- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.761
Pazarlık haaaSağolasın canım
Güzel olursa atarım yoksa atmamdua edim olsunlar ikisinide ilk defa deneyecm aslında bulguru denedm de tutturamadim nedense
He pazarlık ediyom esim diyette ondan zaten yemiyo bide yemek olmazsa diline düşerimPazarlık haaa
Bulguru da mı ilk kez yapacaksın?
Pirinç gibi zor değil. Hatta et suyu varsa hiç kavurmadan et suyuyla pişir. Sonra sonra alisirsin zaten.
Kaynanamda dünkü menüKızlar ders çalışıyordum. O yüzden etiket yapamadım. Benim menüm tarhana çorbası, fırında tavuk patates, salata, yoğurt.
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Ben tatildeyim tatlımmmmFeslegen niye etiket lemedi acabaoğlumun isteği üzerine sabah çorba yaptım. Eşim öģle dünkü kalan börekten yedi.şimdi çocuklara salamlı omlet yaptım.akşam ise
Tavuk but ve patates kızartacam.siz napacaksiniz siniz Nerelerdesin iz kizlaaaaaaaar
Canım kıyman çok yağlı olmasın baharatlarını güzel koyyyy yemeğin de güzel olur afiyet olsunnnnBenim aklımda tepsi kebabı ve bulgur pilavi var. Ilk defa yapicam inşallah tutturabilirim güzel olurlar
Kolay gelsin afiyet olsun canım . Bende sebzeli mercimek corbasi yaptim oglum baska türlü sebze yemiyo yanina bize dolma yaptim oglum yemez ona dunden kofte var yanina azcik makarna yaparimKızlar ders çalışıyordum. O yüzden etiket yapamadım. Benim menüm tarhana çorbası, fırında tavuk patates, salata, yoğurt.
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Sagol canin inşallah olurCanım kıyman çok yağlı olmasın baharatlarını güzel koyyyy yemeğin de güzel olur afiyet olsunnnn
Oh benimde olaydı kaynanam banada yemekler yapardı .bogazımız hiç boş durmuyor şimdide nuddel yicezKaynanamda dünkü menü
Çiğköfte
Çıtır tavuk
Patates kızartması
Turşu
Vezir parmağı
Bugünkü menü
Sebzeli tavuklu spagetti
Salata
Tatlı karar veremedi daha
Iki su bardağı yeter size. Biraz sıvı biraz tereyağı koy. Fazla olsun çünkü bulgur çok yağ çeker. Pirinç kadar kavurma. Üstüne de azıcık geçecek kadar su koy. Tuzu da kendinize göre ayarlarsın.He pazarlık ediyom esim diyette ondan zaten yemiyo bide yemek olmazsa diline düşerim
Daha önce ettim bulguru ama nedense olmadı yani elimde lezzetlidir pirinci iyi yaprm onu edemedimbide derler ya pirinci yapan herşeyi yapar diye
Lüküs hayat lüküs hayatKaynanamda dünkü menü
Çiğköfte
Çıtır tavuk
Patates kızartması
Turşu
Vezir parmağı
Bugünkü menü
Sebzeli tavuklu spagetti
Salata
Tatlı karar veremedi daha
Çok yorgunsan makarna yap yeter canım.Bende bir mercimek corbasi var. Baska ne yapayim bilmiyorum.
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsunTepsi kebabı için kıymayı hazırladım tepside simdi..yarim saat sonrA pişirmek üzere fırına surecegim.corbami yapcgim .pirinç pilav da yapacağım.salata malzemelerini yikadim.morlahanli bı salata yapacağım.
Oyle haptim ton balikli makarna yaptimÇok yorgunsan makarna yap yeter canım.
Ellerine sağlık canım. Çok severim ton balıklı makarnayıOyle haptim ton balikli makarna yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?