Ben şekerli yapıyorum canım aynı kalıplarla çok güzel oluyor pişince üzerine de pudra şekeri serpiyorum tarifim de bu

Eklentiler

• 2DBA3200-ED1F-43DD-865C-FD92E61500B9.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 24
Ben elma sirkesiyle yaptım hiç bir farkı yok
Bunu öğrendiğimizde iyi oldu
Ben şekerli yapıyorum canım aynı kalıplarla çok güzel oluyor pişince üzerine de pudra şekeri serpiyorum tarifim de bu
Kaydettim bunu da bi deniyeyim teşekkür ederim kuzum. Bi tarif buldum üzerini cevize batırıyon onu bi deneyeyim bi bakayım yine buraya atarım foto tabi güzel olursa

Tam alıntı yapıyorum, bir şey çıkıyor cevap yazamadım
Dünkü yemekler duruyor bugun yemek derdim yok çok şükür. Olmasada dışarıdan söylerdik zaten çünkü kızımın bugun 2tane aşısı var
Allah yardımcınız olsun. Çok ağladı mı
Kolay gelsinn canim menün güzel.hazır olsun nolacak. Bende kemikli sulu patates koydum ocağa. Yanına bulgur pilavı yaparım. Yoğurt falan yeriz.ama şimdi çocuklar kahvaltı bekliyo
Afiyet olsun. Kolay gelsin
Günaydın canım daha nolsun iyi afiyet olsun şimdiden
Teşekkür ederim canım
Günaydın kızlar
Dün annemden getirdigim yemekleri yemiştik bugün ne yapıcam bilmiyorum hiç koltuktan kalkmak istemiyorum
Niye kız çok mu yoruldun?
nefis görünüyor, ellerine sağlık canım
Benimde dünden yemeklerim var. Biraz yeşillik var dolapta onlar çöpe gitmesin mercimek köftesi yaparim canim çektiğinden degil yani
Eminin öyledir
Afiyet olsun canım
Öğlene kızımla döner yicez
Akşamüstü de anneme gideceZ
babamın doğumgünü pasta yapıp gideceğğm buzlukta da 2 çeşit kurabiyem var ondan da götürürüm
Allah hayırlı bereketli ömürler versin babana
Bu listeni daha çok sevdim
Kolay gelsin sana
Benim dünden kabağınim var yanına bulgur pilavı üstüne Nugget kızartcm inşaAllah
Afiyet olsun canım
Canım döner istedi eşim gelirken alcak.yemeği de yarın yeriz☺
Vayyy
Afiyet olsun tekrardan

Bugun yemek yapamadim misafirim vardi
Kiymali midye borek rulo borek
Portakalli kek
Biskuvi toplari ve garniturlu makarna yaptim yazdimmi hatirlamadim geride donup bakmadim
Yarin da misafirim gelecek
Dereotlu peynirli pogaca yapiyorum
Kek ve biskuvi toplarm var bi cesit dha bisey yapsam basit ne onerirsiniz kuru patlican soganla kvurup yogyrtlasam olur mu ya da havuc tarator

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…