- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.901
Evet canım hele türlüden bi midem bulanmisti demistim hatta burdada hala yemem pisirirken hala midem bulanir. Soganli yemek hic yapamazdim bizim yemeklerde malum hep soganli
Aaa çok teşekkür ederim canım. Çok iyi fikirFeslegen Kokulu Nane
Ben hamileyken sadece tuzlu sandavic yiyebiliyordum. İçinde peynir tuzlu domates ve zeytin vardi.
Bir de bol tuzlu patates.
Yani ona mini sandavicler ve haslanmis patates verebilirsin ona şekili de kurabiye kalıbı ile çıkart böylelikle hem şık olur hem de midesini tutar.
O zaman kafana göre yap.zaten yemicekSordum canım. Su bile istemiyorum diyor
Allah yolunuzu açık etsin canım. İnşallah gönlüne göre olurKızlar biz yola çıktık.önce adana sonra Mersin. Ev tutmaca temizlemece. Benden bi 10 gün menü yok.neyse fırsat bulursam annemin menüsünü yazarim
Evet cnm hafif oluyor.. sütlü irmik tatlısı da yapabilirsin fikir olsun:)Ayran çorbası olabilir. Patates salatası veya çanağı da mantıklı.
Sütlü incir tatlısı hafif oluyor değil mi? Tatlı olarak da onu yaparım.
Senin de ellerine sağlık canım.
Tekrar teşekkür ederim canımEvet cnm hafif oluyor.. sütlü irmik tatlısı da yapabilirsin fikir olsun:)
Mersin'e mi tasiniyorsunuz?Kızlar biz yola çıktık.önce adana sonra Mersin. Ev tutmaca temizlemece. Benden bi 10 gün menü yok.neyse fırsat bulursam annemin menüsünü yazarim
Sağol canım inşallahAllah yolunuzu açık etsin canım. İnşallah gönlüne göre olur
Evet canimMersin'e mi tasiniyorsunuz?
Evet canım hele küçük kızımda acayip et çekiyordu sürekli kebapçıdaydık bi gün eşim eti doldurmuşşş eve getirmişşş poşetlerle dedi kavur kavur yeeeeee
Kızzz soğanı bırak ben salçalı yemek yiyemezdimmmEvet canım hele türlüden bi midem bulanmisti demistim hatta burdada hala yemem pisirirken hala midem bulanir. Soganli yemek hic yapamazdim bizim yemeklerde malum hep soganli
Ben dışardan da yiyemezdim, peynir ekmekEvet canım hele türlüden bi midem bulanmisti demistim hatta burdada hala yemem pisirirken hala midem bulanir. Soganli yemek hic yapamazdim bizim yemeklerde malum hep soganli
Ne yapalım yaaa mecburEvde kabak vardi patatesli havuclu kabaklı sebze yemegi gibi bisey yaptim yaninada bulgur pilavi yaptim vallahi artik yemek uydurma leveline gectim
Allah iyiliğini versin.Evet canım hele küçük kızımda acayip et çekiyordu sürekli kebapçıdaydık bi gün eşim eti doldurmuşşş eve getirmişşş poşetlerle dedi kavur kavur yeeeeee
Evet canim
Ay etiketi geç gördüm canım valla bulantısı fazlaysa ne yerse yesin bulanır. Sadece mercimek çorbası,kuru bakliyat yapma gazda sıkıntı verir kendine. Onun dışında ekşi tuzlu şeyler daha rahat ettirirGünaydın herkese
Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Kuzenim el öpmeye geldi, yemeğe almak istiyorum ama hamile olduğu için hiçbir şey yiyemiyor. Bildiğiniz midesini rahatsız etmeyecek bir yemek var mı?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?