Ay inşallah canim benim ya aynen öyle bebekten dolayi da böyleyim

Kumsala katılıyorum. Ben de çok bunaldim, çocuklarda bunaldı, enerjimizi atacak yer yok. Hayırlısıyla büyüsünler de
Evettt aynen öyle canim. 6dan beri ayaktayiz hiçbişey yapamadım. Ancak uyudu. Gözlerim zor açıyorum nereye yetişicem bilmiyorum ev aldı başını gidiyor camasirlar, yemek yapmam lazim. birazdan uyanir zaten hayat durur. kahvalti etmedim daha bizim ev sobali, bi odaya tıkılıp kaldık, diğer odalar sanirsin -30 derece mutfakta öyle oyy oy ruhen yorgunum

Canım ancak biz kendimizi mutlu edebiliriz takma kafana
Tamam canım çok haklısın takmiycam ya ne yapayim şurda yaza kadar sabir. Yazın kv dışarda oturur hep. göndercem ikisinide yanına ohh bahçede keyif yapsınlar babanneleriyle. Kv gilin de evime gelmelerinden kurtulurum ☺

Dünden biber dolmasi var,çırpma yaptim bide çorba yapcam

Canım benim de inan ki bazen o kadar dağınık oluyor ki evim ruhum daralıyor resmen diğer odalar soğuk çocuğu çıkaramıyorum o da sıkılıyor havalar güzelken hergün parka gidiyorduk şimdi çok soğuk çıkamıyoruz
Kimse gelip evime ödül vermeyecek temiz mi diye benim ruhum psikolojim daha önemli ama böyle yazıyorum da uyguluyor muyum benim büyük kuzum çok yardımcı işimi gücümü o varken yapıyorum bakıyor kardeşine

-17 miii ,kiz dogu bati kuzey neresi ki orasi ..
Benim bulundugum yer dun ilk kez -6 yi gordu,korktum yolda araba kayarmi diye
Makafna yanina ,kofte,tavuk,et sote,mantar sote, veya makarnanin icine sucuk kasar vs dolrurup firina koy ,adi olur firin makarna

Dün -23 dereceydi sen ne diyon bacım
Elllerine sağlık canım. Bu arada seni etiket yapmayı unutmuşum yarın yaparım inşallah

Biz güya Mersine geldik burada donuyor tabi eski yerimiz gibi olamazdolapta mercimek çorbam vardı unutmuşum.
Mercimek çorbam var
Bezelye yemeğim var
Az biraz pilavim var.yanına az bişe patates tavası yaparım. Tavuk göğsum var onla yaparım. Dünkü havuç toplarım bittiçocuklar kapış kapış etti

Ben de çok severim havuç toplarını.
Yemeğin de tam sayılır. Rahatsın yani

Protein sebze ve karbonhidrat
Çok dengeli bir menü olmuş canım. Ellerine sağlık
Bugun oyle oldu valla insan napacagni sasiriyor ay ispanagim pisti oyle rahatimki daha elwktrikler yok iste kizim usuyecek diyw korkuyorum 3 te gelecek denildi ama hc bi zaman dedkleri saatte gelmiyor biktim buranin kisin elektrik kesntisinden yaa metropol sehir pehhh

Ayy kış günü hem de
Annenlere git tatlım.

Ayy kış günü hem de
Annenlere git tatlım.
Her sene kis zamani boyle tum gun elektrik kesntisi oluyor cock olmasa usenmeyip gidicem nerelere gidilmesi gerekiyosa sikayete de gidemiyorum iste istanbulun en buyuk ilcelernden biri yaaa... benim koyumde hukdr elektrik kesilmiyor

Annem de evde degil babam evde aksam ise gidecek ama 3 te gelmesse giderim belki islerimi bitirdim smdi ihlamur koydum ocaga icelm isinalim diye kat kat gyndik bakalm 3 e bile dha var ve 3 te de gelmeyecek bliyorm yani ...

Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…