Ohhhh missssafiyet olsun canım bende geçen gün aynı kurabiyeden 2 tepsi yaptım buzluğa attım çok rahat oluyor kaynanama giderken götürdüm bütünde anneme götüreceğim

Bugünkü menümüz etli kuru fasülye ve pirinç pilavından oluşacak inşallah.. akşamda sütlü incir tatlısı yapmıştım. Birde bugün kızımın doğum günü küçük bir pasta keseriz kendi aramızda..
Kurabiyeleri görmüşken aklıma geldi kolay bir kurabiye tarifi olan benimle paylaşabilir mi.. kurabiyenin zoru mu olur diye düşünmeyin ben pudra şekerli olanları pek tutturamıyorum da birde irmikli top tarifi alabilirim:))

Doğum gününuz kutlu olsun.benimde bugün babamın yarında oğlumun doğmgunü

tarifi neydi:)

Ohhhh missssafiyet olsun canım❤❤ bende geçen gün aynı kurabiyeden 2 tepsi yaptım buzluğa attım çok rahat oluyor kaynanama giderken götürdüm bütünde anneme götüreceğim
Ohh seninde ellerine sağlık canımcayın yanında ne iyi gidiyo iyi yapmıssın götürmeklevalla rahat oluyor bide tatlısını yapsam iyi olcak tarif bakıp duruyom deneyecem birini bugün umarım istediğim gibi olur bazen tutmuyo niyeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…