ocak 2011 de kurtaj olup ilk reglisini beklemeden denemelere başlayanlar

kuzey_35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
358
0
0
50
İstanbul
kıssslar merhabalar
29 kasımda baslayan hamilelik maceram maalesef 3 ocak 2011 de bebeğin kalbinin durması sebebiyle kurtajla sonuclandı ..yasım 35 doktor 2 regl gectikten sonra denemelere baslarsın dedi..ama ben kendimi hazır hissetiğimi dusunerek denemelere basladım...benim gibi olan arkdslar varsa fikirlerinizi buradan paylaşmak isterim....

Yani ilk adetini görmeden kalanlarıda duyuyoruz ama, en azından 1 kere adet gör canım. beklemesi çok zor bizde yaşadık ama doktorunu dinle bu konuda, çünkü seni tedavi edip rahim durumu biliyorlardır. benim doktorumda bana 1 kere regli gördükten sonra başlayabilirsiniz dedi. ben 1 kere adet gördükten sonra başladım.

Kaç haftalıktı bebeğin, zaten 15-20 gün kanama- lekelenme olur.

son adet tarihime gore 8 hafta ama 6 hafta 6 gunlukken gelişimi durmus ..hiç bir lekelenmem ,kanamam,agrım sızım bişeyim yok maşllh
6 ocakta tamamen normale donmustum...

bende aralıklta hamile oldugumu ögrendim ama düşük yaptım ocagın beşine kadar korundum regl oldum dün temizlendim ve calışmalara başladım banada doktorum iki üc ay korun dedi ama ben rahmimin temizlendigine inanıyorum ve daha fazla beklemek istemiyorum inş bebegim cok bekletmeden hayırlısıyla gelir...

yaa çok erken degilmi hani rahimin toparlanmsı açısından bildigim kadarıyla kürtajlarda sonra 2-3 ay korunuluyor.bende 27 aralıkta kürtaj oldum ve lekelenmelerim daha dün b,itti yani 15 gün sürdü gerçi ilk hafta hiö kanama olmamıştı ama 10. günden sonra lekelenmeler olmdu..ben 2 ay felan beklemeyi düşünüyorum. bu benim ikinci kürtaj bide;öncekinde 3 ay beklemiştik 5. ayımda hamile kalmıştım bakalım artı hayırlısı..bu süre zarfındada tehlillerim felan olacak..

çok geçmiş olsun hikayemi anlatayım bende belki düşünceleriniz değişirr

18 agustosta 8 haftalık bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum çok üzüldüm yıkıldım doktorum hemen hamile kalabilirsin dedii bende çalışmalaa başladım ilk ay olmadı kasım da hamile kaldım tam 4+2 günlüktü ve maalesef onuda kaybettim şimdi ara verdim ilkini kaybetmek çok acı ama 2. kaybetmek daha kötüü hekes sakın hemen hamile kalma azcık zaman geçsin dedi
umursamadım ama şuan o kada pişmanım ki hemen hamile kaldıgım için şimdiyse ara verdim eger birdaha üzülmek istemiyorsanız biraz ara verin çok değil 3 ay kaybetmektense kucagına almayı beklemek daha güzel allah hepimizin gönlüne göre versin

yani simdi ben kendimi iyii hissediyorum hani cok buyukte değildi kurtaj sonrasındaki gunlerde de bir sıkıntı kanama agrı yaşamadım..genelinde doktorlar sorumluluk almamak için galiba 2 reglinden sonra dıolar ..birde ben kurtaj olacagım gun bir daha ne zmn deneyebilirm dediimde 1 reglinden sonra dedi kontrol gittimde 2 regl ..hani dedim boyle soylememiştin ..yanlıs anlaşılmıs dıe salladı..ben hep kadın doktora gittim hani hepside op.dr ...inşllh hamile kalırsam erkek doktora gidecem kadınlar sorularıma cvp vermeyee üşeniyorr ..bakalım burdan takip edelim birbirimizi ...birbirimize ışık olurz dıe dusunuyorum...

hayatım sende haklısın ...cok gecmiş olsun...sebepler herkesde farklı oluyor işte benim yasadgım kaybın sebebi ya kan pıhtısı ya da saglıksız sprem veya yumurtadan dollenmiş olması dıe dusunuldu ilk düşüktede arastırma yapılmıyor ....ben gunde 1 1,5 paket sıgara içerdim bırak derlerdi ne olck hamile kaldıgımda bırakırım dıodum...1,5 aydır sigara içmiyorum hormonlu sebze meyveden elimden geldiğince uzak duruyorum eşimede dıkkat etmesi için takipteyim ....folik asite basladım...yani senin dediin gibide olblr nasıl huzurlu hissediyorsan kendini ona gore davranıyoruz....

