selam canım evet bende ekim ve kasım ayında iki ker aşilama yaptırdım ama sonuç hüsran tutmadı bu ay dinlenmedeyim yani yine boş durmadım şimdide klomen kullanıyorum sonra çatlatma iğnesi bide öyylee deniyecez bakalım ama pes etmicem ocak ayında tekrar gidecen bakalım bu defa ne diyecek dr belki birdaha aşı belki tüp bebek ama korku var... ama sende aşılama denemelisin bi baktın ikiz tutar inş hem aşı hiç acı verici bişi değil inanki hiç anlamıyorsun bile 10 15 dk falan sürüyo hiç hiç ağrı yok valla
bende düşünüyorum artık bugünden itibaren iyice kafama koydum, inşallah bebeklerimize kavuşuruzzzz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnn :) ne kadar zamandır deniyooodunuz da olmadı, aşılamaya karar verdiniz?acaba kendiliğinden olur mu diee hala tereddüdlerim var..ama ya olmazsa diee de beklemekte istemiyorum..bu ay bii geçsin de ocak ayınıı sabırsızlıkla bekliooorum ..umarım sende en kısa sürede kavuşursun bebeğine..
canım ya ücreti ne kadar tutmuştu ilk aşılamanın inşallah 2de tutar ya allah yardımcın olsun.birde bi sorununuz varmıydı acaba?
çanakkaledeyim ama yeni doktorum keşan edirnede
ben isatanbulda yaptıdım... memorialde.. toplam 1500 tuttum ama ikincisini hatayda yapcam oda 500 filan tutacakmışşşş.öle dedi hastane.. ya şöle diyim hastane 250 alacak ilaçlarda yaklaşık250 tutuyo ilkinde ilaçlar öle tuttu... toplam 500 e gelecek .. cicim benim eşimin sperm sayısı düşük...18--ile 14 milyon arasında gidip geliyo...
benim eşimin de 24 milyon çıktı doktor düşük dedi,harekli oranı da düşük ama biz 2 aydır keçi boynuzu kürü yapıoooruz,tekrar test yapılacak yükselme olmuşş olabilrmişş.ona göre de ocak ayında aşılamaa olacak büyük ihtimalle..ilaçlarıı biz dışarıdan mı alıyoruz yoksa hastane mi veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?