ocak 2011 de kurtaj olup ilk reglisini beklemeden denemelere başlayanlar

14. yumurtlama oluyor ama herkezin farklı

evet yumurtlama kadından kadına değişiyr bende ekim 27 de bebeğimi kaybettim ama hala çok üzülüyorum zaten duygusal bir yapım vardı iyice fena oldum bebek lafı geçmesi bi yerde bi bebek görmem bile yetiyor hatta bu yazıyı bile ağlayarak yazıyorum. daha ilkti ve evlendiğm ilk ay hamile kalmıştım kasım da korunduk antibiyrik kullandığım içinkürtaj snrası.aralıkta serbest bıraktık olmadı ve çok üzüldüm. bakalım bu ay yine denedik ne olacak. kızlar herkes hepimize dua etsin bunları yaşamayanlar bilemez. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.1 şubata adet olmam gerek inşallah olmamda buraya müjdeli haberler yazarım.

Ben de 20 ocakta kürtaj oldum. 9 haftalıktı. doktorum 3 ay korun dedi.doktor tavsiyelerine uymayı düşünüyorum,bir bildiği vardır da söylemiştir mutlaka...beklemek çok zor, hemen uyuyayım uyanayım geçsin 3 ay istiyorum... hiç ağrım olmuyor, çok hafif lekelenme var ama karnım fena halde şiş. normal bir durum mudur acaba? bir de,geçen hafta işyerimde tüm hafta boyunca çok tatsız tartışmaların ortasında kalmıştım ve çok sinirlenip üzülmüştüm. sizce stresten de durmuş olabilir mi bebeğimin kalbi? sakin olmayı,öfkelenmemeyi başarabilen arkadaşlar, bunu nasıl yapıyorunuz? bana da öğretin ne olur...:95:

yok hayatım ne stresi yaa onun rızkı yokmuş dünyada ben yattımda ne oldu bunlar tamamen anomalili bebekler Rabbim kendiliginden alıyor takma herşeyin hayırlısı bende 7 ocakta kürtaj oldum valla deniyoruz hiç bekleyemicem .Mevlam neylerse güzel eyler

çok geçmiş olsun tatlım acını anlayabilyorum. doktorlar genelde 3 ay diyor ama 2 adet dönemi yeterli benim ilk doktorum bir daha hamile kalma kalırsan o da düşer şişmansın kilo ver dedi hemde 25 kg ver dedi bebek senin yüzünden düştü dedi eee verirsem tüm hormnlar değişekcekbi daha düzene girene kadar yine bebek olmayacak aile hekimime ve benimle ilgilenen hemşireme de durumu anlattım hiç alakası yok dedi. sonra aynı hastanede başka bi doktora gittim ne alakası var saçmalamış dedi rahime baktı eski inceliğine dönmüş istediğin zaman kalabilirsin dedi ki kürtajdan 10 sonra idi kanamam yeni bitmişti. sonra iç hastalıklarına da gittim (haşimato troidi çıkmıştı hamilelikte) hem kilolar bebeğe zararlı mı diye sordum hem tsh a baktı herşey normal kilo o kadar yok içini ferah tut ne şişmanların bebeği oluyor dedi yani beklemek rahim duvarının eski inceliğine kavuşmasıyla alakalı.

merhaba arkadaşlar bende 10 ocakta kürtaj oldum benimde bebeğimin kalbi durmuştu
parça alıp patolojiye yolladı doktorum bebekte bii sorun yokmuş
şimdi benden testler istedi bugün kontroldeydim rahim daha hazır değil ilşkiye bile izin vermedi test sonuçuna kadar bekle dedi dahiliyeye görün dedi bazen yüksek tansiyon da sebep olabiliyormuş bende çok bebek istiyorum ama çevremdende hep aynı şeyi duyuyorum 2-3 ay korun diyor herkez bende doktorumu dinliycem rabbim herkeze hayırlısını versin inşallah

bende uzun zamandır takip ediyorum bu siteyi önce kürtaj sonra gebelik şimdi tekara kürtaj bölümlerini takip etmeye başladım malesef.geçen sene ocak ayında 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim .bu sene kasım ayında tekrar hamle kaldım .drlar herşey normal çok iyi gidiyo derken 10 haftalıkken 15 ocakta tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım.ben 1 sene ara verdim ,işten ayrıldım sağlıklı bir hamileleik geçireyim diye ama yine hüsranla sonuçlandı.şimdi pataloji sonucunu bekliyorum.Allah bir daha hiç birimize yaşatmasın,bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşaallah .hem bedenen hem ruhen çok zor atlatılıyor.dicem o ki 1sene korunsanda 1 ay korunsanda Allah nasip ettiyse olur.birde stres çok etkiliyo hamileleği sanırım...

