- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.861
Buzluğa lahana mi atıyorsunKısır yapıcam. Yanına buzluktan lahana çıkarttım.yaprakta ısladım .ayran da yaparım.
O kadar misafirden sonra dinlenmek hakkındırBiz annemdeyiz.bamya pişirmiş.yanina pilav yaparız heralde .
Bende listeme ekliyorumBayılırımmmmmmm
1-Tavuk göğüsü minik minik doğruyosun(hafif buzlu iken çok rahat doğranıyo)
2-Yumşayana kadar haşlıyosun (aşırı da yumuşatma kavururken dağılır)
3-Bol yağda baharatları atıp kavuruyosun kırmızı toz biberi bol atıyorsun ama
4- Çıtır ekmeği yağa bastırıp içine tavğundan koyuyorsun ve üzerine minik domates ve Maydonoz ekleyip kapatıyorsun
Aşırı lezzetli oluyor etten daha çok seviyorum ve hiç dışardan yemiyorum tantuni hep kendim yapıyorum
Hatta yarın yapayym menü belirlendi
Canım lahana sarmiştım. Hani bir sürü ćıkarya yaprak.bende atmadım ekşiler kısır ın yanîna yeriz dedim.ayrıca tayinimiz biraz önce aćıklandı.Mersin e gidiyoz.Buzluğa lahana mi atıyorsun
Ayyy üzüldüm canım yaaaCanım lahana sarmiştım. Hani bir sürü ćıkarya yaprak.bende atmadım ekşiler kısır ın yanîna yeriz dedim.ayrıca tayinimiz biraz önce aćıklandı.Mersin e gidiyoz.
Yok canım işin daha kötü olanı herkes istediği yere gitti sadece biz böyle olduk.Allaha havale ediyorumAyyy üzüldüm canım yaaa
Nasip böyleymiş, tekrar tayin isteme şansınız var mı
Vardır her işte bir hayır.Yok canım işin daha kötü olanı herkes istediği yere gitti sadece biz böyle olduk.Allaha havale ediyorum
Bence o seni sakinleştirsin, yılın yarısı evde yalnız kalan sensin.Orası öyle ama yinede Mersinden tutariz evi.eşim çok sinirlendi birazdan gelecek.onu sakinlestirmem lazim
Günaydın kızlar. Bugün misafir gelebilir de gelmeyebilir de
Yayla çorbası, etli nohut, pilav yapmayı düşünüyorum. Tatlıyı da eşim halledecek. Yanına başka bir şey yapmaya gerek var mı
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Bence gayet yeterli. Mesajlarına baktım salata da yapacakmışsın. Ohhh misss..Günaydın kızlar. Bugün misafir gelebilir de gelmeyebilir de
Yayla çorbası, etli nohut, pilav yapmayı düşünüyorum. Tatlıyı da eşim halledecek. Yanına başka bir şey yapmaya gerek var mı
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Gelmediler zaten kızBence gayet yeterli. Mesajlarına baktım salata da yapacakmışsın. Ohhh misss..
Aynısını bende söylemiştim. Ama burda işi biraz yogun olacakmış onada canı sıkılıyor. Hayırlısı olsun napalım bazı şeyleri gerceklestiremiyoruz.nasip buray mis. Ev toplamaya devamBence o seni sakinleştirsin, yılın yarısı evde yalnız kalan sensin.
Astoria bayılıyorum yemeklerine tam benim damak tadım. Düğün ne zaman eşin de çok beğenecek eminim...Tarhana çorbası
Sebzeli somon köftesi (çok güzel oldu, balık sevmeyen çocuklara böyle yedirebilirsiniz bence)
Fırında baharatlı patates
Salata
Sen mutluysan gerisi mühim değil canımAynısını bende söylemiştim. Ama burda işi biraz yogun olacakmış onada canı sıkılıyor. Hayırlısı olsun napalım bazı şeyleri gerceklestiremiyoruz.nasip buray mis. Ev toplamaya devam
Astoria bayılıyorum yemeklerine tam benim damak tadım. Düğün ne zaman eşin de çok beğenecek eminim...
Ooo yine değişik bir menü. Afiyet olsun.Tarhana çorbası
Sebzeli somon köftesi (çok güzel oldu, balık sevmeyen çocuklara böyle yedirebilirsiniz bence)
Fırında baharatlı patates
Salata
KatılıyorumAstoria bayılıyorum yemeklerine tam benim damak tadım. Düğün ne zaman eşin de çok beğenecek eminim...
Ooo yine değişik bir menü. Afiyet olsun.
Çok iyi fikirmiş canım.
Nasıl yapıyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?