Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evett olsunda keskeee ıkız ucuz olsa.. bı solukta alırsın kucagına bebışlerini... yaa bırde bgn dr um asılama yaparken bır oksurmeye basladım hala oksuruyorum Allahım dıyorum ınsallh akıp gıtmez ıcımden cunku ıcımden bıseler akıyo gıbı hıssedıorm... Allah yardımcımız olsn dualrım sennle.. kısmetse beraber ogrenıcez

Çok heyecanlıyım bu gece zor uyurum herhalde iyi düşünelim iyi olsun kendini fazla yorma bol bol yat dinlen bide aşılamadan sonra kaç dakika yattın masada?

arkadaşlar merhaba ben henüz aşılama aşamasına gelmedim ama 2 ay sonra hala hamile olmazsam gelicem sanırım hepimize allah nasib eder inş hamile kalıp bebeğimizi kucağımıza almayı ben Bursa da oturuyorum ve şimdiden aşılama için araştırayım diyorum bursa da olup aşılama yaptıran var mı aranızda nereye yaptırıyosunuz?

Çok heyecanlıyım bu gece zor uyurum herhalde iyi düşünelim iyi olsun kendini fazla yorma bol bol yat dinlen bide aşılamadan sonra kaç dakika yattın masada?

dınlenıyorum sadece tuvalete gıdıyorum benım teyzem 6 kez asılama oldu tutmadı 3. tup bebekte 17.senede tek yumurta ıkızlerı vr suan 20aylıklar... bn teyzemden bılıyorm zaten dr.umda dedı 15-20 dk yat eve gıdıncede 2 saat yat snra tuvalete kalk dedı ... gercı bnı tam dınlenme odasın alırken normal dogum geldı ıcım el vermedı bebek aglamaya basladı bnde basladım... hemnn 10dk da kaltm dr um psıkolojın bozlmasn dedı cnku bnı bılıo cok aglarm herseye.. bu gece ıyı bı uyku uyuman gerek ıgnenı 11 de olcktın dımı? esın kecı boynuzu yesın bol bol..

merhaba.. ınsallh tedavısız kendılıgınden hamışş olursunn.. burdan da duyarız!! bılmıyormki ya bn ızmırdeyım buca tıp ta can bey de goruyorm tedavımı ve cok memnunum.. belkı ızmır ıcın arastran olur.

bende ocak sonu gibi aşılama yaptırmak istiyorum.inşallah bu sefer hayırlısıyla olur.

merhaba arkadasım bende bursada oturuyorum.pembe mavıye gıdıyorum.cok da memnunum.bu ay asılamam olacak orada yaptırıcam.ınsallah tutar.umarım sende bu asamalara gerek kalmadan hamıs olursun.

arkadaslar bende doktora gıdıyorum bugun ıcın cagırmıstı.yumosların durumuna bakıcak.pek umutlu deılım hıc olusmamıs olabılır cunku agrım olurdu ole fazla bır agrım olmadı.ınsallah asılama ıptal falan demez.hayırlısı artık.sonucu yazarım gelınce.gorusmek uzere..

arkadaşlar benim aşılamadan sonra 11.günüm ama adet olacakmışım gibi ağrım var her an adet olacakmışım gibi hissediyorum acaba erken mi adet olacağım ilaçların böyle bir etkisi var mı ya da aşılaması tutmayıp erken adet olan ??

merhaba arkadaşlar,bende bu ay aşılama yaptıracağım inş.şimdi ilaç kullanıyorum,pazartesi doktora gideceğiz yumlara bakacak olgunlaşmış mı diye,inş.olmuştur.sonra neler olacak bilmiyorum,inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur...

belli olmaz canım benım bunyeden bunyeye degısr dıyolar Allah hakkımızda hayırlısını versın..

sımdıden hayırlı olsun canım.. dr yumoslarına bakıck olgunlasmıssa catlatma ıgnesı verıcek ve daha snra asılaman olucak.. ama eger olgunlasmamıssa ki bu olgunlasmadan kastımız en az 18 mm ıle 22 mm arası demek .. he ne dıyodm eger olgunlasmamıssa tekrar ılac verıcek bıtınce tekrar gıdıceksın ama sakın stres yapma bn sıgarayı bıle bıraktım pztsı dr a gttım 18.5 mm dı carsmba gunu 20mm ıle catlatma ıgnem oldu dun asılamam oldu bgn.. umarım Allah bızede nasıp eder,sende atlatırsın bıan once ıstedgn sonucu alırsn..
buarada bn 2 kutu serophene kullandım ovıtrelle catlatma ıgnesı oldm ya sen cnm ne alıosun ılac?

insallah olmazsın arkadasım.bence belırtıler adet agrılarıyla aynı.beklemekten baska care yok.test gunune az kalmıs zaten.ınsallah bebısın senınledır.

belli olmaz canım benım bunyeden bunyeye degısr dıyolar Allah hakkımızda hayırlısını versın..

doktordan geldım arkadaslar.bır tane yumosum var.buyuyecek olan.salı bır daha cagırdı.
bu arada haklısın arkadasım sol kasııgmda agrı vardı.bırden fazla olmustur ınsallah dıyordum ama sag tarafımda bır tane olmus yumosum.uzuldum cok.bır kac tane olsaydı cok sevınecektım.bır taneyle sansım cok az.kısmet artık.allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah.

ne guzel en azından yumurtan var ya hıc olmasaydı onun tedavısı daha zor bnmde 1 tanydı bk dun asılamamı oldum cok umutluyum olmasada olucak umudum Allahn hazınesınde coktur kızlar bız yeterki isteyelım... hem artık tıp tek bır spermın bıle pesınde bnm dr umun dedıgı bı tane bıle olsa onmlı olan saglklı olması... skma canını..

mrb arkadaşım seninle aynı gün yaptırmışız aşılamayı bende dün 12 de yaptırdım hala ağrılarım var özellikle sağ yumurtalarım ve belim çok ağrıyor senin böyle problemin varmı sonucu nezaman alacaksın benim dr 21 de dedi daha çok var inş emeklerimiz boşa gitmez canım:)

haklısın arkadasım kesınlıkle ama ıste ben bıraz daha fazla yumosum olur dıye sevınıyorum.ılk defa ıgne kullanıyorum.klomenlede hep bır yumurta oldu bende.ıgneler daha etkılı dıye dusunmustum.ondan hayaş kırıklıgına ugrasım bıraz(
ınsallah hepımızınkı tutar emeklerımız bosa gıtmez.

Son düzenleme:

haklısın arkadasım kesınlıkle ama ıste ben bıraz daha fazla yumosum olur dıye sevınıyorum.ılk defa ıgne kullanıyorum.klomenlede hep bır yumurta oldu bende.ıgneler daha etkılı dıye dusunmustum.ondan hayaş kırıklıgına ugrasım bıraz(
ınsallah hepımızınkı tutar emeklerımız bosa gıtmez.

merhaba kızlar.ceymi ne güzel yapmışsın bu konuyu açmakla.

bende aralıkta 1.aşılamamı yaptırmıştım.olmadı.bu ayda yumoşların gelişimine göre karar verilcek.nette ve siteden araştırdım.yumurta gelişimi için,çatlama için bir sürü kür var.ben yine klomen kullanıyorum.bunlarıda yapsam mı ?bu aşılamadan 3 gün sonra gitmiştim doktora yumurta çatlamamıştı
rabbim bu ay hayırlısıyla yüzümüzü güldürür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…