internetten baksana. Çok değişik ama kolay çorbalar var. Mesela bezelye çorbası olabilir. Aynı mercimek çorbası gibi sadece bezelye koyuyorsun.Ben de bime gitmek istiyorum lahana tursusu gelmis almak denemek istiyorum ama burdada yagmur cok yagiyor ... degisik bi corba yapmak istiyorum buguun ben yaa
Helâl sana. Bugün dönüşün muhteşem olduMenümü buldum geldim
Mercimek çorbası
Köfte
Pilav
Salata
Puding
MakarnaBende kaç gündür yazamadım.. yeşil mercimek yemeği yapacaktım ama soğan bitmişeşim işten sonra uğrayacak pazara bulabilirsem soğansız bir yemek yapmam gerek:) birde yarın öğlen için birşeyler hazırlayacağım kısacası işim çok fikrim yok
O1deren87 tayininiz hayırlı olsun cnm.. kızına da çok geçmiş olsun..
Ellerine sağlık demeden önce tebrik etmek istiyorum. Bugünün işini yarına bırakmıyorsunDün gece 12 de yemek yaptım brokoli ve mercimek çorbası var
Ellerine sağlık canım.Güveç ve pilav yaptım
Kız niye çıktın? Haberlerde çok kötü gösteriyor.Et köftesi yapıcam
Yanına kola salata dünden de yemek var
Valla gittim geldim Pazar’a markete ama hala yağıyor
Smdi gordmYok cnm dha guzel yikaniyor sabah ilk is yikayip pisirdim kafam rahat ohhsmdide az bi et aldim dugun corbasi yapicam gecen gun konustukya canjm istemisti insallah guzel olur sarimsak koyuyormusunuz siz kizlar Kmsl Hnd
Ooo akşama ziyafet varAkşam menüsü anca belli olabildi
Bol kekikli antrikot kızartma-patates kızartması ile birlikte.
Kavurmalı tarhana çorbası (soğuk havalarda en sevdiğim)
Salatalık-domates söğüş
Yoğurt ☺
Aynennn ya sarmsakk benim askimmmGeç kalmadım canım inşallahhhh sarımsak katmıyorum dicemmm hıhhhhh adanalı. Dikiceksin
Ayyyy mecbur canım evde hiç meyve kalmadı o yüzden çıktım geldim hemenKız niye çıktın? Haberlerde çok kötü gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?