Sağolasın canım
Güzel olursa atarım yoksa atmam dua edim olsunlar ikisinide ilk defa deneyecm aslında bulguru denedm de tutturamadim nedense
Pazarlık haaa
Bulguru da mı ilk kez yapacaksın?
Pirinç gibi zor değil. Hatta et suyu varsa hiç kavurmadan et suyuyla pişir. Sonra sonra alisirsin zaten.

Pazarlık haaa
Bulguru da mı ilk kez yapacaksın?
Pirinç gibi zor değil. Hatta et suyu varsa hiç kavurmadan et suyuyla pişir. Sonra sonra alisirsin zaten.
He pazarlık ediyom esim diyette ondan zaten yemiyo bide yemek olmazsa diline düşerim
Daha önce ettim bulguru ama nedense olmadı yani elimde lezzetlidir pirinci iyi yaprm onu edemedim bide derler ya pirinci yapan herşeyi yapar diye

Kaynanamda dünkü menü

Çiğköfte
Çıtır tavuk
Patates kızartması
Turşu
Vezir parmağı

Bugünkü menü

Sebzeli tavuklu spagetti
Salata

Tatlı karar veremedi daha

Ben tatildeyim tatlımmmm

Kolay gelsin afiyet olsun canım . Bende sebzeli mercimek corbasi yaptim oglum baska türlü sebze yemiyo yanina bize dolma yaptim oglum yemez ona dunden kofte var yanina azcik makarna yaparim

Iki su bardağı yeter size. Biraz sıvı biraz tereyağı koy. Fazla olsun çünkü bulgur çok yağ çeker. Pirinç kadar kavurma. Üstüne de azıcık geçecek kadar su koy. Tuzu da kendinize göre ayarlarsın.

Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun
-Adel- de ilk defa tepsi kebabı yapacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…