Bende listeme ekliyorum

Canım lahana sarmiştım. Hani bir sürü ćıkarya yaprak.bende atmadım ekşiler kısır ın yanîna yeriz dedim.ayrıca tayinimiz biraz önce aćıklandı.Mersin e gidiyoz.
Ayyy üzüldüm canım yaaa
Nasip böyleymiş, tekrar tayin isteme şansınız var mı

Yok canım işin daha kötü olanı herkes istediği yere gitti sadece biz böyle olduk.Allaha havale ediyorum
Vardır her işte bir hayır.
En azından istediğin her zaman gidebileceğin bir mesafe. Ya da adanaya taşının eşin git gel yapsın. Zaten çoğu zaman evde olmuyor.

Bence gayet yeterli. Mesajlarına baktım salata da yapacakmışsın. Ohhh misss..

Tarhana çorbası
Sebzeli somon köftesi (çok güzel oldu, balık sevmeyen çocuklara böyle yedirebilirsiniz bence)
Fırında baharatlı patates
Salata

Tarhana çorbası
Sebzeli somon köftesi (çok güzel oldu, balık sevmeyen çocuklara böyle yedirebilirsiniz bence)
Salata
Astoria bayılıyorum yemeklerine tam benim damak tadım. Düğün ne zaman eşin de çok beğenecek eminim...

Tarhana çorbası
Salata
Ooo yine değişik bir menü. Afiyet olsun.
Çok iyi fikirmiş canım.
Nasıl yapıyorsun peki?

Ooo yine değişik bir menü. Afiyet olsun.
Çok iyi fikirmiş canım.
Nasıl yapıyorsun peki?

Çok kolay. Somon filetoyu rondoda kıyma olacak şekilde çektim, kıyma makineniz varsa evde ondan da geçirebilirsiniz bende yoktu. İçine biraz ekmek içi ya da galeta unu, kapya biber, taze soğan, maydonoz, bir diş de sarımsak doğradım incecik. Yoğurdum, köfte haline getirip biraz tereyağında kızarttım. Köfteler biraz kalın olsun ama çok ince yapmayın. Gayet güzel oldu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…