Aşılama Ocak 2012 de aşılama yaptıracaklar burayaa...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dışardan alıordum ilaçları.. onlar 300 civarı ediyodu...

hadi yaaa,bende sadece doktora veriyotuz bitiiyoo die biliiiodum :)) offf ne zormuş bu işler yaa..peki eğer tutmazsa aynı şekilde tekrar mıı veriicezzz ki sanırım tekrar weriiicez:S

bende ocak ayında ilk aşılamamı olacağım.inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmazda hamile kalırız...

inşşallah cnm yaaa,Allahtan hayırlısını dileyelim kii sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeklerimizi almak nasip olur olsunn..

ocak ayında bende aşılama yaptırcam inşallah allah izin verirse.4. aşılama olacak

merhaba arkadaslar. bende bu ay ılk defa aşılama denıyorum. kasım ayında tup bebek yaptırdım ve malesef negatıf. doktor 2-3 ay asılama deneyelım dedı. bu arada esımde varıkosel vardı ve amelıyat aldı. suan sadece hareket problemımız var. bu arada spermler donduruldu cunku esım burda degıl. o yokken deneyecegım ınsallah olur. bugun kontrolum vardı adetın 3.gunu klomen verdı. sabah akşam dedı. pazartesı kontrolum var ıns olur...

merhaba kızlar. bende bugün doktora gittim klomenin en son dozunu da geçen ay kullandığım için doktor artık iğneye başlıcaz dedi bugün itibariyle iğneme başladım. birde aşılama yapalım dedi doktor. Allah kısmet ederse haftaya da aşılama yapılacak. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. 2012 hepimize uğurlu gelsin inşallahhhhh

öncelikle geçmiş olsun.yalnız şaşırdığım nokta tüp bebekten önce aşılamanın denenmesi gerekmiyormu.daha sonra tüp bebeğe geçilirdiye biliyorum.siz direk tüp bebekmi yaptırmıştınız

tesekkur ederim. evet normal olması gereken prosedur önce aşılama sonra tup bebektır. ama devletten faydalanamayacagımız ıcın asılama yaptırmaya gerek gormedık ve tup bebek ıstemıyle doktora gıttık malesef negatıf. negatıf olunca dr ucretsız asılama deneyelım bı kaç ay dedı tamam dedım ve klomen kullanıyorum ıns olacak.

kızlar rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin dularım sizinle bende 1.5senelik evliyim daha bebeğim yok bu ay doktorum aşılama deneyelim dedi yarın gitcem hayırlısı olur inş.bebeklerimizi kucağımıza alırız allahın izniyle rahat ve sabırlı olmamız lazım hepinizi öpüyorum

bugun adet oldum yarın doktora gideceğim herhalde ilaç verecek.çok tuhaf hissediyorum ama kendimi korku yok,heyecan yok,umut yok,hiçbişey yok.sizde böylemi hissettiniz kızlar

bende ocak 5 ve 6 da yaptırdım fakültede , beklemedeyim ilk tahlilimi cuma yaptırıcam betaya bakılacak. bende kist olduğu için başarı oranı çok düşük % 5 lerde ama kaybedeceğim birşey yok dedim ve yaptırdım hayırlısı bakalım

hepimizin Allah nyardımcıısı olsun yaaa ne sressli bişimiiş bu bölee offfff...
her ay bi ayy daha mı beklesek acaba diye diyee 10 ay oldu ,bu ayda adet oldum haftaya gidicem doktora heycanlııyımmmmmmm

merhaba kızlar, hepimizin Allah yardımcısı olsun bende 2 ocak ta ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim şuanyorumlarınızı okudum da hepimizin sorunu aynı inş. 2012 uğurlu gelirde bu sene bebişle geçiririz.

Herkese merhabaaaa
eğer bu ayda hamile kalamazsam ocak ayında aşılama yapılacak (
ocak ayında aşılama yaptıracak olanlar var mı acaba??
Neler yapmamız gerekiyorr yardım...

mrb umarım tutar ama ben aşılama taraftarı değilim maddiyaın iyiyse tüp bebek denemesine başla derim psikolojikmen yıpratıyor be güzlim

bu ay üçüncü aşılamamı olacağım. çok umutluyum. güzel güzel ruyalar görüyorum:) ama eğer olmazsa tüp bebek merkezine yönlendircem dedi doktor. daha fazla beklemeye gerek yok dedi. 2,5 yıllık evliyim. şimdi kafamı kurcalayan şu: eşimde de bende de hiç bir sorun görünmüyor. bu yüzden bize aşılama dışında hiç bir tedavi uygulunmudı. bu da olmazsa doktorun dediği gibi tüp bebek mi denemeliyim. ilacı iğnesi falan yok mu bunun yahu

inş hamile kalırsın bu ay tabiki bende:)))

benimde 7 ocakta 2.aşılama yapıldı.ilk aşılama 12 aralıktı olmadı.bekliyoruz bakalım.öyle bariz belirtilerim.yok.gögüslerim ilacın etkisinden dolayı şiştiler.bel ağrım yok,akıntımda yok,bazen sol yumurtalık bazen ağrı yapıyor.hayırlısı diyorum artık..

merhaba arkadaşlar bende bu ay aşılama düşünüyorum.acaba istanbulda yaptıranlar varsa hangi hastanede ve nekadara yaptırdıklarını yazabilirlermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…