- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.061
Sağol canimÇok geçmiş olsun canımm
Canım 2 serum yedi.yine kar etmedi.doktor başka ilaç yazdı. Onar iyi geldi sanki ateşi bayağı düştü.inşallah bi iyileşseydi kuzumIlaclar kâr etmedi mi? Serum verselermiş. Biz dayanamıyoruz o nasıl dayansın?
Yesin kuzummmmDün yazdığım gibi akşama hamburger yapacağım. Òglen de çorbam var.içsinler
Aaaa enteresan ezine tuzlu ama labne mi yazmak istedin acaba? Yoksa gerçekten ezineyle tatlı oluyor mu?
Benimde aklımda hiç bişe yokGünaydın kızlar. Her zamanki gibi ne yapsam diye düşünüyorum.
Çorba olarak domates çorbası yapacağım. Gerisi yok
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Ben bugün pattis salatasi yapacağım yanina corba belkiiiiiiiiGünaydın kızlar. Her zamanki gibi ne yapsam diye düşünüyorum.
Çorba olarak domates çorbası yapacağım. Gerisi yok
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Ben de bime gitmek istiyorum lahana tursusu gelmis almak denemek istiyorum ama burdada yagmur cok yagiyor ... degisik bi corba yapmak istiyorum buguun ben yaaBenim de dünden pizzam ve çorbam var yanına ne yaparım bilmiyorum
Pazar’a gitmem gerekiyor evde hiç bişey kalmadı ama aşırı yağmur yağıyor nasıl gidecem bilmiyorum
Ay evet burda da çok yağmur yağıyor ama şemsiyeni al çık canım mis gibi havaBen de bime gitmek istiyorum lahana tursusu gelmis almak denemek istiyorum ama burdada yagmur cok yagiyor ... degisik bi corba yapmak istiyorum buguun ben yaa
Ben de senin gibiyim. Uykusuzluk beni de mahvetti.Bizz bugün makarna ve kahvaltılık yedik ... uyumak istiyorum ya hepp süreklı uyumakcok uyudugum için de hiç açılmıyor gözüm daha beter uyku basıyor valla resmen çuval gibi sürüklüyorm kendimi. acil markete gitmemiz lazımdı bügün heryerin elektiriği kesikti. Yarın akşama kaldı. Evdede hiçbişiy yok napsam bilemedim yarina..
Cidden çok değişik olmuş tatlınMercimek çorbası ve fırında norveç somonu vardı bizde de. Yalnız bir tatlı yaptım, armutlu süper oldu.
Armutları ikiye böldüm, içini oydum biraz. Borcamda düz durabilsinler diye dış tarafından ince bir dilim kestim. Sonra içlerine biraz ezine peyniri ve tavada kavurduğum cevizleri doldurdum. Üzerlerine 1 tatlı kaşığı esmer şeker erittiğim suyu gezdirdim 200 derecede yarım saat pişirdim. Deneysel mutfak ehehe ama enfes oldu.
Protesto edelim kızValla ya gene ayni dert bu yüzden yataktan çıkmak istemiyom
Yeni yıl duasi sen de cidden işe yaramış. Artık sabahtan karar veriyorsunGünaydın ben bugün şehriye çorbası köfte ve patates yapicam :)
Kolay gelsin canım da akşamdan suda kalınca kötü olmuyor ıspanak değil mi?Gunaydin cnm gece ispanak bastim suya smdi yikayip pisirecegm yanina da makarna yaparim heralde ...
Hadi yaaaCanım 2 serum yedi.yine kar etmedi.doktor başka ilaç yazdı. Onar iyi geldi sanki ateşi bayağı düştü.inşallah bi iyileşseydi kuzum
Ellerine sağlık canımDün yazdığım gibi akşama hamburger yapacağım. Òglen de çorbam var.içsinler
Hiç sasirmadim. Çünkü bana da gelmediBi fikrim gelmedi
Evet yaaa haberlerde gördüm. Sizin oralarda acayip yağmur yağıyor. Bence çıkmaBenim de dünden pizzam ve çorbam var yanına ne yaparım bilmiyorum
Pazar’a gitmem gerekiyor evde hiç bişey kalmadı ama aşırı yağmur yağıyor nasıl gidecem bilmiyorum
Aaa ne güzel iş yerinde yemek yapmanız.Tabi ekleyebilirsiniz. En bi düşkün olduğum bknz;
MİDEM
Şuan ofisteyim ve bol domatesli, biberli, karabiberli, pulbiberli menemen yapılıyor.
Yanındada peynir, zeytin, çay
Akşamada canım fazlasıyla tavuklu pilav istiyor yoğurt ile
Etsek nolack kiz ac kalırız sonraBen de senin gibiyim. Uykusuzluk beni de mahvetti.
Cidden çok değişik olmuş tatlın
Ellerine sağlık canım. Keşke foto atsaydım merak ettim şimdi
.
Protesto edelim kız
Yeni yıl duasi sen de cidden işe yaramış. Artık sabahtan karar veriyorsun
Kolay gelsin canım da akşamdan suda kalınca kötü olmuyor ıspanak değil mi?
Hadi yaaa
O derece hastaymış. Ama atesinin dusmesine sevimdim.
Ellerine sağlık canım
Hiç sasirmadim. Çünkü bana da gelmedi
Evet yaaa haberlerde gördüm. Sizin oralarda acayip yağmur yağıyor. Bence çıkma
Aaa ne güzel iş yerinde yemek yapmanız.
Anne yemeklerinin tadını çıkar canım.
Cocuk olmasa hic sorun degl cnm cockla insan dusunuyor ciktik geldik aldm tursumuAy evet burda da çok yağmur yağıyor ama şemsiyeni al çık canım mis gibi hava
Yok cnm dha guzel yikaniyor sabah ilk is yikayip pisirdim kafam rahat ohhBen de senin gibiyim. Uykusuzluk beni de mahvetti.
Cidden çok değişik olmuş tatlın
Ellerine sağlık canım. Keşke foto atsaydım merak ettim şimdi
.
Protesto edelim kız
Yeni yıl duasi sen de cidden işe yaramış. Artık sabahtan karar veriyorsun
Kolay gelsin canım da akşamdan suda kalınca kötü olmuyor ıspanak değil mi?
Hadi yaaa
O derece hastaymış. Ama atesinin dusmesine sevimdim.
Ellerine sağlık canım
Hiç sasirmadim. Çünkü bana da gelmedi
Evet yaaa haberlerde gördüm. Sizin oralarda acayip yağmur yağıyor. Bence çıkma
Aaa ne güzel iş yerinde yemek yapmanız.
Anne yemeklerinin tadını çıkar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?