Feslegen Kokulu Nane
Ben hamileyken sadece tuzlu sandavic yiyebiliyordum. İçinde peynir tuzlu domates ve zeytin vardi.
Bir de bol tuzlu patates.
Yani ona mini sandavicler ve haslanmis patates verebilirsin ona şekili de kurabiye kalıbı ile çıkart böylelikle hem şık olur hem de midesini tutar.

Aaa çok teşekkür ederim canım. Çok iyi fikir

Ayran çorbası olabilir. Patates salatası veya çanağı da mantıklı.
Sütlü incir tatlısı hafif oluyor değil mi? Tatlı olarak da onu yaparım.

Senin de ellerine sağlık canım.
Evet cnm hafif oluyor.. sütlü irmik tatlısı da yapabilirsin fikir olsun:)

Evet canım hele türlüden bi midem bulanmisti demistim hatta burdada hala yemem pisirirken hala midem bulanir. Soganli yemek hic yapamazdim bizim yemeklerde malum hep soganli
Ben dışardan da yiyemezdim, peynir ekmek
Evde kabak vardi patatesli havuclu kabaklı sebze yemegi gibi bisey yaptim yaninada bulgur pilavi yaptim vallahi artik yemek uydurma leveline gectim
Ne yapalım yaaa mecbur
Eline sağlık canım
Evet canım hele küçük kızımda acayip et çekiyordu sürekli kebapçıdaydık bi gün eşim eti doldurmuşşş eve getirmişşş poşetlerle dedi kavur kavur yeeeeee
Allah iyiliğini versin.
Maksat başkasının yapması.

Ay etiketi geç gördüm canım valla bulantısı fazlaysa ne yerse yesin bulanır. Sadece mercimek çorbası,kuru bakliyat yapma gazda sıkıntı verir kendine. Onun dışında ekşi tuzlu şeyler daha rahat ettirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…