ocak 2011 de kurtaj olup ilk reglisini beklemeden denemelere başlayanlar

Kızlar ben de 11 Aralıkta 7 haftalık bebeğimi düşürdüm. Gelişimi 5-6 haftalıkmış. Benim ilk doktorum 6 ay korunma verdi. Yaşlı bir doktordu. Kan testi verdi. Test sonuçlarım temiz çıktı. Başka doktora gittim , o da muayeneden sonra rahimin temiz, ne zaman istersen başla dedi. Biz de eşimle hiç korunmadık. Ama sonuçları göze alıyorum. Yani kimi 6 ay bekliyor, yine düşük olıyor, kimi de hiç korunmadan hamile kalıp sağlıklı doğum yapıyor. İkinci doktorum, rahimin hazır olmazsa zaten kalamazsın dedi. ben de inandım. Belki de inanmak istedim. Eşim de çok istiyor. Napalım artık, Allah'a emanet... Bu arada 31 gün oldu, hala regl olmadım ama göğüslerimde hamilelik dönemimdeki gibi aşırı şişlik var .Kısmet... Olumlu düşünüyorum ki olumlu olsun...

ahh cnm benim aynı tarihlerde arka arkaya olmusuz aslında ben kurtaj oldugum gun bir daha cok sonra dusunurum demiştim ama 1 hafta gecctiki yok istiyorum ben demeye basladım...cok da zor olmustu saglıksız oldugundamı bilmyrm 15 gun bulantı 20 gun kahverengi lekelenme seklinde gecti ama simdi bilmyrm iyi şeyler hissediyorum allahım hayırlısını nasip ettsin hepimize...

cok gecmiş olsun canım eger doktorun korunma dediyse korunma tabiki bende düşük yaptıktan sonra ilk reglime kadar korundum tamamen temizlensin diye rahmim... şimdi korunmuyorum rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin...inş hemen hamile kalmışsındır bizlerede umut olursun bu sfer hayırlısıyla saglıklı gelir bebişin inş...

cnm akıntın var mı daha once gebeliğindeki belirtileri hatırlıyormusun? ya da kafana takma 1 hafta gecsin idrarrda test yap olumlu ise doktora hemen git...ben oyle yapacam hiiç kafama takmadan yok kan testleri regl gunum gelmeden bii daha test bi daha.. yapmıcam

Bakalım artık. İçimden geleni yaptım, mantığımı bıraktım ama kendimi gerçekten iyi hissediyordum. Hepimiz için hayırlısı inşallah.

Evet canım akıntı var. Kasıklarda hafif ağırlık falan... Sadece göğüslerimde acı yok. Geçen sefer çok acıyordu göğüslerim, şimdi aşırı büyüdü birkaç günde ama acı yok. Dediğin gibi, test yaptırmak lazım.

benım kurtajımın üstünden iki ay gectı dun kahverengı lekelenme başladı adetten 7 gun gectı 3 gunu testte 64.81 çıktı nedir bu arkadaşlar

benım kurtajımın üstünden iki ay gectı dun kahverengı lekelenme başladı adetten 7 gun gectı 3 gunu testte 64.81 çıktı nedir bu arkadaşlar

canım hamilesin ama deger düşük cıkmış gec dollenme olabilir... inş bu sefer bebişin sıkıca tutunur sana hayırlısıyla

cnm 7 gun gecti 3 günü ne demek anlıyamadım ...bende reglme 4 gun kala yaptırdıgımda bu deger cıkmıstı ....eger gec döllenme veya gec tutunma gibi değilse durumun anlatmaya çalıstıgın reglinden 7 gun gecmiş olmasıysa dusuk deger ...takip eedeceksn hayatım doktor kontrolunde .....keseyi embrıyoyu gorene kadar sakin ol ...herseyin hayırlısı ..olumlu dusun

benim de akıntılarım reglımden 1 hafta once basladı bu ne ya dedimm gogus cevremdeki beyaz pıtırcıklar kabardı ....acaba sende hamilelik hormonu tamamen gitmişmidir? 30 gun olmus...eger ctesiye kadar olmazsan idrarda yap bakalım...

Bebeğini kaybeden bütün arkadaşlara geçmiş olsun, bu iş başımıza geldiğinde ilk düşündüğümüz sanırım hepimizin birazn önce tekrar hamile kalmak, çünkü acımız en azından biraz böyle hafifler.

Kuzeyciğim antibiyotik falanda kullandığın için, hem sigayayıda yeni bırakmışsın, istersen 1 regli bekle, hem sağlıklı güzel bi yumurtan oluşur. yani olduktan sonra 1 ay erken 1ay geç hiç farketmez, yerteki rabbim doğru zamanda göndersin bebişlerimizi.

tskler cnmmm antibiyotik eger korunmasız ilişki sırasında içmeye devam etmişsen tehlike arz edebilir die bilyrm ama dogru soyluyrsn özellikle takip etmeden ara ara korunmasız devam ederim bu ay...kısmet bakalım....

tskler cnmmm antibiyotik eger korunmasız ilişki sırasında içmeye devam etmişsen tehlike arz edebilir die bilyrm ama dogru soyluyrsn özellikle takip etmeden ara ara korunmasız devam ederim bu ay...kısmet bakalım....

Bende kızımı kaybettim, 40 günümde regli oldum. Bu ayda çalışmamızı yaptık, regli günümü bekliyorum. Zaman geçiyor, ama kendimizi rahat bıraktım, sıkmıyorum. üstelik kaybettiğim ilk bebeğimdi, 1 yıldan sonra hamile kalmıştım. heycanım, hevesim, herşeyimdi, zaman geçiyor bi şekilde. Sende rahat ol, bebeğinde çok fazla bekletmeden gelir inşallah.

cnm benim inşallah allah gonlumuze gore verecek ....biz 5 ay oldu evleneli kasımda karar verdik ilk denemede oldu cok şaşırmıstım planladıgımız sekilde hemen olmasına maalesef erken sevinmişim isyan etmedim vardır bunda bir hayır yasım 35 ve bugune kadar deneyimlerden her yasadıgım olumsuzlugun arkasından bir hayır cıktıgına cok sahit oldum bunu da zaman gosterecek bakalım

arkadaşlar bende 7 ocakta kürtaj oldum bebegim gelişmemişti hemen gebe kalmak istiyorum doktor hiç korunma dedi ama 14.gün kontrole gidicem o günden sonra ilişkiye girsek olur mu acaba

arkadaşlar bende 7 ocakta kürtaj oldum bebegim gelişmemişti hemen gebe kalmak istiyorum doktor hiç korunma dedi ama 14.gün kontrole gidicem o günden sonra ilişkiye girsek olur mu acaba

telefon aç cnm doktoruna 14 gun sonra 21 ocak oldugunu yumurtlama gunumu kaçırmak istemediğni kontrolu erkene alabilmek mümkün mü seklinde konusabilirsin...

telefon aç cnm doktoruna 14 gun sonra 21 ocak oldugunu yumurtlama gunumu kaçırmak istemediğni kontrolu erkene alabilmek mümkün mü seklinde konusabilirsin...

kürtajdan 20 gün sonra yumurtlama oluyor diye duydumda.ya kürtaj oldugu ay gebe kalan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim hangi günler önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…