Hatta bi kağıt imzalattılar çoğul gebelik olursa kabul ediyorum diye bende doktara olsunda ikiz üçüz faketmez dedim :) nasip artık.Bende de bel ağrısı var sanırım kullanılan ilaçlardan diyorum çünkü daha aşılama yarın yapılacak ama belim kopuyor.Çok dua ediyorum hem kendime hemde benim gibi bebek isteyenlere diye inşallah kabul olur.
Çok heyecanlıyım bu gece zor uyurum herhalde iyi düşünelim iyi olsun kendini fazla yorma bol bol yat dinlen bide aşılamadan sonra kaç dakika yattın masada?
arkadaşlar merhaba ben henüz aşılama aşamasına gelmedim ama 2 ay sonra hala hamile olmazsam gelicem sanırım hepimize allah nasib eder inş hamile kalıp bebeğimizi kucağımıza almayı ben Bursa da oturuyorum ve şimdiden aşılama için araştırayım diyorum bursa da olup aşılama yaptıran var mı aranızda nereye yaptırıyosunuz?
bende ocak sonu gibi aşılama yaptırmak istiyorum.inşallah bu sefer hayırlısıyla olur.
arkadaşlar merhaba ben henüz aşılama aşamasına gelmedim ama 2 ay sonra hala hamile olmazsam gelicem sanırım hepimize allah nasib eder inş hamile kalıp bebeğimizi kucağımıza almayı ben Bursa da oturuyorum ve şimdiden aşılama için araştırayım diyorum bursa da olup aşılama yaptıran var mı aranızda nereye yaptırıyosunuz?
arkadaslar bende doktora gıdıyorum bugun ıcın cagırmıstı.yumosların durumuna bakıcak.pek umutlu deılım hıc olusmamıs olabılır cunku agrım olurdu ole fazla bır agrım olmadı.ınsallah asılama ıptal falan demez.hayırlısı artık.sonucu yazarım gelınce.gorusmek uzere..
merhaba arkadaşlar,bende bu ay aşılama yaptıracağım inş.şimdi ilaç kullanıyorum,pazartesi doktora gideceğiz yumlara bakacak olgunlaşmış mı diye,inş.olmuştur.sonra neler olacak bilmiyorum,inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur...
arkadaşlar benim aşılamadan sonra 11.günüm ama adet olacakmışım gibi ağrım var her an adet olacakmışım gibi hissediyorum acaba erken mi adet olacağım ilaçların böyle bir etkisi var mı ya da aşılaması tutmayıp erken adet olan ??
belli olmaz canım benım bunyeden bunyeye degısr dıyolar Allah hakkımızda hayırlısını versın..
doktordan geldım arkadaslar.bır tane yumosum var.buyuyecek olan.salı bır daha cagırdı.
bu arada haklısın arkadasım sol kasııgmda agrı vardı.bırden fazla olmustur ınsallah dıyordum ama sag tarafımda bır tane olmus yumosum.uzuldum cok.bır kac tane olsaydı cok sevınecektım.bır taneyle sansım cok az.kısmet artık.allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah.
ne guzel en azından yumurtan var ya hıc olmasaydı onun tedavısı daha zor bnmde 1 tanydı bk dun asılamamı oldum cok umutluyum olmasada olucak umudum Allahn hazınesınde coktur kızlar bız yeterki isteyelım... hem artık tıp tek bır spermın bıle pesınde bnm dr umun dedıgı bı tane bıle olsa onmlı olan saglklı olması... skma canını..
ne guzel en azından yumurtan var ya hıc olmasaydı onun tedavısı daha zor bnmde 1 tanydı bk dun asılamamı oldum cok umutluyum olmasada olucak umudum Allahn hazınesınde coktur kızlar bız yeterki isteyelım... hem artık tıp tek bır spermın bıle pesınde bnm dr umun dedıgı bı tane bıle olsa onmlı olan saglklı olması... skma canını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?