Geçmiş olsun cnmm allah bııı daha yasatmasın inşllh ..valla bende senin gibi dusunuyorum en son kurtajım 5 sene onceydi 3 ocakta kurtaj oldum 5 sene beklenmiş yanii insan dusunuyor beklesende beklemesende önlemlerini aldıktan sonra nasip kısmet miş gibi geliyor banada bu işler...

mrhaba bende 19 ocakta 5 haftalık bebeğimi düşükle kaybettim.kanama 2,3 gün önce bitti ve ben yine hamile kalmak istiyorum.bir doktor bana korunmana gerek yok dedi.vücut hasarları onardıgından bu dönemde daha sistemli çalışıyormus bu yüzden çocuk olma ihtimali daha yüksekmiş.hormon testlerim vs normal çıktı.bende kararsızım en azından 1 ay beklemek daha mı dogru olur acaba??

evt canım aynı sorular bendede var ama ben ilk adetten sonra başlamak istiyorum 3 ocakta düşük yaptım 5haftalıktı benimde herşey temiz ama yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden garantiye almak lazım ilk adeti gör bence hem yumurtlama tarihin belli olur

bende düşük yaptım 12 kasımda peşinede kürtaj oldum bir dahada adet olmadan hemen hamile kaldım yani hiç korunmadım.Doktor reglin düzene girene kadar bekle demişti ama ben beklemedim,çok şükürki bir problem yaşamadım.Dilerim rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder...

merhaba.sizin durum bizim için iyi bir örnek aslında.hayırlısı hakkımızda.aklım bekle 1 ay diyor kalbim bekleme diyor.bakalım zaman neyi gösterecek.

ay çok güzel ya mantığım dur kalbim durma diyo anneliği okadarcık bile yaşamak çok güzeldi amin güzel duaların için teşekkür ederim doğum yaptınızmı yada kaç aylık şuan

ay çok güzel ya mantığım dur kalbim durma diyo anneliği okadarcık bile yaşamak çok güzeldi amin güzel duaların için teşekkür ederim doğum yaptınızmı yada kaç aylık şuan

aynı duyguları paylaşıyoruz canım kaç haftalıktı senin ki?Rabbim en kısa zamanda yine nasip eder inşallah hayırlısıyla sağlıkla...

canım bende 15 haftalık bebeğimi vucudunda ödem olduğu için 25 ocak da aldırmak zorunda kaldım
çok üzgünüm malesef vucundaki ödem kalbinde ve cigerlerin de de oluşmaya başladı. İlaç ile normal doğum gibi düşük yaptım. Çok zordu 6 saat doğum sancısı gibi sancı çektim. Doktor 1-2 ay korunun dedi. Ben iki ay adet olduktan sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Vucudum her ne kadar hazır olsa bile şuan moral olarak buna ihtiyacım var sanırım. Kananam bugün bitti gibi bugün tam bir hafta oldu. Çok az geliyor. Doktora kaç gün sonra adet olurum diye sordum. 40 günü bulur dedi. Yarın kontrole gideceğim. Bebeğe otopsi yapılacak eğer anne ve babadan kaynaklanan bir neden çıkarsa bize de bir takım testler yapacaklar. Onun sonucu da 10 şubatta çıkacak. Bakalım hangi testleri yaptıracaklar.

son günlerde çok duymaya başladım bebeğin kalbi durdu ve düşük yapan bayanları neden acaba bu kadar fazla benim de bebeğimin kalbi durdu benimle birlikte bir kaç kişiden daha duydum çok üzücü bir durum rabbim bir daha yaşatmasın inşallah, benden çok oğlum çok üzüldü onunla beraber gittik bebeğin kalp atışını duymaya hiç aklımıza gelmeyen bişeydi çok ağladı yavrum inşallah en yakın zamanda tekrar sağlıklı hamilelikler yaşarız

benımde 12 ekımde baslayan hamılelık maceram 5 aralıkta son buldu malesef.cok uzuludm ve cok yıprandım.doktorum bana 2 ay hamıle klamam gerktıgını soyledı.baska bır doktora daha gorundugumdeyse 6 ay kalamamı soyledı.her doktor farklı bsy soyluyo ve kıme gore davaranacagımı sasırdım.ama kendımı suan hazır hıssedıyorum sadece aynı seyı yasamaktan korkuyorum.onun harıcınde bedensel olark hıc bır problemım yok sankı.zatn kurtajdan sonrada 4 gun sonra hemn toparlanmıstım.allah buyuk ne dıyım allah herkse ıstedıgı zaman versın ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…