Aşılama Ocak 2012 de aşılama yaptıracaklar burayaa...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ggosde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
72
0
36
Ankara
Herkese merhabaaaa
eğer bu ayda hamile kalamazsam ocak ayında aşılama yapılacak (
ocak ayında aşılama yaptıracak olanlar var mı acaba??
Neler yapmamız gerekiyorr yardım...

selam canım evet bende ekim ve kasım ayında iki ker aşilama yaptırdım ama sonuç hüsran tutmadı bu ay dinlenmedeyim yani yine boş durmadım şimdide klomen kullanıyorum sonra çatlatma iğnesi bide öyylee deniyecez bakalım ama pes etmicem ocak ayında tekrar gidecen bakalım bu defa ne diyecek dr belki birdaha aşı belki tüp bebek ama korku var... ama sende aşılama denemelisin bi baktın ikiz tutar inş hem aşı hiç acı verici bişi değil inanki hiç anlamıyorsun bile 10 15 dk falan sürüyo hiç hiç ağrı yok valla

bende düşünüyorum artık bugünden itibaren iyice kafama koydum, inşallah bebeklerimize kavuşuruzzzz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah yardımcın olsun cnmm moralini bozma inş.bu ay tutarda tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşmuş olursun bebeğine..ben ilk kez deneyeceğim 9 aydır normal yollarla denedik ama olamadı artık da beklemek istemiyorum,sırf bu yüzden işten bile ayrıldım,umarım emeklerimiz boşa çıkmaz,hangi ildesin bu arada?

bende düşünüyorum artık bugünden itibaren iyice kafama koydum, inşallah bebeklerimize kavuşuruzzzz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnn :) ne kadar zamandır deniyooodunuz da olmadı, aşılamaya karar verdiniz?acaba kendiliğinden olur mu diee hala tereddüdlerim var..ama ya olmazsa diee de beklemekte istemiyorum..bu ay bii geçsin de ocak ayınıı sabırsızlıkla bekliooorum ..umarım sende en kısa sürede kavuşursun bebeğine..

amiiiiin:) inşallahhh 3.5 yıldır deniyoruz eşim varikoselden ameliyat olsu iyileşti ameliyatını olalı 1 seneyi geçti ama yok olmuyor doktorlar bile şaşırıyor olması gerek diyorlar ama olmuyor işte canım aşılamaya geçen hafta karar verdim daha çok taze bir karar:) tereddüt konusuna gelince bendede var o ama yok boşu boşuna zamanla oynamayalım belliki olmıycak bu keşke olsada sevindirse bizi.aminn inşallah sende kavuşrsun bebeğine beklemek çok zor hele hele bebek isteği fazlalaşınca beklemek dahada zor zaman geçmek bilmiyor...
canım eşinin bakıldımı sperm sayısına hızına ?

ilk aşılamamı kasımda yapmıştım ama fısss cıktı.. ikinciyi ya ocakta yada subatta denıycem doktor 2 -3 ay ara ver dedi.. bütün dengem değişti ilaçlar sayesınde .. bazen organlarımında yer değiştirdigini düşünüyorum..eheueheueee... neyse çalışmaya devaammmmmmm....:)))))

canım ya ücreti ne kadar tutmuştu ilk aşılamanın inşallah 2de tutar ya allah yardımcın olsun.birde bi sorununuz varmıydı acaba?

Son düzenleme:
çanakkaledeyim ama yeni doktorum keşan edirnede

hmmm ben ankaradayım burda hrs diye özel birhastane var orda yaptırıcam ben oranın fiyatıydı 750 tl,ama araştırmalarıma göre eğer özel de yaptırıcaksan yerine göre 300-800 arası değişiyo aşılama fiyatları..devlette nasıl hiçbir fikrim yok ama ..

ben isatanbulda yaptıdım... memorialde.. toplam 1500 tuttum ama ikincisini hatayda yapcam oda 500 filan tutacakmışşşş.öle dedi hastane.. ya şöle diyim hastane 250 alacak ilaçlarda yaklaşık250 tutuyo ilkinde ilaçlar öle tuttu... toplam 500 e gelecek .. cicim benim eşimin sperm sayısı düşük...18--ile 14 milyon arasında gidip geliyo...

benim eşimin de 24 milyon çıktı doktor düşük dedi,harekli oranı da düşük ama biz 2 aydır keçi boynuzu kürü yapıoooruz,tekrar test yapılacak yükselme olmuşş olabilrmişş.ona göre de ocak ayında aşılamaa olacak büyük ihtimalle..ilaçlarıı biz dışarıdan mı alıyoruz yoksa hastane mi veriyor.

doktor bize aşılama önermiyorrrr malesef bıo chlorella diye bir ilaç verdi kullan vücudundaki bütün verdiği zararları yani içmiş olduğum sigaranın ve siyah dolgunun vermiş olduğu zararları at dedi hamile kalman senin yaklındır umutluyum dedi
birde dişimde siyah dolgu var onu çıkarttırmamı söyledi hamile kalmamam bundan olabilirmiş ben yakında kafayı yerim geçmiş olsun banaaaa

Son düzenleme:

dışardan alıordum ilaçları.. onlar 300 civarı ediyodu...

bende ocak ayında ilk aşılamamı olacağım.inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmazda hamile kalırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…