Bende kaç gündür yazamadım.. yeşil mercimek yemeği yapacaktım ama soğan bitmiş eşim işten sonra uğrayacak pazara bulabilirsem soğansız bir yemek yapmam gerek:) birde yarın öğlen için birşeyler hazırlayacağım kısacası işim çok fikrim yok

O1deren87 tayininiz hayırlı olsun cnm.. kızına da çok geçmiş olsun..

Çook teşekür ederim canım çok sagol

Aynen canım doktor ćok ağır grip geçiriyor dedi.sagol

Yok cnm dha guzel yikaniyor sabah ilk is yikayip pisirdim kafam rahat ohh smdide az bi et aldim dugun corbasi yapicam gecen gun konustukya canjm istemisti insallah guzel olur sarimsak koyuyormusunuz siz kizlar Kmsl Hnd
Geç kalmadım canım inşallahhhh sarımsak katmıyorum dicemmm hıhhhhh adanalı. Dikiceksin

Mercimek çorbası ve fırında ızgara yapacagım.birde salata yaparsam tamam :)
Daha ne olsun
Elerine sağlık canım.
Merhaba kızlaarrr Ben de bugün mantar sote yapıyorum. Yanına da bulgur Ya da pirinç pilavı yaparım tamamdır
Kolay gelsin canım o zaman. Ben de uzun zamandır mantar yapmamıştım. Yazdım kenara
Ben de bime gitmek istiyorum lahana tursusu gelmis almak denemek istiyorum ama burdada yagmur cok yagiyor ... degisik bi corba yapmak istiyorum buguun ben yaa
Internetten baksana. Çok değişik ama kolay çorbalar var. Mesela bezelye çorbası olabilir. Aynı mercimek çorbası gibi sadece bezelye koyuyorsun.
Menümü buldum geldim
Mercimek çorbası
Köfte
Pilav
Salata
Puding
Helâl sana. Bugün dönüşün muhteşem oldu
Makarna
Pilav üstü et
Patates haşlaması
Ayran çorbası (cocuklar için soğansız yapardım öyle alıştım. )
Domates çorbası
Fırında tavuk patates ya da yelpaze patates
Karışık kızartma..
Ilk etapta bunlar geldi aklıma

Dün gece 12 de yemek yaptım brokoli ve mercimek çorbası var
Ellerine sağlık demeden önce tebrik etmek istiyorum. Bugünün işini yarına bırakmıyorsun
Güveç ve pilav yaptım
Ellerine sağlık canım. Bebisli hayat nasıl gidiyor? Bebiş nasıl? Toparladı mı?

Akşam menüsü anca belli olabildi
Bol kekikli antrikot kızartma-patates kızartması ile birlikte.
Kavurmalı tarhana çorbası (soğuk havalarda en sevdiğim)
Salatalık-domates söğüş
Yoğurt ☺
Ooo akşama ziyafet var
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…