bende kasım ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum banada doktorum 2 ay korunma süresi verdi bu süreçte cyclo prognova ilacını kullanma söyledi 2 ay boyunca bende pek fazla beklemek istemiyorum ama olumsuz sonuçtan korkuyorum o yüzden bekliyorum.yanlız bu ay şöyle bir durum oldu ilacım bitti ilaç bittikten sonra 6 gün içerisinde adet olunuyormuş bende adetime az kaldı diye pazar günü eşimle korunmasız ilişkide bulundum acab hamile kalma olasığım varmıdır:26:içime kurt düştü sonradan.

bebeğimin kalbinin durma sebebi kan pıhtılaşmasıymış bende sigara içiyorum ve bir türlü bırakamıyorum.tekrar hamile kalınca iğne kullanacakmışım.

ayy kızlar nolur ya bir yorum yapın adete yakın hamile kalınabilir mi:18:

malesef hayır canım adete 1 hafta kala ve adetten sonraki 1 hafta hamile kalınamıyor

cevap verdiğin için sağol canım ya bende bu ay olmasından korkuyordum zaten korunma sürem henüz bitmedi çünkü bir ay daha ilaç kullanmam gerek aynı üzüntüyü tekrar yaşamak istemiyorum.

canım benimki kimyasal gebelikti kürtaj olmadım kücük bi operasyon gecirdim ve adetimle temizlendi doktorda rahmin temizlenmiş dedi ama yinede iki üc ay korunun demişti ben bir ay korundum hem herkez seninki daha cok kücüktü korunma filan dedi bide düşükten sonra daha cabuk hamile kalınıyomuş oyle diyolar tabi allahım bilir ne kadar zamanda hamile kalacagımı ben daha fazla beklemek istemiyorum bir sene üstüne hamile kalmıştım sevincimi yaşayamadan düştü bebegim inş rabbim hepimize hayırlısıyla saglıklı bebişler verir ...tabiki bende sevinirim ışık olur birbirimize gelişmelerden haberdar edelim...

bakalım işte yumurtlama takibi yine kurtaj oldugum gunu baz alarak 14,15. gun olarak dusunuyoruz diimiii...benim hamile kalmadan once reglm hep 29 -28 gunde bir olurdu...

bakalım işte yumurtlama takibi yine kurtaj oldugum gunu baz alarak 14,15. gun olarak dusunuyoruz diimiii...benim hamile kalmadan once reglm hep 29 -28 gunde bir olurdu...

sen kürtajdan sonra regl oldunmu yoksa hic olmadanmı korunmadan devam ettiniz ben düşükten sonra korundum regl oldum şimdi korunmayı bıraktım sen daha yeni kürtaj olmuşsun bir ay korunsaydın ya canım tabi sen bilirsinde tam temizlenmesi acısından diyorum...

selam kızlar, bende 5,5 haftalık bebişimi 4 ocakta düşük yapmıştım, kürtaja gerek kalmamıştı. Bir iki gün kanamam oldu kesildi ve korunmuyorum 3 yıldır bekliyorum artık dayanamıycam, eşimde aynı noktada ne gelirse allahtan hayırlısı olsun. Ve ben bebiş istediğim için korunmuyorum

yok valla kendimi iyii hıssetim antibiyotigm cts bitti ne lekelenme ne kanama ne agrı cok sukur bişey yoktu 9 ocak ta basladık ....özellikle takip etmeden bu ay 2 -3 korunmasız yapalım dedik ..10 gun oldu kurtaj olalı...

selam canım hoşgeldin bende senin gibi düşük yaşadım kimyasal gebelikmiş bizimkisi rabbim inş daha fazla bekletmeden yine hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi gönderir...
yok valla kendimi iyii hıssetim antibiyotigm cts bitti ne lekelenme ne kanama ne agrı cok sukur bişey yoktu 9 ocak ta basladık ....özellikle takip etmeden bu ay 2 -3 korunmasız yapalım dedik ..10 gun oldu kurtaj olalı...

maşallah o zaman sana cabuk toparlamışsın o zaman... inş bebişin bu ay gelir daha fazla bekletmeden hayırlısıyla

cevap verdiğin için sağol canım ya bende bu ay olmasından korkuyordum zaten korunma sürem henüz bitmedi çünkü bir ay daha ilaç kullanmam gerek aynı üzüntüyü tekrar yaşamak istemiyorum.

canım bazı kişilerde adete yakında hamilelik olbiliyo hatta doktor bana daha cok yeni demişti kac hafta oldugunuda söylemedi ondan sonra düşük yaptım zaten ama herkez aynı olcak diye bişey yok inş korunmayı bıraktıktan sonra hemen gelir bebişin hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…