- 7 Ocak 2018
- 27.583
- 80.064
- 598
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.501
Ben şekerli yapıyorum canım aynı kalıplarla çok güzel oluyor pişince üzerine de pudra şekeri serpiyorumOhh seninde ellerine sağlık canımcayın yanında ne iyi gidiyo iyi yapmıssın götürmekle valla rahat oluyor bide tatlısını yapsam iyi olcak tarif bakıp duruyom deneyecem birini bugün umarım istediğim gibi olur bazen tutmuyo niyeyse.
Bunu öğrendiğimizde iyi olduBen elma sirkesiyle yaptım hiç bir farkı yok
Kaydettim bunu da bi deniyeyim teşekkür ederim kuzum. Bi tarif buldum üzerini cevize batırıyon onu bi deneyeyim bi bakayım yine buraya atarım foto tabi güzel olursaBen şekerli yapıyorum canım aynı kalıplarla çok güzel oluyor pişince üzerine de pudra şekeri serpiyorumtarifim de bu
Tamam canım afiyet olsun şimdidenBunu öğrendiğimizde iyi oldu
Kaydettim bunu da bi deniyeyim teşekkür ederim kuzum. Bi tarif buldum üzerini cevize batırıyon onu bi deneyeyim bi bakayım yine buraya atarım foto tabi güzel olursa
Biz de tavuk var biraz yanına pek bi beğendiğimiz kıymalı Boşnak böreği aldık.tepsisi de var pek bi pratik....Günaydın kızlar, misafir gelecekmiş bugün. Mercimek çorbası, hamsi, salata, hazır tatlı alacağım. Yapmaya vaktim yok.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Bizimki birşey yapma börek alıp geleyim dedi sanki kızı bırakıp yemek yapabiliyorumGünaydın kızlar, misafir gelecekmiş bugün. Mercimek çorbası, hamsi, salata, hazır tatlı alacağım. Yapmaya vaktim yok.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Ayyyyy annesi bırakma zaten missssss gibi kokla o prensesiBizimki birşey yapma börek alıp geleyim dedi sanki kızı bırakıp yemek yapabiliyorum
Sağol kuzumTamam canım afiyet olsun şimdiden
Yirim sizi yiiiiiirBizimki birşey yapma börek alıp geleyim dedi sanki kızı bırakıp yemek yapabiliyorum
Sizede afiyet olsunAfiyet olsun bizde öğlen yedik kızımla
Öperim bal teyzesiYirim sizi yiiiiiirteyzesinin kuzusunu öp kocaman
Ya çok tatlıymış evlat Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyyyyy annesi bırakma zaten missssss gibi kokla o prensesi
Şuan kağıttan uçak yapıyoz uçuruyo Fink atıyo evdeÖperim bal teyzesi
Siz ne yapıyorsunuz prensesim aksiyon yaratıyor mu
Allah yardımcınız olsun. Çok ağladı mıDünkü yemekler duruyor bugun yemek derdim yok çok şükür. Olmasada dışarıdan söylerdik zaten çünkü kızımın bugun 2tane aşısı var
Afiyet olsun. Kolay gelsinKolay gelsinn canim menün güzel.hazır olsun nolacak. Bende kemikli sulu patates koydum ocağa. Yanına bulgur pilavı yaparım. Yoğurt falan yeriz.ama şimdi çocuklar kahvaltı bekliyo
Teşekkür ederim canımGünaydın canım daha nolsun iyi afiyet olsun şimdiden
Niye kız çok mu yoruldun?Günaydın kızlar
Dün annemden getirdigim yemekleri yemiştik bugün ne yapıcam bilmiyorum hiç koltuktan kalkmak istemiyorum
Ellerine sağlık canım
Benim dünden barbunyam pilavım var baklava almış eşim o var.tursu falan kola öyle yeriz.
Dün tuzlu kurabiye yapmıştım Eki Görüntüle 2576406 bugünde tatlı kurabiye yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum ,tatilde misafirlerim gelcek kolayca çıkarırım diye düşündüm.
Eminin öyledirBenimde dünden yemeklerim var. Biraz yeşillik var dolapta onlar çöpe gitmesin mercimek köftesi yaparim canim çektiğinden degil yani
Allah hayırlı bereketli ömürler versin babanaÖğlene kızımla döner yicez
Akşamüstü de anneme gideceZ
babamın doğumgünü pasta yapıp gideceğğmbuzlukta da 2 çeşit kurabiyem var ondan da götürürüm
Bu listeni daha çok sevdimhaftalık menüm şuFeslegen Kokulu Nane
pzt: tavuk izgara.
salı mantarlı tavuklu makarna.
çarş: annemdeyim..
perş: ispanaklı borani
cuma: bakliyat
cts: köfte patates..
pazar: balık:) ( o gün günüm var. pzt günü Balık yapabilirim..
eşime çorba felan bişey yapmayı düşünüyorum.
Afiyet olsun canımBenim dünden kabağınim var yanına bulgur pilavı üstüne Nugget kızartcm inşaAllah
VayyyCanım döner istedi eşim gelirken alcak.yemeği de yarın yeriz☺
Bir gün onu da deneyeceğim canım. Size de afiyet olsunBiz de tavuk var biraz yanına pek bi beğendiğimiz kıymalı Boşnak böreği aldık.tepsisi de var pek bi pratik....
Ne güzel düşünmüş seni kızBizimki birşey yapma börek alıp geleyim dedi sanki kızı bırakıp yemek yapabiliyorum
Şuan kağıttan uçak yapıyoz uçuruyo Fink atıyo evdeEki Görüntüle 2576627
Sağolsun ya o ve annem olmasaydı tek başıma yapamazdım galibaBir gün onu da deneyeceğim canım. Size de afiyet olsun
Ne güzel düşünmüş seni kız
doğum günün kutlu olsun:)
Teşekkür ederim kızlar.. amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?