dışardan alıordum ilaçları.. onlar 300 civarı ediyodu...
bende ocak ayında ilk aşılamamı olacağım.inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmazda hamile kalırız...
merhaba arkadaslar. bende bu ay ılk defa aşılama denıyorum. kasım ayında tup bebek yaptırdım ve malesef negatıf. doktor 2-3 ay asılama deneyelım dedı. bu arada esımde varıkosel vardı ve amelıyat aldı. suan sadece hareket problemımız var. bu arada spermler donduruldu cunku esım burda degıl. o yokken deneyecegım ınsallah olur. bugun kontrolum vardı adetın 3.gunu klomen verdı. sabah akşam dedı. pazartesı kontrolum var ıns olur...
öncelikle geçmiş olsun.yalnız şaşırdığım nokta tüp bebekten önce aşılamanın denenmesi gerekmiyormu.daha sonra tüp bebeğe geçilirdiye biliyorum.siz direk tüp bebekmi yaptırmıştınız
Herkese merhabaaaa
eğer bu ayda hamile kalamazsam ocak ayında aşılama yapılacak(
ocak ayında aşılama yaptıracak olanlar var mı acaba??
Neler yapmamız gerekiyorr yardım...
bu ay üçüncü aşılamamı olacağım. çok umutluyum. güzel güzel ruyalar görüyorum:) ama eğer olmazsa tüp bebek merkezine yönlendircem dedi doktor. daha fazla beklemeye gerek yok dedi. 2,5 yıllık evliyim. şimdi kafamı kurcalayan şu: eşimde de bende de hiç bir sorun görünmüyor. bu yüzden bize aşılama dışında hiç bir tedavi uygulunmudı. bu da olmazsa doktorun dediği gibi tüp bebek mi denemeliyim. ilacı iğnesi falan yok mu bunun yahu
bende cuma gnu ılk aşılamamı oldum. umudum yok ama hayıırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?