istediğin kadar ağla sızla hiçbir şeyi değiştiremezsin.genede test günü mutlaka gidip tahlil yaptır.bana olmadı ama belki senin için bir mucize olur .emin ol bu gün bu halimde bile senin adına bunu tüm kalbimle diliyorum
canım benim yok ya test felan yaptırmıcam testde ayrı bi dert heyecan ümit hayal sonra hepsı fosss. adet olmazsam o zaman gıderm doktoruma ınsallah kotu bıse olmasında gecen ay kımyasal gecırmıstım ınsallah öle olmasında yani...sende cok uzgunsun anladıgım kadarıyla kac yıldır ugrasıosun asılamamı yaptırmıstın.İnşallah Rabbım senınde yuzunu guldurur en kısa zamanda.
oof of bendende sabah lekelenme olmustu ya dayanamdım kan testı yaptrıdm 11. gun bugun ama sonuc negatıf(( klıınıgı arayıp ogrendıgımde mısafırlıkteydım ayy herkes gözume battı okadar sıktım kı kendımı eve geldım şişti gözlerım aglamaktan kendımı attım buraya...olmuyo olmuyo olmuyo...
İnşallah pozitif bir sonuç alırsınız.Lekelenmeler,göğüslerde hassasiyet,kasık ağrısı vb.durumlara bakıp ümitlenmeyin derim çünkü çatlatma iğnesi yüksek dozda hormon içerdiği için vücudun dengesini bozuyor.Hatta bu iğne Kendinizi %100 hamile hissettiriyor.Aşılamadan 15 gün sonra kan testi yaptırın.
canım benim yok ya test felan yaptırmıcam testde ayrı bi dert heyecan ümit hayal sonra hepsı fosss. adet olmazsam o zaman gıderm doktoruma ınsallah kotu bıse olmasında gecen ay kımyasal gecırmıstım ınsallah öle olmasında yani...sende cok uzgunsun anladıgım kadarıyla kac yıldır ugrasıosun asılamamı yaptırmıstın.İnşallah Rabbım senınde yuzunu guldurur en kısa zamanda.
aslında haklı sayılırsın.o kanı verip beklemek hiç kolay değil.hele hele sonundada negatif denmesi.hala kendime hayret ediyorum hastaneden çıkana kadar nasıl sabrettim ağlamadım diye
üzülmemek elde değil ama şuan bayağı bi toparlandım.evet eminim Allah'ın bir bildiği vardır da böyle oldu.inşallah sizlerin güzel haberlerini okurum artık.
allah yardımcın olsun cnmm moralini bozma inş.bu ay tutarda tüp bebeğe gerek kalmadan kavuşmuş olursun bebeğine..ben ilk kez deneyeceğim 9 aydır normal yollarla denedik ama olamadı artık da beklemek istemiyorum,sırf bu yüzden işten bile ayrıldım,umarım emeklerimiz boşa çıkmaz,hangi ildesin bu arada?
canım benim evliliğim üç yıla yaklaştı.evet epeydir uğraşıyoz ama bir türlü nasip olmadı.ilk aşılamamda negatif sonuçlandı.bu yüzden epey üzgünüm.ama elden bişey gelmiyor.demek ki çekecek çilem dolmamış.
MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE ORGALUTRAN 0.25 YANİ KUTUDA 5 İĞNE VAR.TEDAVİDEN KALMA.ALLAHA ŞÜKÜR İKİZ BEBEKLERİMİZ OLDU.İĞNEYE GEREK KALMADI.AYNI SÜREÇLERDEN GEÇTİĞİMİZ İÇİN ÇOK HASSASIM VE İLACI HEP BUZDOLABINDA SAKLADIM.SON KULLANMA TARİHİNE YAKLAŞIK 1 SENE VAR.İSTEYEN OLURSa UYGUN FİYATA VEREBİLİRİM.BANA ÖZELDEN MSJ ATIN.KARGOYLA BUZ KALIPLARI İÇİNDE GÖNDEREBİLİRİM.MUĞLADA YAŞIYORUM.HEPİNİZİN ALLAH YARDMCISI OLSUN
Merhaba hanımlar. Ben de aralık aşılamacısıyım. 8 aralıkta ilk aşılamam Zeynep Kamilde yapıldı ve tuttu çok şükür. İnşallah sizler de en kısa zamanda sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.
canım merhaba nasılsın beni hatırladın mı aralık topiğinde aşılamamı pozitif beklerken negatif sonuçlanmıştı. hamileliğin nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır sen zeynep kamil de yaptırmıştın aşılamanı dimi şuanda da takip için aynı yere mi devam ediyosun.
ben de geçen ay adetimin 3. günü infertilite polikliniğine gittim ultrasonum yapıldı hormon tahlillerim yapıldı.sonra ben özelde de rapor çıkıyomuş aşılama için diye vazgeçip gitmedim devamına.ama şuan kararımı yine değiştirdim zeynep kamil e devam edicem yarına randevu aldım smear testi için ve eşime de üroloji den randevu aldık yalnız arada 1 adet dönemi geçti birşey farkeder mi?
bana orda beni muayne eden doktor ezgi hnm dı sanırım sarı saçlı esmer bi kız sen evraklarının hepsini ne zaman tamamlayı getirirsen raporun o zaman çıkar demişti yani hepsi 1 adet döneminin içinde olmak zorunda değildir umarım ((
bir de hormon için kav verirken aç olmak gerekiyomuş ben telefonla randevu aldım 8.30 da gelin dediler aç tok bişey demediler o şekilde verdim kanı.sonra da yapılacakların yazılı olduğu ufak bir kağıt verdiler bana ben orda okudum aç diye.farkeder mi acaba sen aç karnına mı vermiştin bundan çok korkuyorum çünkü o zaman 1 ay daha beklemem gerekicek.değerlerimin hepsi normal çıkmış sadece şeker 106 o da tokluk şekeri yani normal sınırlarda.bir de rapor çıkınca infertilite de seni takip eden doktor mu yapıyor aşılamayı yoksa başka biryerde mi yapılıyor.aşılama sırasındaki ekipmanlar tek kullanımlıkmıydı sterilizasyon sence nasıl off çok soru sordum yine ama yardımcı olursan sevinirim.
senin aşılaman hangi ilaçlarda yapılmıştı bunu da ekliyim:) şimdiden teşekkürler...