- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.781
Oo öğrendin yaaa şimdi daha da güzel yaparsınYemegim var corbam yok missler gbi dugun cprbasi yapiyorum suan
Teşekkür ederim canımKolay gelsin afiyet olsun canım . Bende sebzeli mercimek corbasi yaptim oglum baska türlü sebze yemiyo yanina bize dolma yaptim oglum yemez ona dunden kofte var yanina azcik makarna yaparim
Ellerine sağlık canım. Fırında tavuk, kofte yaptım ama hic et yapmadım. Nasıl yapıyorsun ? Önce hasliyor musun?Fırında et ızgara yaptım yanına da salata yapacağım.
Şahane görünüyorEki Görüntüle 2579060 yaptım kurabiyemi mis gibi oldu valla☺
Disi biber ya aci saniyo canim on yargili cogu yiyecege sabah zeytin verdim kusacakti hic yemiyo. Ama kefir icer sebzesini corbadan karsilamaya calisiyorum .meyve asiri duskun kahvaltida 2 yumurta yer mesela 3 bucuk yasinda 20 kiloOo öğrendin yaaa şimdi daha da güzel yaparsın
Teşekkür ederim canım
Senin de ellerine sağlık
Çorbayı blenderden geçirince yiyorlar ama görünce yemiyorlar
Aslında çocuklar dolmayı çok sever.
Ellerine sağlık canım. Fırında tavuk, kofte yaptım ama hic et yapmadım. Nasıl yapıyorsun ? Önce hasliyor musun?
Şahane görünüyor
Ellerine sağlık canım. Müsait olunca tarifini alabilir miyim?
bu arada firinda et yumsacik oluyo canim üstunu yagli kagitla kapatiyorumOo öğrendin yaaa şimdi daha da güzel yaparsın
Teşekkür ederim canım
Senin de ellerine sağlık
Ellerine sağlık canım. Fırında tavuk, kofte yaptım ama hic et yapmadım. Nasıl yapıyorsun ? Önce hasliyor musun?
Şahane görünüyor
Bende ilk defa yaptım cnm. Haşlasam mı diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. Izgara modunda telin üzerine koydum. Pişmişler:))Oo öğrendin yaaa şimdi daha da güzel yaparsın
Teşekkür ederim canım
Senin de ellerine sağlık
Şahane görünüyor
Maşallah sübhanallah.Disi biber ya aci saniyo canim on yargili cogu yiyecege sabah zeytin verdim kusacakti hic yemiyo. Ama kefir icer sebzesini corbadan karsilamaya calisiyorum .meyve asiri duskun kahvaltida 2 yumurta yer mesela 3 bucuk yasinda 20 kilo
Çok nefis görünüyor
Gerçekten mibu arada firinda et yumsacik oluyo canim üstunu yagli kagitla kapatiyorum
O zaman ellerine sağlık canım. Afiyet olsunBende ilk defa yaptım cnm. Haşlasam mı diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. Izgara modunda telin üzerine koydum. Pişmişler:))
Ohhhhhhhh afiyet olsunnnnnOh benimde olaydı kaynanam banada yemekler yapardı .bogazımız hiç boş durmuyor şimdide nuddel yicez
Üstü kapali olunca yumsak oluyo canimGerçekten mi
Hep kuru olacakmış gibi düşündüm nedense
Teşekkür ederim canım. En kısa zamanda deneyeceğimÜstü kapali olunca yumsak oluyo canim
Ikiside guzel oldu valla ellerime sağlıkÇok nefis görünüyor
Bulgur da güzel olmuş.
Kaynananın ellerine sağlık kızKızlar kaynanacığım waffel yaptı
Oy masallah benim kizim 14 300Disi biber ya aci saniyo canim on yargili cogu yiyecege sabah zeytin verdim kusacakti hic yemiyo. Ama kefir icer sebzesini corbadan karsilamaya calisiyorum .meyve asiri duskun kahvaltida 2 yumurta yer mesela 3 bucuk yasinda 20 kilo
Yiyemedim şundan hiç ya afiyet olsun sana cnamKızlar kaynanacığım waffel yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?