14. yumurtlama oluyor ama herkezin farklı
14. yumurtlama oluyor ama herkezin farklı
Ben de 20 ocakta kürtaj oldum. 9 haftalıktı.doktorum 3 ay korun dedi.doktor tavsiyelerine uymayı düşünüyorum,bir bildiği vardır da söylemiştir mutlaka...beklemek çok zor, hemen uyuyayım uyanayım geçsin 3 ay istiyorum... hiç ağrım olmuyor, çok hafif lekelenme var ama karnım fena halde şiş. normal bir durum mudur acaba? bir de,geçen hafta işyerimde tüm hafta boyunca çok tatsız tartışmaların ortasında kalmıştım ve çok sinirlenip üzülmüştüm. sizce stresten de durmuş olabilir mi bebeğimin kalbi? sakin olmayı,öfkelenmemeyi başarabilen arkadaşlar, bunu nasıl yapıyorunuz? bana da öğretin ne olur...:95:
Ben de 20 ocakta kürtaj oldum. 9 haftalıktı.doktorum 3 ay korun dedi.doktor tavsiyelerine uymayı düşünüyorum,bir bildiği vardır da söylemiştir mutlaka...beklemek çok zor, hemen uyuyayım uyanayım geçsin 3 ay istiyorum... hiç ağrım olmuyor, çok hafif lekelenme var ama karnım fena halde şiş. normal bir durum mudur acaba? bir de,geçen hafta işyerimde tüm hafta boyunca çok tatsız tartışmaların ortasında kalmıştım ve çok sinirlenip üzülmüştüm. sizce stresten de durmuş olabilir mi bebeğimin kalbi? sakin olmayı,öfkelenmemeyi başarabilen arkadaşlar, bunu nasıl yapıyorunuz? bana da öğretin ne olur...:95:
bende uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi önce kürtaj sonra gebelik şimdi tekara kürtaj bölümlerini takip etmeye başladım malesef.geçen sene ocak ayında 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim .bu sene kasım ayında tekrar hamle kaldım .drlar herşey normal çok iyi gidiyo derken 10 haftalıkken 15 ocakta tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım.ben 1 sene ara verdim ,işten ayrıldım sağlıklı bir hamileleik geçireyim diye ama yine hüsranla sonuçlandı.şimdi pataloji sonucunu bekliyorum.Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın,bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşaallah .hem bedenen hem ruhen çok zor atlatılıyor.dicem o ki 1sene korunsanda 1 ay korunsanda Allah nasip ettiyse olur.birde stres çok etkiliyo hamileleği sanırım...
mrhaba bende 19 ocakta 5 haftalık bebeğimi düşükle kaybettim.kanama 2,3 gün önce bitti ve ben yine hamile kalmak istiyorum.bir doktor bana korunmana gerek yok dedi.vücut hasarları onardıgından bu dönemde daha sistemli çalışıyormus bu yüzden çocuk olma ihtimali daha yüksekmiş.hormon testlerim vs normal çıktı.bende kararsızım en azından 1 ay beklemek daha mı dogru olur acaba??
evt canım aynı sorular bendede var ama ben ilk adetten sonra başlamak istiyorum 3 ocakta düşük yaptım 5haftalıktı benimde herşey temiz ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden garantiye almak lazım ilk adeti gör bence hem yumurtlama tarihin belli olur
bende düşük yaptım 12 kasımda peşinede kürtaj oldum bir dahada adet olmadan hemen hamile kaldım yani hiç korunmadım.Doktor reglin düzene girene kadar bekle demişti ama ben beklemedim,çok şükürki bir problem yaşamadım.Dilerim rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder...
bende düşük yaptım 12 kasımda peşinede kürtaj oldum bir dahada adet olmadan hemen hamile kaldım yani hiç korunmadım.Doktor reglin düzene girene kadar bekle demişti ama ben beklemedim,çok şükürki bir problem yaşamadım.Dilerim rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder...
ay çok güzel ya mantığım dur kalbim durma diyo anneliği okadarcık bile yaşamak çok güzeldi amin güzel duaların için teşekkür ederim doğum yaptınızmı yada kaç aylık şuan
bende düşük yaptım 12 kasımda peşinede kürtaj oldum bir dahada adet olmadan hemen hamile kaldım yani hiç korunmadım.Doktor reglin düzene girene kadar bekle demişti ama ben beklemedim,çok şükürki bir problem yaşamadım.Dilerim rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder...[/QUOTE
Ne güzel Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşaallah.yalnız kaç yaşındasınız kanamanız ne kadar sürdü kürtajdan sonra dra gittinmizmi hormon testi yada başka bişey yaptırdınızmı detaylı yazarsanız bu süreci çok memnun olurum.
Ne güzel Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşaallah.yalnız kaç yaşındasınız kanamanız ne kadar sürdü kürtajdan sonra dra gittinmizmi hormon testi yada başka bişey yaptırdınızmı detaylı yazarsanız bu süreci çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?