Aşılama Ocak 2012 de aşılama yaptıracaklar burayaa...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde aşılama kararım çıktı. Regl olduğum gün başlanacak.Reglime yaklaşık 1-2 gün kaldı.Ama benim bugün kaşıntım başladı, mantar mı oldum acaba? Böyle bir durumda aşılamayı ertelerler mi ki?? Aylardır bekliyorum bu kararın çıkmasını.umarım bir sorun çıkmaz.

yaaaa kızlar yok mu bu ay asılama yaptıran lutfen belırtıler falan var mı ne zaman baslıyoo bırı benı bılgılendırebılır mı acaba

inşallah allah yüzünü güldürür.bende büyük ihtimalle bu hafta ilk aşılamamaı deneyeceğim.

amın cım ıns hepımızın yuzu guler. Hayırlısı canım.

yaaaa kızlar yok mu bu ay asılama yaptıran lutfen belırtıler falan var mı ne zaman baslıyoo bırı benı bılgılendırebılır mı acaba

ben cuma asılama oldum ama belırtı yok, arada sag kasıgım agrıyo adet olacakmısım gıbı, bıde akıntım var. Bence olmayacak oyle hıssedıyorum,

maalesef benimde 2.aşılamam tutmadı.bugün lekelenmelerim başladı yani adet olucam artık.zaten umudumda yoktu.ilk aşılamada hemen kanamam geldi hadi dedim belki rahme yerleştirilen aletten dolayı kanama olmuştur dedim..ikinci aşılamada hemen kanamam olmadı ama bir kaç saat sonra kahverengi şeklinde lekeleme yaptı..bu durumu hayramı yorayım yokya kötüyemi bir türlü anlamadım..demekki benim için iyi değilmiş bu durumlar..

serap ıkıncısı de olmadı mı senın

Serap bende senle aynı tarihte yaptırmıstm asılamayı..hiç bi belirti yok henüz ara ara bel agrım var..leke falan da yok..10.gün idrarda baktım cıkmadı..cuma 13 gün kanda baktıracam sabredemiyorum 15 günee..cuma az cok belli olur heralde

merahabalar

topiğinizhayırlı uğurlu olsun.ben de bugün aşılama yaptırdım 2.aşılamam bakalım inşallah bu sefer tutar

mrb arkadaşlar bende şubatta aşılama olacam fakat eşimin değerleri biraz düşük benm gibi olan arkadaşlar varmı acaba:18::18::18::18:

ilk asilamami 29 ekimde oldum ve tuttu 1 ay hamileligim surdu ve dusuk oldu ve simdi 18 ocakta ikinci asilamm oldu daha cok yeni tutma olasiligi ne kadar bilen varmi lutfen yardimci olun beklemek cok zor... Rabbim isteyen herkeze hayirli ahsen evlat sahibi etsin ins...

yüzde 5 ile 20 arası.ama sizin ilk aşılamada tuttuysa 2.de de tutar büyük ihtimal

Merhaba hanımlar. Ben de aralık aşılamacısıyım. 8 aralıkta ilk aşılamam Zeynep Kamilde yapıldı ve tuttu çok şükür. İnşallah sizler de en kısa zamanda sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.

mrh arkadaşlar bende zeynep kamilde eylülde ilk aşılamamı yaptırmıştım tuttu ama 2 aylıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum şimdi ikinci aşılama için iğnelere başladım allah hepimize kolaylık versin zor bi sürec

Geçmiş olsun üzüldüm yaşadıklarına. Hep ilk 8 hafta tehlikeli diyorlar. Düşme riski en çok ilk 8 haftadaymış. Benim de cumartesi 8 hafta olacak. Pazartesi ya da salı da doktor kontrolüne gidicem. Benim de hep içimde o korku var ama Allaha emanet işte.
Sen de en azından gebe kalabiliyorsun bu da güzel birşey. İnşallah en kısa zamanda tekrar gebe kalıp sağlıkla bebeğine kavuşursun

teşekkür ederim İnşallah seninde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim . Haklısın ilk aşılama tuttu buda bi umut düşükte olmadı kalp atışını dinlemek için gittiğimde kalbi atmadığı için 1 hafta daha bekletti sonrada aldılar sen dinledinmi kalp atışlarını?

Son düzenleme:

Ben dinlemedim ama 6. haftada ultrasonda gördük kalp atışını. pıt ptı diye yanıp sönüyo gibi bi hareketi vardı. Salı günü 8 haftalık olacak iyice o zaman tekrar gidicem

kızlar bende burda yeniyim bende 12 ocakta aşılma yaptırdım ve şuanda progesteron jel kullanıyorum son bir haftam kaldı bekleyişteyim çok sabırsızım belim çok ağrıyor sanki kütlücekmiş gibi gögüslarimde çok ağrıyor ama onlar adet olucam zamanda ağrıyorr ne bilim yaaa Allah hepimiz yardımcısı olsunnn bizede nasip etsinnn inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…