- 3 Haziran 2015
- 36.942
- 119.231
- 798
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.761
eşim de bana kızıyo almadin diye ilaç içersem hapı yutamiyorum işte sevemiyorum :/Geçmiş olsun canım ama keşke alsaydın ilaçlarını malum çocuğun da var bulaşmasın hem. Sende de daha rahat atlatırdın
Canım malum salgın var dikkat et kendine bol suyla içebilirsin ya da hapı ikiye bölebilirsineşim de bana kızıyo almadin diye ilaç içersem hapı yutamiyorum işte sevemiyorum :/
Ay inşallah canim benim ya aynen öyle bebekten dolayi da böyleyimCanım ya havalardan bence dışarı çıkamıyoruz evin içinde iş güç yemek derken aynaya bakmaya bile fırsatımız olmuyor çocuk da küçük biraz daha sıkıntı yaşarız ondan sonra büyüdüler mi rahat olur inşallahhhhh
Canım ancak biz kendimizi mutlu edebiliriz takma kafanaAy inşallah canim benim ya aynen öyle bebekten dolayi da böyleyim
Evettt aynen öyle canim. 6dan beri ayaktayiz hiçbişey yapamadım. Ancak uyudu. Gözlerim zor açıyorum nereye yetişicem bilmiyorum ev aldı başını gidiyor camasirlar, yemek yapmam lazim. birazdan uyanir zaten hayat durur. kahvalti etmedim dahaKumsala katılıyorum. Ben de çok bunaldim, çocuklarda bunaldı, enerjimizi atacak yer yok. Hayırlısıyla büyüsünler de
Tamam canım çok haklısın takmiycam ya ne yapayim şurda yaza kadar sabir. Yazın kv dışarda oturur hep. göndercem ikisinide yanına ohh bahçede keyif yapsınlar babanneleriyle. Kv gilin de evime gelmelerinden kurtulurum ☺Canım ancak biz kendimizi mutlu edebiliriz takma kafana
Dünden biber dolmasi var,çırpma yaptim bide çorba yapcamGünaydın herkese
Nasılsınız?
Biz donuyoruz yaaa
Şu an -17 derece. Yataktan çıkasım yok ama malum
Yemekte ne var? Dünden makarna kaldı, yanına ne yapsam
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Canım benim de inan ki bazen o kadar dağınık oluyor ki evim ruhum daralıyor resmen diğer odalar soğuk çocuğu çıkaramıyorum o da sıkılıyor havalar güzelken hergün parka gidiyorduk şimdi çok soğuk çıkamıyoruzTamam canım çok haklısın takmiycam ya ne yapayim şurda yaza kadar sabir. Yazın kv dışarda oturur hep. göndercem ikisinide yanına ohh bahçede keyif yapsınlar babanneleriyle. Kv gilin de evime gelmelerinden kurtulurum ☺
-17 miii ,kiz dogu bati kuzey neresi ki orasi ..Günaydın herkese
Nasılsınız?
Biz donuyoruz yaaa
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Neden kullanmıyorsun salgın var kızına da bulaşabilirgittim 5 kutu ilaç 40 tuttu ama almadim.
Protein sebze ve karbonhidratSelam kizlar
Benim menum mercimek corbasi ispanak ve kiymali makarna
Dün -23 dereceydi sen ne diyon bacım-17 miii ,kiz dogu bati kuzey neresi ki orasi ..
Benim bulundugum yer dun ilk kez -6 yi gordu,korktum yolda araba kayarmi diye
Makafna yanina ,kofte,tavuk,et sote,mantar sote, veya makarnanin icine sucuk kasar vs dolrurup firina koy ,adi olur firin makarna
Biz güya Mersine geldik burada donuyor tabi eski yerimiz gibi olamazGünaydın herkese
Nasılsınız?
Biz donuyoruz yaaa
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Ben de çok severim havuç toplarını.Biz güya Mersine geldik burada donuyor tabi eski yerimiz gibi olamazdolapta mercimek çorbam vardı unutmuşum.
Mercimek çorbam var
Bezelye yemeğim var
Az biraz pilavim var.yanına az bişe patates tavası yaparım. Tavuk göğsum var onla yaparım. Dünkü havuç toplarım bittiçocuklar kapış kapış etti
Bugun oyle oldu valla insan napacagni sasiriyor ay ispanagim pisti oyle rahatimki dahaProtein sebze ve karbonhidrat
Çok dengeli bir menü olmuş canım. Ellerine sağlık
Ayy kış günü hem deBugun oyle oldu valla insan napacagni sasiriyor ay ispanagim pisti oyle rahatimki dahaelwktrikler yok iste kizim usuyecek diyw korkuyorum 3 te gelecek denildi ama hc bi zaman dedkleri saatte gelmiyor biktim buranin kisin elektrik kesntisinden yaa metropol sehir pehhh
Her sene kis zamani boyle tum gun elektrik kesntisi oluyor cock olmasa usenmeyip gidicem nerelere gidilmesi gerekiyosa sikayete de gidemiyorum iste istanbulun en buyuk ilcelernden biri yaaa... benim koyumde hukdr elektrik kesilmiyorAyy kış günü hem de
Annenlere git tatlım.
Allah yardımcın olsun canımHer sene kis zamani boyle tum gun elektrik kesntisi oluyor cock olmasa usenmeyip gidicem nerelere gidilmesi gerekiyosa sikayete de gidemiyorum iste istanbulun en buyuk ilcelernden biri yaaa... benim koyumde hukdr elektrik kesilmiyor
Annem de evde degil babam evde aksam ise gidecek ama 3 te gelmesse giderim belki islerimi bitirdim smdi ihlamur koydum ocaga icelm isinalim diye kat kat gyndik bakalm 3 e bile dha var ve 3 te de gelmeyecek bliyorm yani ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?