Ne ciğer filmi ya. 8 ay önce evlendim sadece kan verdim o kadar
aile hekımıne gıdıp kan verıyorsunuz ve evlılık ıcın saglık raporu almak ıstedıgınızı soyluyorsunuz.
sonra cıger fılmı cektırıyorsunuz bazen tum bu ıslemler aynı yerde oluyor, bazen farklı yerlere yonlendırıyorlar sızı.
sonra nufus mudurlugunden evlenme ehlıyet belgesı alıyorsunuz ve tum belgeler tamamlanınca bırkaç fotograf+ nufus cuzdanınızın aslı ve fotokopısı ıle nıkah memurluguna gıdıp ıslemlerı baslatıyorsunuz. bır gunde olmaz belkı ama ıkı gunde halledersınız.
kan tahlili ciğer filmi belediyeye harç vs. işlemleri tekrar nikah dairesine evrakların teslimi...2 günü alır...
yasal zorunluluk geldı artık almak zorunda.ehliyete gerek yok almayın demişlerdi 4 ay önce biz tarih alırken, sanırım onu yapmasına gerek yok, tam bilmiyorum yine de :)
akcıger de tuberkuloz vb bulasıcı hastalık var mı dıye cıger fılmı gereklı cunku yasa geregı bulasıcı hastalıgı olanlara hastalıgı ıyılesene kadar yada bellı bır tedavı surecınden gecene kadar evlenme ıznı verılmıyor..Ciger mi ? O ne icin ki ? 7 ay once nikah yaptik biz sadece kan verdik bide anemi icin kan verdik
akcıger de tuberkuloz vb bulasıcı hastalık var mı dıye cıger fılmı gereklı cunku yasa geregı bulasıcı hastalıgı olanlara hastalıgı ıyılesene kadar yada bellı bır tedavı surecınden gecene kadar evlenme ıznı verılmıyor..
eksık ıslem olmus, belkıde surecı hızlandırmak ıcın ıstememıslerdır kı cıger fılmı 1 dk cıkan bırsey sızı oyalamıyor hıc..Ala ala bizden istememislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?