- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.741
Menü değişti
Fırında başemal soslu tavuklu Makarna yapcm
Evett karar verildi. Ogluşaa mantı, bizede tas kebabı ve pilav :)
Afiyet olsun kızlarSabah aklımda bı menü yoktu.11 gibi kahvati yaptik.o saattir bu saattir mutfakdayim.mutfak dolaplarını sildim.bide buzdolabına el atayım dedim.bi haftdr bekliyen pırasayı görünce onu pişirmeye karar verdim birazda makarna vardı.. Şükür oda kalktı dolaptan bı güzel sildim temizledim.aksam yemeğini yedik.gunduz yıkanan bulaşıkları çıkardım.yeni bulaşıkları doldurdum az önce makinaya..ee bide cay Faslı var ondan çıkan bulaşıkları da atar calistiririm tekrar.yarina da misafirim var onun içinde muhallebili kadayıflı tatlı yaptım bu arada.
Bulgur da yapabilirsin ama pirinç daha şık olur.Buzluktan kıyma çıkardım tepsi kebabı yapmayı düşünüyorum yarın için misafirlerime.birde mercimek çorba .pirinç pilav için kararsızım.
Aaa niye taşınacaksinizBen kararsızım. Gerçi silmeye karar versem de silecek el yok o ayrı
Bizim de tayinimiz çıkabilir.Aaa niye taşınacaksiniz
Aa sana da bulastirdimBizim de tayinimiz çıkabilir.
Yanlış yazdım yaa. Bursa istedik ama istanbul da boşluk varmış. Olursa istanbul.Aa sana da bulastirdimnereye çıkabilir
Tam tavuk zor pişiyor canım. En azından benim fırında öyle. Önce haşla sonra fırına at. Ama ayırıp koysan donmuş ürünü cozdurup koymak zararlı diyorlar.
Pisti mi peki?Poşette fırına attım canım. Başka türlü olmazdı zaten. Aldığım gün pişiremedim o yüzden buzluğa koymuştum. Normalde tavuk koymam buzluğa.
Pisti mi peki?
Hayırlısı olsun canım .eşin ne iş yapıyor.Yanlış yazdım yaa. Bursa istedik ama istanbul da boşluk varmış. Olursa istanbul.
Afiyet olsun canım.Lokum gibi oldu. Kalanını kedilere verdim onlarda bayıla bayıla yedi. Bu gece 2 insan 4 kedi tok uyuyacak çok şükür
Kabak, bulgur pilavı ve cacıkMutlu pazarlar kızlar
Şöyle çok güzel bir gün olur inşallah
Gelsin pazar menüleri
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
Elhan
@-Artemis
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Sağol canım yine annem yanında durdu ama mutfağı özlemişimOoo taze anne. Artık bebisle börek de yapıyormuş. Ellerine sağlık canım
Kendi doktoruna sorsaydın keşke. Illaki bir çözümü vardır. Bu salgın yüzünden hastanelerde yer yok. Lütfen bir an önce götür ilerlemeden . Allah sifa versin canım
Doğduktan sonra hayatımızı ele geçiriyorlarSağol canım yine annem yanında durdu ama mutfağı özlemişim
Buarada menü doğru salatalık taze diye bugünde cacık yaptım
Amin canım benimDoğduktan sonra hayatımızı ele geçiriyorlar
Allah bebislerimize huzur versin biz de huzurlu olalım.
Benim aklımda tepsi kebabı ve bulgur pilavi var. Ilk defa yapicam inşallah tutturabilirim güzel olurlarKızlar ders çalışıyordum. O yüzden etiket yapamadım. Benim menüm tarhana çorbası, fırında tavuk patates, salata, yoğurt.
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
Elhan
@-Artemis
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Kolay gelsin o zaman.Benim aklımda tepsi kebabı ve bulgur pilavi var. Ilk defa yapicam inşallah tutturabilirim güzel olurlar
Sağolasın canımKolay gelsin o zaman.
Bize de resmini at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?