Kızıma kereviz yemeği yapmayı düşünüyorum ama eşim yemez ona da patates oturtma yapabilirim. Kızımı doktora götüreceğiz. Yetiştiremezsem hazır birşeyler ayarlarız artık.

Kız asıl sen düşün
Ben akşam yemeğine ne yapacağımı bile bulamıyorum onu hiç bulamam salı kendi aramızda pasta kesip hafta sonuna arkadaşlarımızla küçük bir kutlama yaparız diye düşündük.. 1 haftam var düşünmek için:)

Kızıma kereviz yemeği yapmayı düşünüyorum ama eşim yemez ona da patates oturtma yapabilirim. Kızımı doktora götüreceğiz. Yetiştiremezsem hazır birşeyler ayarlarız artık.
Inşallah ciddi bir şey yoktur .
Kimseyi çağırmayacaksan pasta çok iyi fikir.
Rabbim hayırlı bereketli ömürler nasip

Inşallah ciddi bir şey yoktur .

Kimseyi çağırmayacaksan pasta çok iyi fikir.
Rabbim hayırlı bereketli ömürler nasip
burun akıntısı vardı öksürükte başladı götürelim dedik cnm..
Benim kız akşamları erken uyuyor haftaiçi gündüz zaten olmaz diye haftasonuna bıraktık ama kendimiz bir pasta keseriz ..
Amin cnm bütün bebeklerin ömrü hayırlı olsun inşallah❤

Geçmiş olsun canım. Erken götürmekle iyi yapmışsınız. Türkiye geneli bir salgın var çünkü.

Geçmiş olsun canım. Erken götürmekle iyi yapmışsınız. Türkiye geneli bir salgın var çünkü.
Sağol cnm boğazı kulağı kızarmış salgın var gribe döner bu dedi. Antibiyotik verdi ateşi çıkarsa başlayacağız. İnşallah diğer ilaçlarla atlatırız..
versin versin ama öyle

Ay saçaklı poğaça, mercimek köftesi, sarma-dolma, kurabiye ve mayonezli makarna salatası
Hımmm.. bende faydalanayım bu menüden.. teşekkür ederim...

Bugün hafif bir akşam yemeği olacak.

Sebzeli mercimek çorbası
Fırında baharatlı elma dilim patates (çok çok az zeytinyağı ile)
Tarama sos (içinde süzme yoğurt, beyaz peynir, çok az zeytinyağı ve kuru nane)

Patatesi sosa batıra batıra yemek çok güzel oluyor. :)

Çok güzel bir fikir, bunu deneyeceğim inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…