ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

cicek_10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
38
0
36
Balıkesir
arkadaşlar ben de sizler gibi şuanda 6 haftalık hamıleyım ve allahın izniyle ocak ayında yavruma kavuşucam.benım gibi ocakta anne olucaklar sorunlarımızı burda paylaşıp birbirimize destek olabilir

SELAM ARKADAŞIM BENDE 5.5 HAFTALIK HAMİLEYİM NASİPSE OCAK 15 DEDİ DOKTORUM ÖPÜLDÜNÜZ

bende varımmmm 5+3 günlük hamileyim inşallah ocakta kucagıma alıcam bebegımı..belirtileriniz neler kızlar bu arada bende hiçbişey yok sanki hamile değilim normal bi durum mu bu bilmiyorum ama keşke hep böyle gitse:)

kızlar sizi ocak 2012 anneleri başlığına davet ediorum gelin ordan devin hepinize hayırlı olsun

ya bendede aynı durum var sankı hamıle değilmişim gibiyim arada ufak sancılar olmasa hamıle olduğumu unutucam yanı

arkadaşım bende 5 buçuk haftalık hamileyim dogum tarihi muhtemelen 16 ocak dedi doktorum, vallahi bende kasık ağrısından başka belirti yok bulantı vs.umarım olmazda böyle devam ederiz normal bi durum yani tadını çıkar hamileliğin.ayrıca ben ve eşimde ocak doğumluyuz güzel bir tesadüf oldu bize.

Son düzenleme:
ben de 4 haftalık hamileyim kızlar. 27 ocak muhtemel doğum tarihi ilki sezaryen olduğu için bu da öyle olacak ve 27 sinden önce olur haliyle doğum. başka bir topik varsa daha aktif ordan da devam edebiliriz.

Hepinize hayırlı olsun. Bende 5 haftalık hamileyim. 1,5 Yasında kızım var. Daha doktora gitmedim bir hafta on gün kadar bekleyip kalp atışlarını duymaya gideceğim. Allah kucağımıza kavustursun insallah

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım,bana tecrübesi olan arkadaşlar yanıt verebilirmi.ben
pazartesi günü kanda gebelik testi yaptırdım sonuç:278,74 mıu/ml üst 4 çıktı bu değerler nekadarlık bir gebelik olduğunu gösterir,(en son adet tarihimin ilk günü 11 nisan)
ben kontrole gitmek için 1 hafta daha beklesemmi? çünkü karından ultrasondan baktırmak istiyorum. ama bir yandanda kalbi atıyomu nerede duruyor merak ediyorum..inaşallah herşey yolundadır

kızlar günaydın bende dün öğrendim test yapmıştım hamiş olduğumu sat 15 nisan sanırım bende ocakda doğum yapıcam ama ne kadralıktır bebeğim bilemiyorum kan tahlili yaptırmadım doktora gitmeyi 10 gün saonra fakan düşünüyorum sata göre kaç haftalıktır szce?

merhaba hışgeldin öncelikle:) benimde sat 11nisan ,bende öğrendiğimde direk kan tahlili yaptırdım 3-4 haftalık hamilesin dediler,ama henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum.bence seninde aynıdır 3-4 haftalıktır..senin ilk hamileliğinmi?

tebrik ederim cnm senide benim ikinci olcak inşlhh ben de doktora 10 gün saonra falan gitmeyi düşünüyorum

tebrik ederim cnm senide benim ikinci olcak inşlhh ben de doktora 10 gün saonra falan gitmeyi düşünüyorum

bende seni tebrik ederim:) gelişmeleri buradan paylaşalım :) sen tabi ozman daha tecrübelisin benden çünkü benim ilk hamileliğim.bu geçtiğimz pazartesi yaptırmıştım kan testini.bende doktora gitmeyi haftaya düşünüyorum acaba hatamı yapıyorum hemen gitmemekle?çünkü anca görünüyormuş ben karından ultrasonla baktırmak istiyorumda,nerde duruyo kalp atışlarıvarmı bi yandanda çok merak ediyorum,Allahın dediği olur tabi,inşallah hepimizin gelişmeleri olumlu ilerler:)

anlıyorum ama ben ilk gittiğimde 1,5 aylıkmış bebeğim ilk çocuğumda yani onu anlamamıştım üstüne görme denilen şey varya öle olmmuştum bunda adetim gecikti sadece ben kanda bile baktırmadım daha belkide bu salı giderim bnce sende git en fazla öğrendikten 10 -15 gün içinde gitmelisin

anladım, hemen alttan baktırmak istemiyorum birde hemen küçük die görünmeyebiliyormuş o yüzden hemen gitmiyim dedim ama önümüzdeki hafta cmt.giderim ozaman.gelşmeleri paylaşırım:)

anladım, hemen alttan baktırmak istemiyorum birde hemen küçük die görünmeyebiliyormuş o yüzden hemen gitmiyim dedim ama önümüzdeki hafta cmt.giderim ozaman.gelşmeleri paylaşırım:)

tamm cnm bnde ilk hamilelimde hiç bakmadıalr taaki doğum sırasına kadarr :))) paylaşalım burdan yine görşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…