- 28 Ekim 2013
- 1.382
- 1.781
- 333
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.781
Leb demeden leblebiyi anlayan ev sahibiDün -23 dereceydi sen ne diyon bacım
Elllerine sağlık canım. Bu arada seni etiket yapmayı unutmuşum yarın yaparım inşallah
Deren mersindemisin dun radyo haberlerinde duydum bi hastaya coronavirus suphesiyle karantinaya almislar..bu hasta univ okumaya gelen bi ogrenciymis..dikkatli olunBiz güya Mersine geldik burada donuyor tabi eski yerimiz gibi olamazdolapta mercimek çorbam vardı unutmuşum.
Mercimek çorbam var
Bezelye yemeğim var
Az biraz pilavim var.yanına az bişe patates tavası yaparım. Tavuk göğsum var onla yaparım. Dünkü havuç toplarım bittiçocuklar kapış kapış etti
600 falan geliyorLeb demeden leblebiyi anlayan ev sahibihörmetleer
-23 muAllah yardimciniz olsun..fatura nasil geliyordur dusunemiyorum
evdekiler naptidün akşam yemek yapmadim..
hiçbişey istemedim.
benim oglanda her yeri sulu boyayla boyamis bezi eline verdim sildiBen de ağlayacağım neredeyse, sor neden? Çocuklar sapıttı biri halıya su, diğeri koltuğa çay döktü
Sinir krizi geçireceğim resmen
benim oglanda her yeri sulu boyayla boyamis bezi eline verdim sildi
suan elinde kuru biber ipinden tutup salliyo az önce süpurdüm yeminle her yer biber cekirdeeee oldu
Akıllarından ne geçiyor acaba
Olsun tatlım, bugünlük de böyle olsunAyyy balık almıştım ne güzel fırında yapacaktım eşim akşam yemekte olmayacakmış kızlara yap dedi ama kalsın yarın yaparım dedim,,,, dünden mercimek çorbam var buzluktwn biraz tavuk çıkardım çıtır tavuk yapacam yanına biraz patates kızartması birazda brokoli haşladım mı tamamdır
Demek hepsi aynı bacım. Bir günde üç kez ev supurdugumu bilirimsuan elinde kuru biber ipinden tutup salliyo az önce süpurdüm yeminle her yer biber cekirdeeee oldu
Zaten tavuğu da hiç sevmemOlsun tatlım, bugünlük de böyle olsun
Ahhhh ahhhhh yaramı deşmeeeeeDemek hepsi aynı bacım. Bir günde üç kez ev supurdugumu bilirim
Evet canım duydum.30 ocakta gelmiş. Tam bizim tasındıgımiz gün.çık sıkı denetim vardı halbuki nasıl gelmiş anlamadımDeren mersindemisin dun radyo haberlerinde duydum bi hastaya coronavirus suphesiyle karantinaya almislar..bu hasta univ okumaya gelen bi ogrenciymis..dikkatli olun
Çocuklar çok seviyor havuç toplarını güzel oluyor afiyet olsun kuzucuklarımaBiz güya Mersine geldik burada donuyor tabi eski yerimiz gibi olamazdolapta mercimek çorbam vardı unutmuşum.
Mercimek çorbam var
Bezelye yemeğim var
Az biraz pilavim var.yanına az bişe patates tavası yaparım. Tavuk göğsum var onla yaparım. Dünkü havuç toplarım bittiçocuklar kapış kapış etti
Rabbim korusunEvet canım duydum.30 ocakta gelmiş. Tam bizim tasındıgımiz gün.çık sıkı denetim vardı halbuki nasıl gelmiş anlamadım
Nee 600 muu cok fazla yaaa600 falan geliyor
You tubede bi video izledim bir kisiden tam 14 kisiye ayni anda bulasabiliyomus..aman cok dikkat edin..cocuklar,yaslilar,ve bagisi dusuk olanlar cabuk etkileniyormus..bagisikliginizi yuksek tutacak gidalar tuketinEvet canım duydum.30 ocakta gelmiş. Tam bizim tasındıgımiz gün.çık sıkı denetim vardı halbuki nasıl gelmiş anlamadım
Zaten soguk bi yere çıkamıyoruz. Allah hepimizi korusun ya.inşallah bir an önce biter şu virüsNee 600 muu cok fazla yaaa
You tubede bi video izledim bir kisiden tam 14 kisiye ayni anda bulasabiliyomus..aman cok dikkat edin..cocuklar,yaslilar,ve bagisi dusuk olanlar cabuk etkileniyormus..bagisikliginizi yuksek tutacak gidalar tuketin
Sağol teyzesi güzeldi vallaÇocuklar çok seviyor havuç toplarını güzel oluyor afiyet olsun kuzucuklarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?