tüh tutmadı. Halbuki oğlan anne tarafına çeker. Bilime aykırı bir durum
Biz kızlar olarak derli topluyuz babam çok dağınık değiş ama elini işe kesinlikle atmaz

Eşim ve kızım da evde çok dağınıktırlar ama dışarıya çıkacakları zaman kendilerine acayip özenirler tertemizdirler

Garezleri sana o zaman.

Bebeğim kolay gelsin. Buzlukta haşlanmış nohut vardı, menemenlik bir de dometes onlari cikardim. Dudukluyu de hindi eti koydum haşlanıyor onu da pilav yapacağım. Bugün oruç tutuyorum kendime menemen düşünüyorum.
Yemek yapan yapmayı düşünen bacılar size de kolay gelsin. Ocaginizin ateşi hep tütsün.

Allah kabul etsin canım

Aminnnnnnn
Allah kabul etsin canım. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. Kayınvaliden nasıl oldu?

Doğumabaz kaldı ya kayınvalidem yapıp getirmiş sağolsun

Oyyy maşallah.. alan yaşadı
Şimdilik ıspanak yemeği var aklımda cnm.. yanına ne olur bilemedim.. salata yoğurt yeter aslında:)

Aminnnnnnn
Allah kabul etsin canım. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. Kayınvaliden nasıl oldu?
Canım çok teşekkür ederim beraber ağzımızın tadı bol olsun. Kayınvalidem iyidir umarım. Dokuz yıldır haber alamıyorum rahmetliden. Altı ay sonra yerine bir tane cicisi geldi o da gülüp oynayıp keyfini çıkarıyor hayatın.
Kimin kayinvalidesi hastaydı acaba...sen muhtemel birini hatirliyorsun ama..insallah iyileşmiştir.

PrensesAnnesi_ nin kayınvalidesi ameliyat olmuştu. Karıştım. Çok utanıyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…