- 7 Ocak 2018
- 27.583
- 80.064
- 598
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.441
Biz kızlar olarak derli topluyuz babam çok dağınık değiş ama elini işe kesinlikle atmaztüh tutmadı. Halbuki oğlan anne tarafına çeker. Bilime aykırı bir durum
Garezleri sana o zaman.Biz kızlar olarak derli topluyuz babam çok dağınık değiş ama elini işe kesinlikle atmaz
Eşim ve kızım da evde çok dağınıktırlar ama dışarıya çıkacakları zaman kendilerine acayip özenirler tertemizdirler
Bebeğim kolay gelsin. Buzlukta haşlanmış nohut vardı, menemenlik bir de dometes onlari cikardim. Dudukluyu de hindi eti koydum haşlanıyor onu da pilav yapacağım. Bugün oruç tutuyorum kendime menemen düşünüyorum.Günaydın kızlar
Begonya2 den aldığım fikirle kabak yemeği ve pilav yapacağım inşallah. Siz ne yapacaksınız
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@terliksuu
ayseMsb
Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Biraz öyle oluyorGarezleri sana o zaman.
Allah kabul etsin canımBebeğim kolay gelsin. Buzlukta haşlanmış nohut vardı, menemenlik bir de dometes onlari cikardim. Dudukluyu de hindi eti koydum haşlanıyor onu da pilav yapacağım. Bugün oruç tutuyorum kendime menemen düşünüyorum.
Yemek yapan yapmayı düşünen bacılar size de kolay gelsin. Ocaginizin ateşi hep tütsün.
AminnnnnnnBebeğim kolay gelsin. Buzlukta haşlanmış nohut vardı, menemenlik bir de dometes onlari cikardim. Dudukluyu de hindi eti koydum haşlanıyor onu da pilav yapacağım. Bugün oruç tutuyorum kendime menemen düşünüyorum.
Yemek yapan yapmayı düşünen bacılar size de kolay gelsin. Ocaginizin ateşi hep tütsün.
yav kendimi mutfaktan buraya attim bisi yemim diye acar acmaz karsimdakine bakBuyrun kızlar
Doğumabaz kaldı ya kayınvalidem yapıp getirmiş sağolsunAfiyet olsun canım.
Daha ne olsun ellerine sağlık canım
Nazar etme ne olur doğur senin de olur. Erkek kardeşiniz yok değil mi? O zaman babana çekmiştir. Seninki de çeker merak etme
Vayyy, afiyet olsun kız.
Kolay gelsin canım o zaman .
Niye kız? Şöyle kallavi bir sofra kur kendine ya da pizza sipariş et. Hep heriflere yemek yapiyoz.
Iki haftadır sulu köfte için niyet ediyorum da bir türlü kısmet olmadi.Benim yerime de yiyin canım Afiyet olsun.
Kolay gelsin
Oyyy maşallah..Kızımda var oğlumda.kız küçük oğlan büyük .amaoğlum çok becerikli dir. Tertipli düzenli.cumartesi gündüz evi toplayıp süpurmuştüm.akşam geri daģıldi tabi.oģlum ben kızı yatırirken evi bi güzel toparlamış. Sabahta kalkmış çamaşırlari toplamış ve katlamış. Biraz önce okula gitti.gitmedende yatağını toplamiş
Şimdilik ıspanak yemeği var aklımda cnm.. yanına ne olur bilemedim.. salata yoğurt yeter aslında:)Günaydın kızlar
Begonya2 den aldığım fikirle kabak yemeği ve pilav yapacağım inşallah. Siz ne yapacaksınız
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@terliksuu
ayseMsb
Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Saol canım min inşallahYaaa sen nerelerdesin
Doğum da yapmışsın. Gözünüz aydın olsun. Allah vatana millete hayırlı bir evlat etsin. Ömrü uzun bereketli olsun
Canım çok teşekkür ederim beraber ağzımızın tadı bol olsun. Kayınvalidem iyidir umarım. Dokuz yıldır haber alamıyorum rahmetliden. Altı ay sonra yerine bir tane cicisi geldi o da gülüp oynayıp keyfini çıkarıyor hayatın.Aminnnnnnn
Allah kabul etsin canım. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.Kayınvaliden nasıl oldu?
Ayyyy yaaaaaaaayav kendimi mutfaktan buraya attim bisi yemim diye acar acmaz karsimdakine bakAllahim sen yardim et
Canım çok teşekkür ederim beraber ağzımızın tadı bol olsun. Kayınvalidem iyidir umarım. Dokuz yıldır haber alamıyorum rahmetliden. Altı ay sonra yerine bir tane cicisi geldi o da gülüp oynayıp keyfini çıkarıyor hayatın.
Kimin kayinvalidesi hastaydı acaba...sen muhtemel birini hatirliyorsun ama..insallah iyileşmiştir.
Bi barbunya koydum azönce pilavımda var kıza çorba var bide salata kola yoğurt yeter
Afiyet olsun kızlarKöfte
Patates
Pilav
Şehriye çorba
Salata
Sağol kuşum sanadaAfiyet olsun kızlar
Bende aynısını yaptım canım bu gün menüler aynı ❤ afiyet olsunGünaydın kızlar
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
@terliksuu
ayseMsb
Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?