- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.881
Aaa çok kolaymış. Çok teşekkür ederim canımÇok kolay. Somon filetoyu rondoda kıyma olacak şekilde çektim, kıyma makineniz varsa evde ondan da geçirebilirsiniz bende yoktu. İçine biraz ekmek içi ya da galeta unu, kapya biber, taze soğan, maydonoz, bir diş de sarımsak doğradım incecik. Yoğurdum, köfte haline getirip biraz tereyağında kızarttım. Köfteler biraz kalın olsun ama çok ince yapmayın. Gayet güzel oldu. :)
Çok şükür canım sağol desteğin icin❤Sen mutluysan gerisi mühim değil canım
Hamileyken ev yemegi haric herseyi yerdimGünaydın herkese
Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Kuzenim el öpmeye geldi, yemeğe almak istiyorum ama hamile olduğu için hiçbir şey yiyemiyor. Bildiğiniz midesini rahatsız etmeyecek bir yemek var mı?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
@-Artemis
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Domatesim var da bulgur pilavı hamileyken mahvederdi beni.Günaydın canim.Mutlu bir geleceği olmasını dilerim kuzeninin. Kışlık domates püren varsa domatesli bulgur pilavı mide bulantısına iyi gelir yine de onun fikrini alabilirsin kuzenin yabancı değilmiş ayıp olmaz tatlım. Turşu da mide bulantısını bastırır.
Karnabahar brokoli falan midesini rahatsız eder mi acaba? Çay menüsü daha ağır gelir sankiBilemedim neredeyse tüm yemeklerimizde ağır oluyor. Acaba çay menüsümü hazırlasan
Sordum canım. Su bile istemiyorum diyorCanım bence kendine bi sor.canın ın istediği bişey varsa beraberce yapıp yiyin.
Umut yok diyorsun yaniEczaneden bı serum al onu takarsinizya şaka Maka hamilelik kiminin cok zor geçiyor. bende hamileyken hiç bişey yiyememistim.su bile icemiyordum yarım saatte bir bir yudum içe içe bitiriyordum bardagi..57 den 49 kiloya düşmüştüm.aksama bende kuru biber dolmasi çorba düşünüyorum
Eve gelince sor canın ne istiyor diye benim de hamileyken ev yemeği yiyemezdim dışardan söyleyinSordum canım. Su bile istemiyorum diyor
Sen de mi kızEve gelince sor canın ne istiyor diye benim de hamileyken ev yemeği yiyemezdim dışardan söyleyin
İkiside gaz yapar cnm. Rahatsız edebilir o yüzden hafif bir çorba , patates salatası falan olabilir belki..Karnabahar brokoli falan midesini rahatsız eder mi acaba? Çay menüsü daha ağır gelir sanki
OlabilirBence de cay menusu kek firin makarna tarzi filan peynirli ya firin makarna mideye dokunmaz bastirir diye dusunuyorum
Ayran çorbası olabilir. Patates salatası veya çanağı da mantıklı.İkiside gaz yapar cnm. Rahatsız edebilir o yüzden hafif bir çorba , patates salatası falan olabilir belki..
Bende bugün tavuklu yoğurt çorbası ve kabak yemeği yapacağım. Salata tabikiii.. birde dün sütlü incir tatlısı yaptım ondan kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?