- 7 Ocak 2018
- 27.583
- 80.064
- 598
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.481
Ohhhh missssafiyet olsun canımEllerine sağlık canım
Benim dünden barbunyam pilavım var baklava almış eşim o var.tursu falan kola öyle yeriz.
Dün tuzlu kurabiye yapmıştım Eki Görüntüle 2576406 bugünde tatlı kurabiye yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum ,tatilde misafirlerim gelcek kolayca çıkarırım diye düşündüm.
Oyyyy inşallahhh ateşlenmeden atlatırDünkü yemekler duruyor bugun yemek derdim yok çok şükür. Olmasada dışarıdan söylerdik zaten çünkü kızımın bugun 2tane aşısı var
Afiyet olsunnnnnnnKolay gelsinn canim menün güzel.hazır olsun nolacak. Bende kemikli sulu patates koydum ocağa. Yanına bulgur pilavı yaparım. Yoğurt falan yeriz.ama şimdi çocuklar kahvaltı bekliyo
Saģol canim❤❤❤❤❤Afiyet olsunnnnnnn❤❤❤
Benim yerimede kutlayınÖğlene kızımla döner yicez
Akşamüstü de anneme gideceZ
babamın doğumgünü pasta yapıp gideceğğmbuzlukta da 2 çeşit kurabiyem var ondan da götürürüm
Doğum gününuz kutlu olsun.benimde bugün babamın yarında oğlumun doğmgunüBugünkü menümüz etli kuru fasülye ve pirinç pilavından oluşacak inşallah.. akşamda sütlü incir tatlısı yapmıştım. Birde bugün kızımın doğum günü küçük bir pasta keseriz kendi aramızda..
Kurabiyeleri görmüşken aklıma geldi kolay bir kurabiye tarifi olan benimle paylaşabilir mi.. kurabiyenin zoru mu olur diye düşünmeyin ben pudra şekerli olanları pek tutturamıyorum dabirde irmikli top tarifi alabilirim:))
tarifi neydi:)Ellerine sağlık canım
Benim dünden barbunyam pilavım var baklava almış eşim o var.tursu falan kola öyle yeriz.
Dün tuzlu kurabiye yapmıştım Eki Görüntüle 2576406 bugünde tatlı kurabiye yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum ,tatilde misafirlerim gelcek kolayca çıkarırım diye düşündüm.
Teşekkür ederim cnm.. sizinkilerinde kutlu olsun:))Doğum gününuz kutlu olsun.benimde bugün babamın yarında oğlumun doğmgunü
doğum günün kutlu olsun:)Teşekkür ederim cnm.. sizinkilerinde kutlu olsun:))
Teşekürler canimTeşekkür ederim cnm.. sizinkilerinde kutlu olsun:))
Benim dünden kabağınim var yanına bulgur pilavı üstüne Nugget kızartcm inşaAllahGünaydın kızlar, misafir gelecekmiş bugün. Mercimek çorbası, hamsi, salata, hazır tatlı alacağım. Yapmaya vaktim yok.
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Ohh seninde ellerine sağlık canımOhhhh missssafiyet olsun canım❤❤ bende geçen gün aynı kurabiyeden 2 tepsi yaptım buzluğa attım çok rahat oluyor kaynanama giderken götürdüm bütünde anneme götüreceğim
2 yumurta birinin sarısı üzeri lçin ayrılacaktarifi neydi:)
beyaz sirke mi elma sirkesi mi:)2 yumurta birinin sarısı üzeri lçin ayrılacak
1 kabartma tozu
1 yemek kaşığı sirke
1.5 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
250gr paket yağı
1 cay bardağı sıvı yağ
aldığı kadar un
Üzüm sirkesi canımbeyaz sirke mi elma sirkesi mi:)
Ben elma sirkesiyle yaptım hiç bir farkı yokÜzüm sirkesi canım
Afiyet olsun bizde öğlen yedik kızımlaCanım döner istedi eşim gelirken alcak.yemeği de yarın yeriz☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?