Yemegim var corbam yok missler gbi dugun cprbasi yapiyorum suan
Oo öğrendin yaaa şimdi daha da güzel yaparsın
Kolay gelsin afiyet olsun canım . Bende sebzeli mercimek corbasi yaptim oglum baska türlü sebze yemiyo yanina bize dolma yaptim oglum yemez ona dunden kofte var yanina azcik makarna yaparim
Teşekkür ederim canım
Senin de ellerine sağlık
Çorbayı blenderden geçirince yiyorlar ama görünce yemiyorlar
Aslında çocuklar dolmayı çok sever.
Fırında et ızgara yaptım yanına da salata yapacağım.
Ellerine sağlık canım. Fırında tavuk, kofte yaptım ama hic et yapmadım. Nasıl yapıyorsun ? Önce hasliyor musun?
Eki Görüntüle 2579060 yaptım kurabiyemi mis gibi oldu valla☺
Şahane görünüyor
Ellerine sağlık canım. Müsait olunca tarifini alabilir miyim?

Disi biber ya aci saniyo canim on yargili cogu yiyecege sabah zeytin verdim kusacakti hic yemiyo. Ama kefir icer sebzesini corbadan karsilamaya calisiyorum .meyve asiri duskun kahvaltida 2 yumurta yer mesela 3 bucuk yasinda 20 kilo

bu arada firinda et yumsacik oluyo canim üstunu yagli kagitla kapatiyorum

Bende ilk defa yaptım cnm. Haşlasam mı diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. Izgara modunda telin üzerine koydum. Pişmişler:))

Disi biber ya aci saniyo canim on yargili cogu yiyecege sabah zeytin verdim kusacakti hic yemiyo. Ama kefir icer sebzesini corbadan karsilamaya calisiyorum .meyve asiri duskun kahvaltida 2 yumurta yer mesela 3 bucuk yasinda 20 kilo
Maşallah sübhanallah. benim kızım 6 yaşında 21 kilo
Hiçbir şey yemiyor doğru düzgün.

Oy masallah benim kizim 14 300 benmki cok zayif sennkide biraz fazla mi ne goruntude nasil gerci onada bakmak lazm ..
Benmki hic kahvalti yapmiyor desem yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…