- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 31
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.261
Allah iyiliğini versin.Ay kızlar aksam yemeğinden önce aklıma ne takıldı biliyormusunuzbir ay sonra kızımın dogumgünü var ne yapsam acaba
Bizim de salı günü ama benim de aklımda bir şey yok:))Ay kızlar aksam yemeğinden önce aklıma ne takıldı biliyormusunuzbir ay sonra kızımın dogumgünü var ne yapsam acaba
Kız asıl sen düşünBizim de salı günü ama benim de aklımda bir şey yok:))
Kızıma kereviz yemeği yapmayı düşünüyorum ama eşim yemez ona da patates oturtma yapabilirim. Kızımı doktora götüreceğiz. Yetiştiremezsem hazır birşeyler ayarlarız artık.Günaydın kızlar
Cumamız mübarek olsun.
Ne çabuk cuma oldu yaaa, günler geçmiyor sanki maraton koşusu yapıyor.
Sabah sabah kızımın beslenmesine kek yaptım. Akşama ne yapacağıma daha karar vermedim. Sulu köfte yapmak istiyorum ama kısırlık bulgur kalmamış. Irmikle yapsam olur mu acaba?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Ben akşam yemeğine ne yapacağımı bile bulamıyorum onu hiç bulamamKız asıl sen düşün
Inşallah ciddi bir şey yoktur .Kızıma kereviz yemeği yapmayı düşünüyorum ama eşim yemez ona da patates oturtma yapabilirim. Kızımı doktora götüreceğiz. Yetiştiremezsem hazır birşeyler ayarlarız artık.
Kimseyi çağırmayacaksan pasta çok iyi fikir.Ben akşam yemeğine ne yapacağımı bile bulamıyorum onu hiç bulamamsalı kendi aramızda pasta kesip hafta sonuna arkadaşlarımızla küçük bir kutlama yaparız diye düşündük.. 1 haftam var düşünmek için:)
burun akıntısı vardı öksürükte başladı götürelim dedik cnm..Inşallah ciddi bir şey yoktur .
Kimseyi çağırmayacaksan pasta çok iyi fikir.
Rabbim hayırlı bereketli ömürler nasip
Geçmiş olsun canım. Erken götürmekle iyi yapmışsınız. Türkiye geneli bir salgın var çünkü.burun akıntısı vardı öksürükte başladı götürelim dedik cnm..
Benim kız akşamları erken uyuyor haftaiçi gündüz zaten olmaz diye haftasonuna bıraktık ama kendimiz bir pasta keseriz ..
Amin cnm bütün bebeklerin ömrü hayırlı olsun inşallah❤
Aynen canım sagolNiye gelmedi acaba
Kızın iyileşti ya sen tam gaz yemeğe devam
Kolay gelsin canım.
versin versin ama öyleAllah iyiliğini versin.
Ay saçaklı poğaça, mercimek köftesi, sarma-dolma, kurabiye ve mayonezli makarna salatasıBizim de salı günü ama benim de aklımda bir şey yok:))
Sağol cnm boğazı kulağı kızarmış salgın var gribe döner bu dedi. Antibiyotik verdi ateşi çıkarsa başlayacağız. İnşallah diğer ilaçlarla atlatırız..Geçmiş olsun canım. Erken götürmekle iyi yapmışsınız. Türkiye geneli bir salgın var çünkü.
Hımmm.. bende faydalanayım bu menüden.. teşekkür ederim...versin versin ama öyle
Ay saçaklı poğaça, mercimek köftesi, sarma-dolma, kurabiye ve mayonezli makarna salatası
Çok güzel bir fikir, bunu deneyeceğim inşallah canım.Bugün hafif bir akşam yemeği olacak.
Sebzeli mercimek çorbası
Fırında baharatlı elma dilim patates (çok çok az zeytinyağı ile)
Tarama sos (içinde süzme yoğurt, beyaz peynir, çok az zeytinyağı ve kuru nane)
Patatesi sosa batıra batıra yemek çok güzel oluyor. :)
Çok güzel bir fikir, bunu deneyeceğim inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?